|
|
 |
« Yanıtla #45 : Mart 04, 2011, 12:26:46 ÖÖ » |
|
VURMAYAN TÜFEK YOKTUR GEZE GÖZ GEREK BENDE OTOMATİK VAR OYUMU OTO SİLAH İÇİN KULLANDIM YOKSA FARKETMEZ HER TÜRLÜ SİLAH İLE VURRUM
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|
 |
« Yanıtla #45 : Mart 04, 2011, 12:26:46 ÖÖ » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #46 : Mart 05, 2011, 12:06:18 ÖÖ » |
|
Vedat abi herkesin kendi zevki işte naparsın. Bendede çeşit çeşit tüfek var ama otomatikden daha çok seviyorum s.pzemi. Bu gün bir tane daha poze siparişi verdim. Dursun dolapta belki kemal'ime lazım olur ileride. Namlu kısa olacak biraz 56 cm yaptıracam.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #47 : Mart 05, 2011, 03:36:36 ÖS » |
|
avda tüfekten önce yapılacak avdaki namlu boyu önemlidir senin elindeki dünyanın en iyi tüfeği olsa 55 namlu tüfekle ördeğe gitsen ördek mesafeli uzak çalışırsa vuramazsın eğer tüfeğin aynı ama namlusu 76 hemde şoklu olursa yıldızdan iyi fişekle düşürürsün ördeği bu bir örnek he otomatikmi pozemi çiftemi dersen herkes kendine yakışan tüfekle avlanmak ister ..... her avda tüfekten önce avlanılacak av hayvanı için namlu boyu önemli olan
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mart 05, 2011, 03:39:21 ÖS Gönderen: Ender GİRGİÇ »
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #48 : Mart 05, 2011, 09:02:52 ÖS » |
|
ibrahim süper pozeyi bende seviyorum tabi ama otomatik 1.tercihim ama 56 namlu süper olur valla çok güzel düşünmüşsün avın kanlı olsun kardeşim,rastgele.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #49 : Mart 05, 2011, 09:09:08 ÖS » |
|
düşünün şimdi köpek dağda fermayı çaktı sizi keklik alayının içine sokmuş keklikler sökülmeye başladı poze veya cifte var elinizde 1 traş 1 vuruş fişek bitti ama keklikler kalkmaya devam ediyor ve otomatik devreye girdi işte hem atışa hem vuruşa devam ,otomatiğin gözünü sevem ben Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #50 : Mart 05, 2011, 11:11:30 ÖS » |
|
vedat abi güzel laf etmişsin  gercektende öyle av kolay bulunmuyor denk geldimide kacırmak olmazz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #51 : Mart 06, 2011, 12:52:39 ÖÖ » |
|
Vedat abi otomatikde 3 fişek hakkın var. Takoz olmak zorunda kanunlarda. Bence çok gerekli değil ama dedimya zevk meselesi abi tartışılmaz...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #52 : Mayıs 03, 2011, 07:48:20 ÖS » |
|
tercihim otamatiktir nillet çifte diyor poze diyor ava gittin bir azılı donuz sürüsü var ne yapacansın bir atan 2 atan üçüncüsünde postu deldirirsin oyüzden agırda olsa tercihim otamatik ya 5+1 yata 7+1 dir
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #53 : Mayıs 03, 2011, 08:06:19 ÖS » |
|
tercihim otamatiktir nillet çifte diyor poze diyor ava gittin bir azılı donuz sürüsü var ne yapacansın bir atan 2 atan üçüncüsünde postu deldirirsin oyüzden agırda olsa tercihim otamatik ya 5+1 yata 7+1 dir
Ahmet kardeşim sen henüz avcı adayısın, hem yaşın itibarıyla hem belgelerin itibarıyla henüz resmi avcı değilsin, bence bu gibi engeller kalktıktan sonra bu tür konularda fikir beyan et, bi abi nasihati. Selamlar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #54 : Mayıs 03, 2011, 08:23:55 ÖS » |
|
sayın abılerım bende her avda poze kullanıyorum.pozeyle basladım pozeyle devam edecegım heralde......
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #55 : Mayıs 03, 2011, 09:18:48 ÖS » |
|
abilerim benim yaşım 18 orda 16 gösteriyor ama normalde 18 abi yani asıl usta avcı poze çifte kullanır bu sözün dogru ama bi yandanda otamtik daha iyi çünki domuz avında tavşanda otamatik kullanılır ben kendim doldururum sacmaları kurşunları torun otamatigim var bu arada torun otamatik nasıl sizce abilerim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #56 : Mayıs 03, 2011, 10:01:47 ÖS » |
|
super poze
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #57 : Mayıs 05, 2011, 08:46:57 ÖS » |
|
İbrahim abi bence poze.avda taşıması bile ayrı zevk veri bana. Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |