|
|
 |
« : Mayıs 07, 2010, 04:32:52 ÖS » |
|
degerli abilerim kasabamızda en son 3 yıl oncesıne kadar sureklı yapılan POYRAZDAMLARI TEK KURSUN ATIS YARISMASI bu yıl 16 MAYIS 2010 PAZAR gunu tekrar yapılacaktır.tum avıcı ve atıcıları beklıyoruz afıs henuz basılmamıs ama basılır basılmaz hemen atacagım. bu yılkı hedıyelerı tam olarak bılmıyorum ama gecmıs yıllarda dereceye gırenler 2 yasında dana, motosıklet,av tufegı,buz dolabı,televızyon gıbı oduller kazandılar...bende odullerı ogrenır ogrenmez paylasacagım Tüm arkadaşlara kazasız belasız bir atış diliyorum... manısa/salıhlı/poyrazdamları kasabası Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
gecmıs yıllardan bır resım....
kasabamıza ulaşım için öncelikle SALİHLİ-GÖLMARMARA yoluna girilir.sırasıyla alasehır cayı ve gedız nehrı koprulerınden gecılır.gedız nehrı gecıldıkten yaklasık 500 metre sonra sag tarafa dönülür.zaten tabelaları goreceksınız.poyrazdamları yoluna gırdıkten sonra ELDELEK koyunu de gececeksınız.ELDELEK koyunden sonra yaklasık on dakıka sonra tabelaların da yardımıyla kasabamıza ulasacaksınız.kasabamıza ulastıktan sonra YUKARI POYRAZ yoluna gırınız.daga dogru tırmanmaya baslayacaksınız 1 km sonra atıs polıgonumuza ulasacaksınız....tuM avkolıgı beklıyoruz SAYGILAR SELAMLAR
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
''KIRMIZI'' yol SALIHLI-GOLMARMARA yoludur.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|
 |
« : Mayıs 07, 2010, 04:32:52 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : Mayıs 08, 2010, 07:47:28 ÖÖ » |
|
Atışlarımızın aynı güne gelmesi nedeniyle malesef aranızda olamayacağım inşallah başka atışlarda görüşürüz inşallah dereceye girenler arasında sizi de görürüz. Saygılar selamlar....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : Mayıs 08, 2010, 08:05:19 ÖÖ » |
|
Şükrü kardeşim davetin için teşekkürler yarışmacılara başarılar kazasız belasız iyi atışlar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : Mayıs 08, 2010, 10:34:29 ÖÖ » |
|
tesekkurler abı zaten atıslar hep aynı gunlere denk gelıyo artık ınsallah bı dahakı sefere ama her zaman beklerız saygılar....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : Mayıs 08, 2010, 02:12:37 ÖS » |
|
Hemşerim Hayırlı Olsun Atışakatılan Tüm Arkadaşlara Kazasız Belasız Atışlar Diliyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : Mayıs 08, 2010, 07:02:53 ÖS » |
|
Şükrü kardeşim atışlarımız çakıştı kazasız atışlar dilerim.Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : Mayıs 08, 2010, 09:56:12 ÖS » |
|
öyle oldu ibrahim abi ama hayırlısı artık bakalım kazasız belasız bı atıs dılıyorum abı sızede selamlar...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : Mayıs 10, 2010, 12:34:22 ÖÖ » |
|
Şükrü kardeşim! Paylaşım ve bilgilendirme için teşekkürler! Şimdiden "POYRAZDAMLARI TEK KURSUN ATIS YARISMASI" nı düzenleyenlere,yarışmacılara ve tüm katılımcılara teşekkür eder,iyi eğlenceler dilerim. İnşallah organizasyon sonrası bizlerle güzel görüntüleride paylaşırsınız... Selamlar...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : Mayıs 10, 2010, 08:48:12 ÖÖ » |
|
inşallah recep abi Allahın ıznıyle kazasız belasız bı atıs olur ve bende bu goruntulerı degerlı avkolık aılesıyle paylasırım yakın olsaydık da keske sızlerı de gorebılseydık recep abı ama saglık olsun saygılar selamlar...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : Mayıs 10, 2010, 06:28:15 ÖS » |
|
güncel
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #10 : Mayıs 10, 2010, 06:39:41 ÖS » |
|
Abi davet için teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #11 : Mayıs 10, 2010, 09:23:43 ÖS » |
|
davet için teşekkürler hemşerim, kazasız belasız bir organizasyon dilerim.selamlar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #12 : Mayıs 11, 2010, 05:56:23 ÖÖ » |
|
Kazasız belasız atışlar dilerim inşallah en güzel bir şekilde yaparsınız.Gelmeyi çok isterdim ama nöbetim var o güne.Davetin için çok teşekkür ederim kardeşim...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|