|
|
 |
« : Mayıs 10, 2008, 10:58:59 ÖS » |
|
SEVGİLİ AVCI VE ATICI CAMİASI AKHİSAR AVCILAR DERNEĞİ OLARAK ORĞANİZASYONUMUZU HAZIRLADIK.AYIP ETMİŞ OLMAZSAK EĞER SİZE POLİGONUMUZUN VE ATIŞ HEDİYELERİMİZİN RESİMLERİNİ GÖRÜNTÜLEMEK İSTİYORUZ.TÜM CAMİAMIZI 17-18 MAYIS TA AKHİSAR,DA GÖRMEK İSTİYORUZ.SAYGILAR Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|
 |
« : Mayıs 10, 2008, 10:58:59 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : Mayıs 10, 2008, 11:15:35 ÖS » |
|
Sayın başkanım bu güzel organizasyonun kazasız belasız bol katılımlı geçmesini temenni ederim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : Mayıs 10, 2008, 11:29:30 ÖS » |
|
ne mutlu akhisar avcı ve atıcılarına...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : Mayıs 11, 2008, 07:37:06 ÖÖ » |
|
Kolaylıklar dilerim. Akhisar'ım ve avcılar adına tebrikler.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : Mayıs 11, 2008, 01:29:23 ÖS » |
|
Başkanım başarılar dilerim. Bigadiç ten selamlar..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : Mayıs 11, 2008, 09:51:23 ÖS » |
|
Sayın başkanım çalışmalarınız müthiş sizi tebrik ederim. Sizi ve ekibinizi sonuna kadar destekliyorum. SAYGILAR.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : Mayıs 11, 2008, 11:01:00 ÖS » |
|
Bravo Genç başkan ve yönetim kurulu .(hediyeleri görünce 50sinden sonra trap a mı başlasak acaba) Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : Mayıs 11, 2008, 11:27:46 ÖS » |
|
Sayın Mehmet SUCU,olay budur işte elinize emeğinize sağlık bu işler gerçekten gönül işi ve özveri isteyen işler,sizi tebrik ediyorum ve organizasyonunuzun en üst düzeyde bir katılım ile eçmesini temenni ediyorum. Tabiki her şeyden önce malumunuz ateşli silahlar ile icra edilen bu etkinliklerde bir kişinin dahi inşallah burn dahi kanamadan bu güzel etkinliğinzi tamamlamanızı dilerim saygılar selamlar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : Mayıs 12, 2008, 10:26:44 ÖÖ » |
|
mehmet abim; değerli başkanım dilerim her şey gönlünüzce olur . biz ekip olarak ordayız nasipse, trap il birinciği musabakalarımızla aynı haftaya geldiğini konuşmuştuk gecen gelişinde ama biz o işi hallettik . bu pazara aldırdık musabakayı atışlarımızı yaptık . akhisarda görüşmek üzere..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : Mayıs 12, 2008, 10:42:28 ÖÖ » |
|
bizim poligonumuz diye demiyorum ama 20 numara bir yer oldu katılımlarınızdan dolayı şimdiden herkese gelecek olan vede gelemeyenlerdende allah razı olsun bu sahaya emeği geçen herkese çok teşekür eder SAYGILARIMI sunarım. Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|