|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|
 |
« : Temmuz 11, 2010, 06:50:57 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : Temmuz 11, 2010, 07:04:10 ÖS » |
|
Paylaşım için teşekkürler. Sercan için Başarıların devamını dilerim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : Temmuz 11, 2010, 08:13:11 ÖS » |
|
sercanın elinden su içcem ibrahim amca baksana benim durum vahim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : Temmuz 11, 2010, 08:34:14 ÖS » |
|
sercanın elinden su içcem ibrahim amca baksana benim durum vahim Sende iyi olmaya başladın Zeyno Heycanını yendinmi iş tamam .Beşte 4 yaptınmı heycan başladı ama havamız yeter finale kaldın ya.Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : Temmuz 12, 2010, 12:48:51 ÖÖ » |
|
İbrahim kardeşim yine harika kareler sunmuşsun eline emeğine sağlık. Sercan kardeşimide yürekten tebrik ederim çok çekişmeli geçmiş anlaşılan. kalın sağlıcakla.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : Temmuz 12, 2010, 07:17:10 ÖÖ » |
|
Dayım maşallahın var yine... Rabbim kardeşimin emeklerini güldürsün inşallah...
Saygılarımla...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : Temmuz 12, 2010, 07:31:59 ÖÖ » |
|
İbrahim bey akhisarda sercan atış yaparken cıgarayı çektinmi yarısana geliyordu izmirde dibine kadar çektiğin belli Sercan kardeşimizi tebrik ediyorum başarılarının devamını dilerim kalın sağıcaklan
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : Temmuz 12, 2010, 09:56:39 ÖÖ » |
|
çok güzel kareler...derece alan tün genç gardaşlarıma başarılar abim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : Temmuz 12, 2010, 10:00:45 ÖÖ » |
|
İbrahim Abicim! öncelikle bu güzel organizasyonu düzenleyenlere,yarışmacılara ve tüm katılımcılara teşekkür etmek istiyorum.Tabiki asıl büyük teşekkür size.Bu kadar emek verip oralara gidip bu güzellikleri bizlerle paylaştığınız için çok çok teşekkürler. Sercan yeğenimiz inşallah günden güne daha iyiye gidiyor. İleride çok başarılı bir atıcı olacağından şüphem yok.Bizde yeğenimizin başarıları ile hem gurur duyar hem hava atarız etrafımıza inşallah... Saygılar,selamlar...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : Temmuz 12, 2010, 05:27:48 ÖS » |
|
Sercan kardeşimi canı gönülden kutluyor başarılarının devamını diliyorum yolu ve bahtı açık olur inşallah .................. sende bu paylaşımı bizlere sunduğun için çok teşekkürler ibrahim abim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #10 : Temmuz 12, 2010, 08:58:47 ÖS » |
|
sercan tebrikler kardeşim biz kalamadık finallere ama keşke kalsaydık ama o morelle köyde aldık solugu valla:D:D:  :D:Dhadi en kısa zamanda gorüşmek üzere ibrahim abi bizde yapıcaz bu işide senıngibi babamız meraklı degilki arkamızda dursun atalım bizimkisi tavşan domuz oldumu sonuna kadar sponsor oluyor:  :D:  :D::DD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #11 : Temmuz 13, 2010, 07:28:50 ÖÖ » |
|
İbrahim abi işte budur Sercan kardeşim yine ilk içe girmeyi başardı ama bilesin gönlümüzde birincidir. Yine şen şakrak güzel bir paylaşım sunmuşsun teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #12 : Temmuz 13, 2010, 09:01:03 ÖÖ » |
|
Bu gençlerde iş var maşallah...Sercanım 3 daha atsaydın ya  Maşallah kardeşim, bu genç yaşına rağmen istikrarlı ve sağlam bir şekilde ilerliyorsun Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #13 : Temmuz 13, 2010, 11:41:06 ÖS » |
|
Yorumlarınız için sağolun arkadaşlar.Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #14 : Temmuz 14, 2010, 08:28:10 ÖÖ » |
|
Abim birkaç gündür yoktu yorum yazamadım kusura bakma.Yine döktürmüşsünüz babalı oğullu maşallah ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|