|
|
 |
« : Eylül 23, 2009, 08:45:46 ÖS » |
|
Gecen seneydi askelik bitmis gorevi tamamlamisim aylardan ekim 15 filan olmus ben deli gibi bildircin ariyorum koyun yakinlarinda malum araba yok yok anasini sattigim bildircina sanki pranga vurmuslar ayagina darinin icinden cikmaz ki sezonda av yapalim.Benim adim mustafa bende bu bildircini arar bulurum dedim ve buldum yeni tanisdigim yine bir av sitesinden abim ava gelecegim sizin oraya dei gel mahmut abi bir yer buldum kus o tarladan cikmiyor bir saatimizi alir av oldu bu benim babam mazisinde yanilmiyorsam 35 yili gecmis bir avcilik var anlatmakla bitmez ilk bildircin ustatdan Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Buda benim 2,5 aylik olmus catal burunum kus buraya dustu kaymis sadece ona arattiriyorum bulacakmi Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP ulan kunduz gibisin bildricin kanadin kirildimi nasil gidiyorsun can acisi ama benim koc buldu heralde bir 100 metre ilrde gel senin bir fotonu cekeyim Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP buda bizim kurzhaar pointer kirmamiz ustat fermada duruyor yalniz kus nerden kalkiyor orasini kendide gormedi Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP gunun kariyla mahmut abi cekildi foto ne yapsin onun vurdugu yok Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP bunlarda benimkiler Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|
 |
« : Eylül 23, 2009, 08:45:46 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : Eylül 23, 2009, 09:00:32 ÖS » |
|
Çok teşekkürler kardeşim..Harika kareler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : Eylül 23, 2009, 09:47:45 ÖS » |
|
gurbetci arkadaşım eline sağlık gönlünce avlar yapman dileğiyle..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : Eylül 23, 2009, 10:05:11 ÖS » |
|
maşallah mustafa, kazasız belasız avlar dilerim, çatal burunda süpermiş, tüyü kadar avıda ömrüde uzun olur inşallah. afyondan selamlar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : Eylül 23, 2009, 10:57:33 ÖS » |
|
Mustafam arşivi karıştırmaya başlamışsın teşekürler
Çatal burun çok güzel allah nazardan korusun fermalarında bereketli avlar dilerim
avınız ve muhabbetiniz dostluklarınız herdaim böyle güzellikler içerisinde olsun
sakaryadan saygı ve sevgiler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : Eylül 24, 2009, 10:32:22 ÖÖ » |
|
Mustafa kardeşim bu samimi paylaşımından büyük keyf aldık devamını bekleriz selamlar Hollandaya.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : Eylül 24, 2009, 10:35:36 ÖÖ » |
|
paylaşım için çok teşekkürler gerçekten keyifle takip ettim...devamını bekleriz...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : Eylül 24, 2009, 10:36:58 ÖÖ » |
|
mustafa kardeşim çok güzel bir paylaşım olmuş keyifle izledik. böyle güzel paylaşımlarının devamını bekleriz selamlar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : Eylül 24, 2009, 10:57:18 ÖÖ » |
|
Yorumlarini esirgemeyen butun abi ve arkadaslara cok tesekkurler bede boy le bir sitede bulunmaktan ve paylasimlarima guzel yorumlar almaktan cok mutluyum saygilar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |