|
|
 |
« : Ocak 27, 2012, 01:03:32 ÖÖ » |
|
değerli avkolik dostları bazı üyesi olduğum italyan avcı sitelerini gezerken gözüme takılan bu cihazı merak ettim araştırdım facede bazı avcı italyan arkadaşlarımla görüştüm bu cihaz son zamanlarda italyada yok satıyormuş bütün avrupa ülkelerine hemen hemen satışı yapılıyormuş özellikle romanya,yunanistan,bulgaristan satışın önde gelenleriymiş cihaz sesiz çalışıyormuş havadan ve etraftaki bıldırcınları bir yere topluyormuş avcılarda bundan yararlanıp bıldırcın vuruyorlarmış! bizim ülkemizde yerli cihazlar kullanılmakta bunu zaten biliyoruz yani konuyu özetlersek avrupalı bunu yapıyorsa bıldırcınların türkiye neden az sayıda geldiği belli oluyor! sizlerle bu cihazı resimlerini paylaşıyorum herkeze selemlar!Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|
 |
« : Ocak 27, 2012, 01:03:32 ÖÖ » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : Ocak 27, 2012, 01:51:44 ÖÖ » |
|
Kaç paraymış usta bilgin var mı?  Kural neyse o abi bizde yasak bohçacılığa gerek yok.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : Ocak 27, 2012, 08:14:09 ÖÖ » |
|
ARKADAŞLAR LÜTFEN KURALLARA UYALIM UYMAYANLARI DA UY........
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : Ocak 27, 2012, 08:15:05 ÖÖ » |
|
YANLIŞ ANLAMAYIN LÜTFEN UYARALIM
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : Ocak 27, 2012, 09:26:30 ÖÖ » |
|
ARKADAŞLAR LÜTFEN KURALLARA UYALIM UYMAYANLARI DA UY........
Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Uyaralım evet reisim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : Ocak 27, 2012, 12:18:02 ÖS » |
|
En üsteki resim player italya fiyatı 195 euro altındaki timer zamanlayıcı tr var veya yapılabiliyor. orda 90 euro gibi bir fiyattan bahsediliyor resimdeki. en alt resim speaker 30 eurodan başlıyor ama resimdeki speaker 118 euro.. sanırım teki .. birkaç parçası daha var sanırım bunun.. Batarya , Amplifikatör , memory gibi ..
Lockvögel Elettronica da öyle diyor en azından...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : Ocak 27, 2012, 02:33:15 ÖS » |
|
arkadaşlar ben fiyatını falan bilmiyorum sadece ilgimi çekmişti bu nedir diye bunun dışında bu cihazın canlı bir videosuda var romanyada çekilmiş onuda bu tür avlara karşı olduğum için paylaşmıyorum seyrettim böyle katliam olmaz yazıklar olsun avrupalıya! buralarda bıldırcın olmayışının sebebi bu olabilir diye düşündüm!!!! cemal abim sanda katılıyorum avı ve avcılığı kurallarına göre yapmak lazım haklısın.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : Ocak 27, 2012, 02:39:41 ÖS » |
|
Kaç paraymış usta bilgin var mı? Kural neyse o abi bizde yasak bohçacılığa gerek yok. komutan günday kardeşim açıklama yapmış!! sen yinede bu cihazla fazla ilgilenme istersen başına iş alma Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP kendinde yazmışsın Bohçacılığa gerek yok diye!!!
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ocak 28, 2012, 12:36:34 ÖS Gönderen: Burhan KESKİN »
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : Ocak 28, 2012, 09:44:50 ÖÖ » |
|
avcı ölmezsse av ölmez ben bunu bilir bunu sölerim rasgele onlarada avcı denmez
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : Ocak 28, 2012, 11:47:40 ÖÖ » |
|
avcılığın aslında yürümek,köpeğinle tüfeğinle bütün bir şekilde avlanmak yok mudur... cihaza,ışığa vb.aldatıcı hilelere ne gerek var... fazlası avcılığın dışında et oburluğa girmezmi... avcılara yaramaz bu cihazlar ancak becerisi sıfır olan,avcılığın özünü bilmeyen lezzetini alamayan öküzlere gereklidir...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #10 : Ocak 28, 2012, 12:43:39 ÖS » |
|
avcılığın aslında yürümek,köpeğinle tüfeğinle bütün bir şekilde avlanmak yok mudur... cihaza,ışığa vb.aldatıcı hilelere ne gerek var... fazlası avcılığın dışında et oburluğa girmezmi... avcılara yaramaz bu cihazlar ancak becerisi sıfır olan,avcılığın özünü bilmeyen lezzetini alamayan öküzlere gereklidir...
çetin kardeşim sana katılıyorum ben zaten o sitede gerekli yorumları yazdım epey bi tartışma geçti aramızda doğa sever site üyesi (sergio Franco) isimli bir arkadaş olaya müdahil olup gerekeni yapacağını söyledi inşallah o videodaki avı yapan kişeler ceza alır görürler günlerini olayı itina ile izliyorum sonucunu sizlerle paylaşcam inşallah.selamlar saygılar
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ocak 28, 2012, 12:45:15 ÖS Gönderen: Burhan KESKİN »
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]