|
|
 |
« : Nisan 16, 2011, 01:02:14 ÖS » |
|
Tugay Yuksel - İstanbul'dan yazıyorum. Size bir ürün hakkında danışmak istiyorum. Arkadaşımın kullandığı falan isimli atış gözlüğünü internette buldum. Benimde hoşuma gitmişti uygun olduğunu düşünüyorum sizinde yorumlarınızı almak istedim. Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP http://urun.gittigidiyor.com/Spor-Atis-ve-Av-Gozlugu-Fallan-2011-Yeni_W0QQidZZ38676132
Gitti gidiyor üstündenmi alim yoksa
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP http://www.superpoze.com/portal/siparis
üzerindenmi daha güvenlidir. Birde ürünü kullanan birileri var ise yorumlarını almak istiyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|
 |
« : Nisan 16, 2011, 01:02:14 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : Nisan 16, 2011, 01:51:54 ÖS » |
|
Tugay merhaba,hoşgeldin aileye...gelelim soruna...valla bugüne kadar hiç ihtiyacım olmadı böyle bir gözlüğe... tabi bir avcı olarak...ama trap atışlarıyla ilgileniyorsan kusura bakma dediğim gibi bilgim yok o konuda...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : Nisan 16, 2011, 03:40:43 ÖS » |
|
Tugay Kardeşim önçelikle aramıza hoşgeldin keyifli paylaşımlar. İstanbuldasın bayilere uğra bak öyle al. Biz Traplara çok gidiyoruz markaların en uçuzu 100-150 dolar. Sıradan olanları Nalburlarda 3-5 lira aldanma derim. 50-60 lira olanlar Çin Taylant mallı gözlük şakaya gelmez. Manisadan sellamlar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : Nisan 16, 2011, 08:30:54 ÖS » |
|
tugay bey siteye hoşgeldiniz. keyifli paylaşımlar dileriz. sorunuzun cevabını ibrahim dayı özetlrmiş seçim size kalmış artık
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : Nisan 16, 2011, 09:25:14 ÖS » |
|
Turgay bey siteye hoşgeldiniz. keyifli paylaşımlar dilerim sorunuzun cevabını ibrahim dayı özetlrmiş seçim size kalmış artık ......
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : Nisan 16, 2011, 10:37:11 ÖS » |
|
Günlük hayatta kullandığım gözlüğüm de uv filtreli ve sadece camları 100tl gibi bir fiyatta... bence fiyata aldanma.. ucuz etin suyu yavan olur .. bir tane al sağlam al senelerce kullan derim..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : Nisan 17, 2011, 01:17:50 ÖÖ » |
|
aileye hoş geldiniz güzel dostluklar değerli paylaşımlar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : Nisan 17, 2011, 12:23:51 ÖS » |
|
Dediğinizi uygulama fırsatı buldum bugün bayiye gittim remington gözlük sordum 120-130 tl dedi bir iki gözlük daha sordum aynı fiyat sonra yurt dışı sitelerden araştırdım 20-30 tl hani sizin dediğiniz gibi gözlük şakaya gelmez ama yurtiçi ve yurtdışı arasında acayip bir fark oluyor ! Adamlar 100 tl kar marjı ile satıyorlar. Bu gözlüğü yurtdışı avrupa sitelerinden buldum aynı fiyat 20-30 lira getirmesi 50 - 55 tl. Bu gözlüğüde bayiden almaya kalksam 150 tl den ancak alırım. Bayiler acayip derecede yurt dışından gelen mallara kar marjı koyuyorlar. Adama msg attım oda arkadaşları için getirmiş 10 tl kar marjı ile alinden çıkarmak isxtiyor büyük ihtimal daha önce denediğim için o gözlüğü alıcam yardımlarınız için çok teşekkürler.
Ama şunu not olarak söylim öle 100 tl satılan bi gözlük yurtdışında 30 tl maksimum bayiler çok karlı satıyorlar yazık...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : Nisan 18, 2011, 12:35:01 ÖÖ » |
|
Aileye hoş geldin kardeşim Değerli paylaşımlarını bekliyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : Nisan 18, 2011, 12:20:54 ÖS » |
|
doskoliğe hoş geldiniz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #10 : Nisan 18, 2011, 02:07:06 ÖS » |
|
Tugay Bey! aileye ve aramıza hoşgeldiniz. Gözlük işini nasıl olsa halledersiniz,biz sizden bol katılım ve paylaşım bekliyoruz.... Selamlar....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|