|
|
 |
« Yanıtla #15 : Aralık 13, 2010, 05:21:00 ÖS » |
|
Emre zaten bütün hata sende. Yeleğide turuncu giysene. Zaten bildiğim kadarıyla romayıda sen yakmıştın. Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|
 |
« Yanıtla #15 : Aralık 13, 2010, 05:21:00 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #16 : Aralık 13, 2010, 05:24:37 ÖS » |
|
abi orayı karıştırma hazır millet unuttu romayı benim yaktığımı akıllarına gelmesin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #17 : Aralık 13, 2010, 05:28:39 ÖS » |
|
Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #18 : Aralık 14, 2010, 01:06:34 ÖS » |
|
Bizim avlandıgımız ormanda domuzcular var belli bir kesim her av sabahı onlarla karşılaşırız çayımızı corbamızı paylaşlırız sohbet ederiz ava başlarken de birbirimize avlanıcagımız bölgeleri söleriz biz onların bölgesine yanaşmayız onlarda bizim bölgeye cünkü hem bizim gibi kuşçuların tüfek sesine onların köpekleri gelir hemde varsa domuz biz ürkütmüş oluruz yada onlarda bizim bulacagımzı kuşları rahatsız edip kaldırabilirler vs vs biz bu yüzden renkli giymeyiz ama domuzcular renkli giyiyorlar birbirlerini vurmamak için birde ördek bekinde cok cok iyi kamufle oluyoruz ördek farketmesin diye şimdi renki olsa üzerimizde iş degişir ördegi hayal ederiz sadece
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #19 : Aralık 14, 2010, 06:05:26 ÖS » |
|
Ördekler renk ayırt edebiliyomuki???
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #20 : Aralık 15, 2010, 11:09:49 ÖÖ » |
|
Aslında ben kullanmayı istiyorum ama Asım Usta bu renklere çok hasta. İki üç yeleğim,şapkam var ama kullanamıyorum. Şahsi düşüncem kullanılması yönünde. Ama herkesin fikrinede saygılıyım. Kullanmayanların kullananlara,kullananların kullanmayanlara saygı göstermesi gerekir... Selamlar..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #21 : Aralık 15, 2010, 11:18:57 ÖÖ » |
|
aslında giymek lazım ama bende giymiyorum işin doğrusu bunu uymak için en güzeli zorunlu tutulması diyecem sezon bitti nerdeyse av korumada görmedik en iyisi kullanmak bu hafta itibarıyla başlıyalım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #22 : Aralık 15, 2010, 12:11:33 ÖS » |
|
Bencede giymekte fayda var avına göre rengin kapladığı yüzey küçültülebilir...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #23 : Aralık 16, 2010, 03:19:30 ÖS » |
|
bence çok büyük avantaj abicim,herşeyden önce güvenlik abi,rastgele.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #24 : Aralık 16, 2010, 08:59:31 ÖS » |
|
Bence giyimin pek de faydası yok. Zaten orman avlarında kimse birbirini görmüyor. Acemi avcı ise düz arazide de görmez. En güzeli acemilerle ava gitmemek. ben şahsen öyle yapıyorum yada gidersem sadece yemekte buluşuyoruz. Amaç eğlence,spor ise güvenli olmalı ancak giyim değil, arkadaş önemlidir... herkese rastgele...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #25 : Aralık 17, 2010, 10:21:01 ÖÖ » |
|
Bence giyimin pek de faydası yok. Zaten orman avlarında kimse birbirini görmüyor. Acemi avcı ise düz arazide de görmez. En güzeli acemilerle ava gitmemek. ben şahsen öyle yapıyorum yada gidersem sadece yemekte buluşuyoruz. Amaç eğlence,spor ise güvenli olmalı ancak giyim değil, arkadaş önemlidir... herkese rastgele...
bence yanlış bir düşünce sen hiç acemilik dönemi geçirmdin mi? illaki bir acemicilik dönemi olacak ve bu dönemde de ustaların bilgisinden ve tecrübelerinden yararlanılacak çırağı olmayan ustaya usta denmez ustası olmayanada çırak denilmez illa bunlar bir olacak sürdürülebilir olsun diye
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|