|
|
 |
« Yanıtla #30 : Ocak 09, 2012, 10:09:08 ÖS » |
|
Kemal hani sen benden yüzme kursuna katılmak gitar kursuna katılmak istiyodun yaaaaaa. Babayıııııı eeeeee şey nasıl derler baban izin vermeyecek koçum Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Yada gel anlaşalım len ben sende deneyecem o tasmayı söz o zaman gidersin Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
ıh demiş basının burnundan düşmüş kerata başa edemesin ibo sen bununla valla aşmış bu kendini aşmış Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|
 |
« Yanıtla #30 : Ocak 09, 2012, 10:09:08 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #31 : Ocak 09, 2012, 10:20:37 ÖS » |
|
Abi bırak biraz kopuk olsun içe kapanık olmasından iyidir ezdirmez kendisini manayla. Yalnız şu ıhh burundan düşme konusuna kemalde pek inanmadı haberin olsun. Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #32 : Ocak 09, 2012, 10:29:21 ÖS » |
|
Abi bırak biraz kopuk olsun içe kapanık olmasından iyidir ezdirmez kendisini manayla. Yalnız şu ıhh burundan düşme konusuna kemalde pek inanmadı haberin olsun. Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
baksana kertadaki laflara babasının kopyası hiç alta kalmıyo Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP aferin kendini ezdirmesin Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #33 : Ocak 09, 2012, 11:59:23 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #34 : Ocak 10, 2012, 11:34:46 ÖS » |
|
Vallaha ya azmı babasından rüşvet aldı eşşek sıpası
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #35 : Ocak 15, 2012, 10:07:36 ÖS » |
|
eğitim tasması işe yaradı Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #36 : Ocak 15, 2012, 10:09:54 ÖS » |
|
eğitim tasması işe yaradı Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
arkadaşlar geçen hafta yağışların yoğun olması nedeniyle tasmayı deneyemedim bu hafta cumartesi ve pazar günkü avlarımda deneme fırsatı oldu sizlerle gelişen olayları paylaşıyorum cumartesi avında tasmayı kurulumunu ayraladıktan sonra köpeğime taktım baştan üzerinde bir ağırlık olduğunu hissetmiş olacakki biraz yadırgadı aramalar fermalara devam açılma yada terk etme olmadı bizde tabiki kumandaya basma gereği duynmadık daha sonra üzerindeki ağırlığı unutmuş olacakki açılma ve kafasına göre takılmaya başladı amacımız av değil eğitim dedik 100- 150 mt gözden kaybolur gibi oldu bende bastım kumandaya bir caygırtı koptu dön gel diye yüksek sesle bağırdım 2 dakida yanımda bitti oturdu bana bakıyo insanya sanki onunla konuşuyorum eğer böyle yaparsan kumandayı ona gösterip buna tekrar basarım dedim parmak işaretiyle korkuttum sonra tekrar ava devam sanki anlamış olacakki hem arama hemde kafayı kaldırıp gözü bende nerdeyim diye fermalar aramalar derken bana bir çulluk vurdurdu fotoğraf makinesini unuttuğum için çekemedim sonra biraz sıklığa girdim tabiki köpekte koku olunca biraz yine açılmaya başladı gözden yine kayboldu ıslık çaldım ayağı yanmış kedi gibi hemen yanıma geldi bu sefer kumandaya basma gereği duymadım tekrar avlanmaya devam artık canın yanacağını hisetmiş olacakki önümden hiç ayrılmadı en fazala 25 -30 mt açılıp cumaretesi avını bir çullukla bitirdik pazar avımızda tasmayı yine taktım tasmanın ağırlığını korkusunu hissetmiş olacakki inanın bana beni hiç terk etmedi açılmadı bende kumandaya basma gereği duymadım bu problemi aştım sanırım! eğitim tasmasını bana tavsiye eden başata mustafa çil ustam ve ibrahim komutana çok teşekkür ederim inşallah bu problemi birdaha yaşamayacağıma eminim aynı problemi yaşayan arkadaşlara bu numax 200 eğitim tasmasını kullanmalarını öneririm yada bendeki tasmayı kullanmak amacıyla isteyen arkadaşalar gönderebilirim! ama bir şartım var tasamayı bilerek eğitim cd yi izleyerek kullanmaları amacımız eğitim köpeğe eziyet çektirmek değil herkeze sonsuz selamlar diliyorum rasgeleyin,
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ocak 15, 2012, 10:45:33 ÖS Gönderen: Burhan KESKİN »
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #37 : Ocak 15, 2012, 10:55:52 ÖS » |
|
burhan abi işe yaradıgina sevindim. Şimdilik benim zilliye çağırmam şok etkisi yapıyor ama ilerde yetmezse kapını çalarım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #38 : Ocak 15, 2012, 11:04:11 ÖS » |
|
Valla çok sevindim abi hayırlısı olsun...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #39 : Ocak 15, 2012, 11:22:46 ÖS » |
|
burhan abi işe yaradıgina sevindim. Şimdilik benim zilliye çağırmam şok etkisi yapıyor ama ilerde yetmezse kapını çalarım
tamam veyselim başım üstüne her zaman veririm!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #40 : Ocak 15, 2012, 11:24:52 ÖS » |
|
Valla çok sevindim abi hayırlısı olsun...
sağolun komutanım sayenizde yavaş yavaş sorunu hallediyoruz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #41 : Ocak 16, 2012, 01:39:12 ÖS » |
|
Başarılı olmanıza çok sevindim.İnşallah kalıcı bir değişiklik olur.Saygılar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #42 : Ocak 16, 2012, 09:33:34 ÖS » |
|
Gözünüz aydın. Köpeğinizin istediğiniz gibi düzelmesine sevindim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #43 : Ocak 16, 2012, 10:30:30 ÖS » |
|
Gözünüz aydın. Köpeğinizin istediğiniz gibi düzelmesine sevindim.
teşekkürler mustafa abim selamlar!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]