Ulaş bey hemşerim ben Sivrihisar lıyım Polat lıda büyüdm kardeşim hala orada bizim meralara dışarıdan pek çok avcı geldi yasak masak dinlemeden kuruttular heryeri.Yabancı avcıya kesinlikle karşı değilim ama adam iki kişi geliyor bakıyor av durumu iyi sonraki hafta bir bakmışsın 10 kişi olmuşlar kurutana kadar avlanıyorlar bu yanlış bence. Bu sene kapalı olan yerlere çok dikkat etmek gerek avlanmasına izin vermemeli şayet seneye açılırsa inşallah çok güzel avlar yapacağız.Bursa'yada buyurun gelin beklerim mutlaka üç beş avlanırız nasibimizin elverdiğince görüşmek üzere ...
Osman bey ben aslen Akhisar/Akhisarlıyım. Ama 4 seneden buyana Polatlıda ikamet etmekteyim. Haritada kızaran yerler mükemmel keklik ve tavşan alanları. Söylediğin gibi bu yerler, başta Bursa olmak üzere ülkemiz avcısına avcılığı yaşatan özel yerler.
Geçen sene 5 yıldır kapalı olan bir avlak ava açıldı. İnanırmısınız ben yüksek bir yerden 40 araç saydım. Keklik sezonunun ilk haftalarıydı.
5 yılın mahsülü 3. haftada tükenmeye yüz tutunca bu sene Polatlı çevresi avlaklarını hemen hemen komple kapattılar. Bence de iyi yaptılar.
Tabi bu yasaklar avcıya.
Bohçacıya hergün düğün her gün bayram. Hem de bedava.