|
|
 |
« : Aralık 22, 2011, 01:39:32 ÖS » |
|
Öncelikle herkese Merhaba
Muğla ilinde ördek avı yapılan alan mı yok yada varsada yasakmı ? Veya nerelerde ördek avı yapılır ? Belki bir ördek vururuz ilk defa kısmette varsa?Bu konuda bilgim olmadığı için siz değerli büyüklerime sorayım dedim. Avcılık zehiri bizede bulaştı tüfek al , kursa git belge al vizesini yaptır pulunu al derken artık herşey halloldu şimdi sıra geldi biraz avlanmaya tabi avcılık daha eskiden vardı ama bu şekilde olması mademki kanunlarda bu şekilde avlanılması uygun görülmüş se boynumuz kıldan ince.
Herkese rastgele..
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Aralık 22, 2011, 02:05:15 ÖS Gönderen: Günday ŞENGÜL »
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|
 |
« : Aralık 22, 2011, 01:39:32 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : Aralık 22, 2011, 01:51:46 ÖS » |
|
günay kardeşim ailemize hoş geldiniz konubaşlığını muğlada ördek avı nerelerde yapılır (yardım) diğe değiştirirseniz yardımcı olamaya çalışanlar olur ben bilmiyorum ama araştırır sorarız bilecik'ten sevgiler saygılar.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Aralık 22, 2011, 02:08:19 ÖS Gönderen: Kemal UYGUR »
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : Aralık 22, 2011, 02:07:40 ÖS » |
|
Öncelikle Hoşbuldum ..Küçük ama önemli ayrıntı için teşekkürler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : Aralık 22, 2011, 02:09:00 ÖS » |
|
Muğlalı çok değerli ustalarımız var sitede. Mutlaka konuyu gördüklerinde yardımcı olacaklardır.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : Aralık 22, 2011, 04:22:32 ÖS » |
|
Günay Kardeşim Ailemize Hoşgeldin sefalar getirdin.Milasta Baba Mesut Var Sitemizin Bülbülü ona Birde Çırağı Yıldıray İNÇE Var Gerçi Soyadı ince kİLOSU YERİNDE OLAN Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Yeğenim sana yardımçı olur.Manisa Gölmarmara dan selamlar.Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : Aralık 22, 2011, 07:20:30 ÖS » |
|
Günay Kardeşim Ailemize Hoşgeldin sefalar getirdin. Milasta Baba Mesut Var Sitemizin Bülbülü ona Birde Çırağı Yıldıray İNÇE Var Gerçi Soyadı ince kİLOSU YERİNDE OLAN Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Yeğenim sana yardımçı olur. Manisa Gölmarmara dan selamlar.Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
Dayı sağolasın arife tarif edilmez ama yinede doğru olanı yapalım biz yıldıray yeğenimede yeni götürdüm ama av dağıldı şu anlarda av az ama bu yıl yinede civil meke balık derken avımı aldım şu aralarda yağmır sularının bolarması nedeniyle yaylım genişledi bizler güllük dalyanında avlanıyoruz avlak dar vede avcı sayısı cok olmasından kuşada tırstırdı avcılar ama gezersen dalarsan ararsan oluyor yinede günay kardeşim av bol diyil ama sen bilirsin bafa gölü kuş cenneti olması nedeniyle tuzlada yasaklandığı icin malesef bizim buradan civrile başkanımız ekip olarak avlanmaya gidecek üyelerimizi tur düzenlediler ben gitmedim turla ama giden cok Avcı kardeşimiz var ördek vede keklik avı culluk avı icin cok sıkıntılıyız 2 tane keklikci pointirlarım var kekliğie silah atamadım bu sene gectiğim yıl 1 tane keklik vurabildim vaz gectim inanki günay kardeşim sana sevindirici haber veremediğim icin üzgünüm Köyceğizde nereler ördek avına serbes bimiyorum sökenin bazı bölgelerinde avlanmak serbes ama gitmedim yalan olmasın şimdilik İBRAHİM dayın da dediği gibi yıldıray kardeşimiz de ördek avından anlamıyor ama zamanıda yok keşke beraber avlama fırsatımız olursa gideriz inşallah şimdilik milastan selamlar sayğılar telefonum likte vardır arar görüşürüz yinede
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : Aralık 23, 2011, 12:40:42 ÖS » |
|
Günay Kardeşim Ailemize Hoşgeldin sefalar getirdin. Milasta Baba Mesut Var Sitemizin Bülbülü ona Birde Çırağı Yıldıray İNÇE Var Gerçi Soyadı ince kİLOSU YERİNDE OLAN Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Yeğenim sana yardımçı olur. Manisa Gölmarmara dan selamlar.Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
Hoşbuldum.Evet değerli büyüklerimizden alıcaz inşallah tiyoları bakalım hayırlısı teşekkürler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : Aralık 23, 2011, 12:56:38 ÖS » |
|
Dayı sağolasın arife tarif edilmez ama yinede doğru olanı yapalım biz yıldıray yeğenimede yeni götürdüm ama av dağıldı şu anlarda av az ama bu yıl yinede civil meke balık derken avımı aldım şu aralarda yağmır sularının bolarması nedeniyle yaylım genişledi bizler güllük dalyanında avlanıyoruz avlak dar vede avcı sayısı cok olmasından kuşada tırstırdı avcılar ama gezersen dalarsan ararsan oluyor yinede günay kardeşim av bol diyil ama sen bilirsin bafa gölü kuş cenneti olması nedeniyle tuzlada yasaklandığı icin malesef bizim buradan civrile başkanımız ekip olarak avlanmaya gidecek üyelerimizi tur düzenlediler ben gitmedim turla ama giden cok Avcı kardeşimiz var ördek vede keklik avı culluk avı icin cok sıkıntılıyız 2 tane keklikci pointirlarım var kekliğie silah atamadım bu sene gectiğim yıl 1 tane keklik vurabildim vaz gectim inanki günay kardeşim sana sevindirici haber veremediğim icin üzgünüm Köyceğizde nereler ördek avına serbes bimiyorum sökenin bazı bölgelerinde avlanmak serbes ama gitmedim yalan olmasın şimdilik İBRAHİM dayın da dediği gibi yıldıray kardeşimiz de ördek avından anlamıyor ama zamanıda yok keşke beraber avlama fırsatımız olursa gideriz inşallah şimdilik milastan selamlar sayğılar telefonum likte vardır arar görüşürüz yinede Kesinlikle katılıyorum zaten su avı yapılacak bir kaç göl var onlarda kapalı hep sıkıntıda bu noktada başlıyor zaten bir iki mera oluncada yığılma çok oluyor bakalım kısmet olursa gelmeye çalışırım .. çivrile gitcektim ama pulumu il geneli aldıgıma pişman oldum kısmetse seneye güzel bir organizasyonda biz yaparız..hayırlısı bilgiler için teşekkür ederim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : Aralık 23, 2011, 06:31:27 ÖS » |
|
Aynen düşündüğün gibi avcı cok av yok avlaklarda yasak Bafa ggölü bile acık olsa bu yığılma vede dağlardaki keklikler kurtulur ama malesef işte yasak Yinede Beklerim kardeş şu aralar zeytinler malum işte yatağanda onları yarın başlayacağım hazırlıklar tamamladım denğ gelirse gideriz inşallah selamlar sayğılar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : Aralık 23, 2011, 08:32:37 ÖS » |
|
Günday kardeşim aramıza hoş geldin. Muğla civarında göl avı yapabileceğin çok bir saha yok bildiğim kadarıyla.Ben Köyceğiz'de yaşıyorum göl burnumuzun dibinde ama çevre korumanın yasak dolayısıyla göl avı yapamıyoruz.Biz Köyceğiz avcıları geçen hafta sonu Afyon-Eber Gölü'ne ördek avına gittik.Gerisini sen düşün.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #10 : Aralık 25, 2011, 12:25:08 ÖÖ » |
|
Kolay gelsin bereketli olur inşallah abi.. ocak ayı içinde ayarlamaya çalışıyorum beraber gidemesek bile senden tiyoları alırız artık tel numaranı aldım müsait bir zamanda arar konuşuruz senin içinde uygunsa.. keklikleri sorma zaten bu sene ayrı bir sıkıntı var geçen sezon bereketli geçmişti bugün sabah çıktık gezinmek için bir tane çulluk kaldırdı köpek onada sıklıkta atamadım rüzgar fazla bugünlerde olumsuz etkiliyor.. Hb Yağız abi evet haklısın o zaten ayrı bir komedi sanki su avı için birçok yer varda iki tane göl var ikiside kapalı ne desek boş..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|