|
|
 |
« : Ocak 07, 2012, 02:59:49 ÖÖ » |
|
İlk ama son olmayacağına inandığım tüfeğim.Yaklaşık iki aylık araştırma sonunda aldığım ve aldığıma pişman olmadığım wizardım. işçiliği çok yüksek tutmuşlar emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ocak 11, 2012, 08:27:08 ÖÖ Gönderen: Ertuğrul KISA »
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|
 |
« : Ocak 07, 2012, 02:59:49 ÖÖ » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : Ocak 07, 2012, 09:41:30 ÖÖ » |
|
hayırlı uğurlu olsun allah kazasız belasız avlar nasip etsin kısmetse bende bugün bir mercan turu yapacam bakalım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : Ocak 07, 2012, 10:01:18 ÖÖ » |
|
allah kazasız belasız hayırlı günlerde kullanmak nasip etsin....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : Ocak 07, 2012, 10:42:42 ÖÖ » |
|
Ertuğrul Kardeşim güle güle kullan Ben ilk tüfeğimi aldığımda sabah olmamıştı heycandan.Sanki o günleri yaşadım.Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : Ocak 07, 2012, 10:47:28 ÖÖ » |
|
ertuğrul kardeşim hayırlı uğurlu olsun bol avlar dilerim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : Ocak 07, 2012, 11:22:24 ÖÖ » |
|
hayırlı uğurlu olsun allah kazasız belasız avlar nasip etsin
kısmetse bende bugün bir mercan turu yapacam bakalım
saolasın hasan abi daha iyisi sana nasip olsun allah kazasız belasız hayırlı günlerde kullanmak nasip etsin....
çok teşekkür ederim ibrahim Ertuğrul Kardeşim güle güle kullan Ben ilk tüfeğimi aldığımda sabah olmamıştı heycandan.Sanki o günleri yaşadım.Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
abi hiç sorma kutusuna koyup kaldırıyorum yarımsaat sonra bibakmışım tekrar açmışım orasına burasına bakıyorum koca herif 18 lik genç gibi heyecanlandım. ertuğrul kardeşim hayırlı uğurlu olsun bol avlar dilerim
Allah razı olsun burhan abi çok saol
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ocak 07, 2012, 11:24:15 ÖÖ Gönderen: Ertuğrul KISA »
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : Ocak 07, 2012, 11:26:23 ÖÖ » |
|
Kazasız belasız hayırlı av lar dilerim............
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : Ocak 07, 2012, 12:38:38 ÖS » |
|
hayırlı olsun Ertuğrul bey... Allah kazasız belasız bol avlarda kullanmayı nasip etsin.....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : Ocak 07, 2012, 01:06:05 ÖS » |
|
Abi hayırlı uğurlu olsun inşallah memnun kalır güzel zevkli avlar yaparsın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : Ocak 07, 2012, 03:35:59 ÖS » |
|
Kazasız belasız,zevkli avlarda kullanmanız dileğiyle.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #10 : Ocak 07, 2012, 04:02:00 ÖS » |
|
hayırlı uğurlu olsun ben 2 yıldır tüm avlarımda kullandım domuz dahil bisfer germedi uzak mesafeden vurmasına hastayım bu otomatiğin çok güzelbir seçim yapmışsınız hayırlı uğurlu olsun abim rasgele
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #11 : Ocak 07, 2012, 07:17:30 ÖS » |
|
Allah kaza bela vermesin kardeşim maşallah harika tüfek
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #12 : Ocak 07, 2012, 08:14:00 ÖS » |
|
kazasız belasız hayırlı günlerde kullanmanız dileği ile
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #13 : Ocak 07, 2012, 08:49:04 ÖS » |
|
Bende aynı tüfeği kullanıyorum. Namlu üzerindeki bantın ortasında duran geze benzeyen parçayı söktüm şimdi daha iyi oldu sanki. Bir türlü alışamamıştım o parçaya  Hafif ve etkili bir tüfek. Güle güle kazasız belasız kullanmak nasip olsun.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #14 : Ocak 08, 2012, 08:38:55 ÖS » |
|
hayırlı olsun.arkadaşım wizardın pazarlama müdürü.650 tl.a alıyorsun bu tüfeği ama parasına göre çok kaliteli ayrıca sorun çıkarsa sana sıfır tüfek gönderiyorlar....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|