çağlar kardeşim sana olacağı söyleyeyim
sen pompalı alıp ava gideceksin ilk atış manke ikinci atışa hazırlanana kadar tavşan dağı aşar. av için kısa mekanizma hareketi olan tüfekler geliştirilsede halen pek rabet görmedi. domuz avlarında bile gücü vede tutukluk olasılığı düşünülerek alır. piyasada tutukluk yapma ihtimali az olan y. otomatik tüfekler çoğunlukta. hatta sitede BÜLENT UZUN abimin hazırladığı wizard deneme atışı videosu var bi izle istersen.
gelelim namlu boyu olayına. slug yada kaval namlular kurşun un en az sürtünme vede sıkışmayla gitmesi için dizayn edilen geniş namlulardır. çulluk yada bıldırcın avı için ideallerdir. ama ben gez olayından dolayı sevmiyorum. slug namluya şok takılmaz. ben böyle bir arayış içinde olmuş olsam keklik vede tavşan için ya 71 cm alt 3 üst 1 numaralı yada mobil şoklu poze alırdım. kaldıki halen daha otomatik tüfeklerde 2+1 yasaldı değildi diye tartışma var.
ama siz, ben illada otomatik derim derseniz; 71 cm namlu mobil şok wizard arms ın silahları var
bu arada direk konuya dalıp selamı sabahı unuttum. siteye hoşgeldiniz. kalıcı olmanızı umut ederek, keyifli paylaşımlar dilerim...
bundan sorası sana kalmış kardeşim veysel kardeşim her şeyi söylemiş
Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP