Yok abi böyle konular olduğunu hissedince bir daha girip bakmıyacam, İbrahim abinin konular gibi mesela.Bu ne arkadaş Çin işkencesi gibi yaa Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
Şimdi aynalı sazan tarifi verecektim vazgeçtim onuda yarın atayım işkenceye devaaaammmm

yaşasın kötülükkk

Osman güzelmiş yav bileydim dün gece çulluk güveci yapmazdım.
Bayağıda çok çulluk kullandım güveçteki köpeğimde yesin diye.
Dolaba bakmam lazım sanırım ama bendede 8-10 tane çulluk var galiba.
Valla evde 4 kişiyiz 2 şer tane yapsak doyarız sanırım.
Kıyma olayını ben prinçle yapmayı düşünüyorum.
Birde şu testereden nerde buluruz osman ne marka o.
Hemen almam lazım şarjlısı varmı dağdada kullanabiliyozmu?
Yav bende amma sosyetik avcı oldum bu aralar bu ne rahatlık

Güzel paylaşım kardeşim sağolasın afiyet şeker olsun...
Abi bende pirinç düşündüm ama onu önceden suda haşlamak lazım hem ben pek sevmiyorum pirinçli yalnız kıymayı az tutmakta fayda var..O testere şarjlı bıçak abi seneler önce televizyonda reklamı vardı oradan almıştım dağda ormanda nerde istersen kullanabilirsin harika bişeydir...
aşcı ozi usta ellerine sağlık elindende her işgeliyor vala ..
Daha nicelerini yapacağız abim beraber...
ellerine sağlık abim bence mükemmel olmuş afiyet olsun
Teşekkürler kardeşim eksik olma...
valla on numara yemek tarifi olmuş osman kardeş ellerine saglık bakınca karnım acıkmadı deyil teşekurler paylaşım için saygılarımla
Saol Ali sizi acıktırmak istemezdim ama

Osman elimizde pçete ağzımızı sile sile bir hal olduk biryerlerimiz şişerse senden bilcem haberin olsun
Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
ben bunların misillemesini yaparım size az daha sabır azdahaLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Bende bundan korkuyorum zaten Bülent

Osman Kardeşim EGE nin Meşhur bir sözü vardır Herkes Sakız çiğner ama Afşarlı Fatma Gibi patlatamaz derler.Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Herkes Sayısız kuş vuruyor ama ne anlatıyor ne Pişiriyor.
Bir Çulluk Vurdun Şöhret oldu Malı Pazarlamak önemli,Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Harika bir anlatım Ve Paylaşım Ellerine sağlık Afyet Şeker olsun.
RASTGELE.Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Avcı vurduğunu yiyecek dayı yoksa ha poligonda plaklara atmış ha avda kuşa değişen hiçbişey yok....