|
|
 |
« : Şubat 09, 2008, 10:26:07 ÖS » |
|
Bu soruyu bana bir arkadaşım sordu çok değişik cevaplarverdim ama tutturamadım.Siz olsanız ne cevap verirdiniz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|
 |
« : Şubat 09, 2008, 10:26:07 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : Şubat 09, 2008, 11:18:26 ÖS » |
|
Avcının sermayesi dogadır. hatalı avlanıp sermayeyi kediye yüklemeyelim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : Şubat 09, 2008, 11:45:43 ÖS » |
|
avcılığın ANA SERMAYESİ doğadır DOĞANIN ANA SERMAYESİ canlıdır CANLININ NESLİNİN TÜKENMEMESİNİN YOLU onlara duyduğumuz saygı , koruma ve limitlerdir VE AVCININ TEK SERMAYESİ avda iyi gezmektir.
cok arayan cok av bulur. ha!! vurur vuramaz bilmem ama bulur
ismail talay
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : Şubat 09, 2008, 11:48:52 ÖS » |
|
avcılığın ANA SERMAYESİ doğadır DOĞANIN ANA SERMAYESİ canlıdır CANLININ NESLİNİN TÜKENMEMESİNİN YOLU onlara duyduğumuz saygı , koruma ve limitlerdir VE AVCININ TEK SERMAYESİ avda iyi gezmektir.
ismail talay
İsmail tamamen katılıyorum söylediklerine,bir ilavede ben yapayım avda benim en büyük sermayem KÖPEĞİMDİR SAYGILAR
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : Şubat 10, 2008, 09:26:14 ÖÖ » |
|
ismail talay
ÇOK HAKLISIN İSMAİL KARDEŞİM HER HARFİNE KATILIYORUM SAYGILAR
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : Şubat 10, 2008, 08:23:24 ÖS » |
|
Çok güzel cevaplar gerçekten. Arkadaşım bana sorunun cevabını tek kelimeyle cevaplamıştı, (VİCDANIDIR) demişti. Gerçekten vicdan sahibi olan her insan yukarıda belirtmiş olduğunuz herşeye saygı gösterir. Rabbim bizi vicdansızlardan eylemesin.Konuya gösterdiğiniz ilgiden dolayı hepinize teşekkür ederim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : Şubat 11, 2008, 11:35:35 ÖÖ » |
|
AVCININ SERMAYESİ GEZMEKTİR ARKADAŞLAR.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : Haziran 18, 2008, 08:46:16 ÖÖ » |
|
bnce avcının en büyük sermayesi tüfeği ve köpeğidir hemde hayvan sevmeyen insanda sevmez
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : Haziran 18, 2008, 10:36:58 ÖÖ » |
|
teşekkürler apocan teşekkürler sana
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : Haziran 18, 2008, 12:04:20 ÖS » |
|
Avcıda sermaye mi bırakıyorlar Abdullah arkadaşım.Başımızdaki abilerim dideyim artık,avcının cebine gözünü dikmiş,ayrıyeten saçma sebeblerle,keyfi uygulamalarla,istediği yerleri ava kapatıyor.İnsanda ne moral bırakıyorlar nede sermaye.Ama senin sorduğun duygusal sermayeye gelince senin arkadaşınında dediği gibi VİCDAN baştadır.Paylaşımın için teşekkürler.Alanyadan sevgiler,kardeşim.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 18, 2008, 12:07:41 ÖS Gönderen: H.İbrahim UYSAL »
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #10 : Haziran 18, 2008, 12:17:08 ÖS » |
|
Arkadaşlar Avcı nın tek sermayesi Gezmektir. Sermaye ile duygusallığı karıştırmayalım.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #11 : Haziran 18, 2008, 02:17:53 ÖS » |
|
valla eskiden sorulsaydı vicdan olurdu. şu MAK kararlarından sonrası avcının sermayesi para oldu abicim sadece para. paran yoksa avcı olamazsın Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #12 : Ekim 30, 2008, 11:25:50 ÖÖ » |
|
cok guzel cvplar ama fevzi abi daha guzel soledi .... aynı benim gibi evde oturur bilgisayar başında davet beklersin ya mak kararları noluıyosa hiç duzelmiyo avcılık tamamda ödenenler tamamda bu paralar neden ödeniyo nedenide lazım deil nereye harcanıyo dogaya av merasımı yapıyorlar veya dogaya 100 kuş salmayla bu illetimi kandırıyorlar ooooo bizler ekmek paramızı ava veririz ac kalır birde avsız kalırız tabi benim göruşum daha durumu iyi olanlar ne derler bilemem
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #13 : Ekim 30, 2008, 02:51:31 ÖS » |
|
Yukarıdaki değerli duygu vedüşüncelere ek olarak. Avcının sermayesi atmaktır. Acık abartı, biraz yalan.Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
Şaka bir tarafa avcının bana göre sermayesi, hayatı boyunca avlanabilecek kalitede bir vücut sağlığı ile hayatı boyunca avlayabileceği sayıda av hayvanı ve en önemlisi bu güzellikleri paylaşabilecek bir arkadaş topluluğudur.
Saygılar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|