Yaban tv nin kıyafetlerini satın alıp ava çıkan AVCI,
Parası olmayan normal günlük kıyafetle çıkan BOHÇACI... (belgeye gerenk yoktur)
şaka bi yana bence gerçek avcı belgesi olan avcı değildir benim şu an belgem yok ve yazıldım kursuna haber bekliyorum yılda 2-3 kara tavuk vururum yeter

Tabi av sezonu açıkken, bi çoğumuz biliyor 10 sınırı olan bi kuşta adam 20 tane vurup geliyor, belgesi olan bi sürü katliamcı var
mustafa kardeşim sertifika için yazıldın zannedersem. sevindim buna. ben normalde çiftçiyim.. ava giderkende tarlada çalışırken giydiklerimi giyerim. sadece av yeleğim kamuflajlı.
iş kaportayla bitmiyor aslında motor sağlam olmalı öncelikle. ava giden adamın ava tüfek atmaktan çok ferma görmek vede doğada gezmek cezbetmeli bence. çok av vurmak birşey değiştirmez. her avcı yıllık av masrafını bi kenara koysa tavuk çiftliği kurar. çulluk açılışına yağmurlu bi havada gittim. kullandığım bi ilaçta bağışıklık sistemini sıfıra indiriyormuş haberim yok. akşama kadar 2 çulluk vurduk. 2 ferma gördük. 2 gün sonra hastahane. vallahi hanım hala söylenip durur. 2 çulluk 300 liraya patladı sana diye.
Kesinlikle doğrudur

Ben yaban tv deki bohçacı muhabbetini samimi görmediğim ve ne zaman hatırlasam esprisini yaparım, bence amaç insanları özendirmekti bakın avcı- bohçacı muhabbeti kalktı Yaban Strore geldi bi çok ürün satıldı
Ya avcı demek ne avına gittiğini bilen, doğru zamanda doğru talimatlarla yapan demektir bence en önemlisi VİCDAN'ı olacak dediğim gibi av sezonu kapalı adam bağda tarlada oturuyor bi bakıyor tavşan kapıp tüfeği vuruyor yazıktır günahtır bu gün bizim bağda çalı çırpıları kuru otları topladım yakıyorum karşıdan 3-4 el silah sesi duyuldu yakın bi yer olsa çıkıp gidecektim kimsin ne yapıyorsun diye ateş edilen yeri de göremedim çıkartamadım, ama keşke aklıma gelseydi kulüp başkanına şikayet etseydim diyorum şimdi