|
|
 |
« : Mart 07, 2010, 01:49:20 ÖS » |
|
Dostlarım dün gece şahit olduğum üzüçü bir kazayı sizlerle paylaşmak istedim dün gece saat 23,30saatlerinde işyenine servis ğötürüyordum bize 20 kilometre uzaklıktaki beçin beldemizden gecerken tali yoldan anayola çıkmak üzere olan bir arabaya sellektör yaparak yola cıkmasını önledim ama necare benim arkamdan gelirken yollar biraz ıslaktı birde alkol de işin içine karışınca direksiyon hakimetini kaybettiler ve yol kenarındaki binalara hızlı birşekilde vurdular o hızla araba birtur yolun içinde döndü biz hemen yardıma koştuk ne care dört tane cakı ğibi delikanlı yola savrulmuşlar birkaç fotoğraf cektim ama ben sadece arabanın durumunu görmenizi istedim o geçlerin halini ğörmenizi istemedim biz hemem anbulansa ve tirafiğe bildirdik işallah da ha üzücü birşeyler olmamıştır dostlarım lütfen ALKOLLÜ araç kullanmayalım mümkün oldukcada sürat yapmayalım...........Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP işte dotlarım arabanın hali bu cok üzüldüğüm için sizlerle paylaşmak istedim.......
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mart 07, 2010, 11:38:40 ÖS Gönderen: Çetin EKREN »
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|
 |
« : Mart 07, 2010, 01:49:20 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : Mart 07, 2010, 02:15:31 ÖS » |
|
Müthiş ibretlik bir görüntü.
İnsanı dehşete düşüren üzücü bir kare, daha da kötüsü olabilirdi bazen tv de görüyoruz içkili şoför masum insanlara çarptı falan..
Kesinlikle ders alınmalı.. !!
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mart 07, 2010, 02:40:48 ÖS Gönderen: Mehmet ŞENBABAOGLU »
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : Mart 07, 2010, 02:17:06 ÖS » |
|
geçmış olsun inşallah can kaybı yoktur..
alkol butun kotuluklerın anasıdır lafı bır kez daha kendısını ıspat etmıştır..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : Mart 07, 2010, 06:14:14 ÖS » |
|
inşallah kaza sadece maddi hasarlı kalır otomobilde keyif yapmamak lazım ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : Mart 07, 2010, 07:08:54 ÖS » |
|
İçeçeksen evinde iç ne işlin var direksiyonda allah yardımcıları olsun...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : Mart 07, 2010, 07:36:35 ÖS » |
|
Yıldıray kardeş çok haklısın Bana babamdan nasihattır sizlerede uyar herhelde OĞLUM ALLAHIN VE KANUNUN MEN ETTİĞİ İŞLERDEN UZAK DUR. Evet dostlar bu söze kulak verelim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : Mart 07, 2010, 08:03:46 ÖS » |
|
Yıldıray kardeş kaza en büyük ceza aşırı güven ve alkolin verdiği suni cesaret adama hata yaptırıyor. Hem kendini hem karşıdakini yakıyor. Paylaşım için sağol kardeşim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : Mart 07, 2010, 11:14:18 ÖS » |
|
Allah ıslah etsin. İnşallah can kaybı yoktur. ve İnşallah ders olur.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : Mart 07, 2010, 11:40:46 ÖS » |
|
Keşke bu alkolü hiç almasalar..gerçektende çok üzücü bir durumla karşı karşıya kalmışsınız...hem kendi canlarına yazık hemde geride kalanların canlarına yazık.... yüzlerce çocuk,kadın bu alkol yüzünden yetim ve öksüz kalıyorlar...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : Mart 09, 2010, 10:23:13 ÖÖ » |
|
Keşke bu alkolü hiç almasalar..gerçektende çok üzücü bir durumla karşı karşıya kalmışsınız...hem kendi canlarına yazık hemde geride kalanların canlarına yazık.... yüzlerce çocuk,kadın bu alkol yüzünden yetim ve öksüz kalıyorlar...
Çetin kardeşim! sana yürekten katılıyorum.... Saygılar...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #10 : Mart 09, 2010, 02:28:32 ÖS » |
|
eyvallah yıldıray kardeşim sağolasın bilmezler alkolin huyunu icerler arpa suyunuveya aslan suyunu sonuc geride kalan acılı ayilelerine eşlerine nişanlılarına ,cocuklarına oluyor ha birde hic sucu günahı olmayan karşı yönden gelince onun sucu niye ah ah ceke ceke ömürler cürüyor işte allah kimseye düşürmesin diyorum bencede selamlar sayğılar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #11 : Mart 09, 2010, 08:02:36 ÖS » |
|
Alkol kötülüğün anasıdır. Umarım bu yaptıkları hata canlarına maal olmamıştır. Gerçekten sadece kendi canını değil karşısındakininde canını tehlikeye atmak pahasına genede alkol alıp direksiyona geçiyorlar. Görebilene ibret laınacak o kadar çok şey varki!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |