|
|
 |
« Yanıtla #15 : Haziran 07, 2011, 10:55:20 ÖS » |
|
dayı kısa sürede olsa seninle vede çakır ustayla konuşmak çok keyifliydi. inşallah ileriki zamanlarda tekrar buluşmak üzre
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|
 |
« Yanıtla #15 : Haziran 07, 2011, 10:55:20 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #16 : Haziran 07, 2011, 11:28:25 ÖS » |
|
Ne yazıkki dün gece resim yükleme siteleri izin vermedi bendeki resimleri yüklememe. Akkaya ailesini ve Çakır ustamı misafir etmekten gurur duydum. Her zamanda kapım siz büyüklerime açıktır. İnşallah kolay kazanılmayan bu dostluklar ebediyete kadarda devam edecektir. Gerçekten sizinle geçirilen bir hafta sonu bana büyük zevk verdi dayı. İnşallah yine geleceksiniz ben misafiriniz olmaya devam edeceğim. Zor kazanılan dostluklardan daha güzeli yok. Arkadaş heryerde ama saysanız dostlarımın sayısı 3'ü 5'i geçmez. Fuar gerçekten pahalıydı. Yinede ufak tefek alışverişlerimizi yaptık. Üreticilerin içinde bu sene geçen sene olduğu gibi Konyalıların önüne ucuzlukta geçilemedi. Firmanın ismini hatırlamıyorum ama helal olsun adamlara çok avcının işini kaliteli malzemelerle gördüler. Çoktandır görmediğimiz dostlarımızla görüştük hiç görmediklerimizle tanıştık. Gerçekten hoş zamanlardı. Keşke Adana ekibi olan gardaşlarımızda gelebilselerdi ama malesef trafik kazası yapmaları nedeniyle kendilerini geçen seferde Bursa'da ağırlama şerefine ulaşamadık. Herşeyde bir hayır varmış demekten öteye gidemiyorum. İnşallah başka organizasyonlarda yada misafirliklerde görüşmek dileğiyle diyor kapım dostlarıma ve arkadaşlarıma her zaman açık olduğunu belirtmek istiyorum. Kalın sağlıcakla...
benim yelek aldığım yeri kastettin herhalde abi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #17 : Haziran 08, 2011, 09:58:17 ÖÖ » |
|
Aynen kardeşim bende ordan bir gün önce alışveriş yaptım. Osmandan ses soluk çıkmayınca bıçakta aldım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #18 : Haziran 08, 2011, 11:09:42 ÖÖ » |
|
ibrahim abicim ellerine emeklerine sağlık, sayende gezmiş görmüş kadar olduk. Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
Dayı Ankaraya inşallah beraber bir çıkartma yapalım Bu sezon
Hasan abimlede konuştum mutlaka bekliyorlar
hilmi kusura bakma kardeşim artık dayımlar her sezon erzuruma çıkarma yapıyorlar... senide bekleriz...takıl dayımlara çık gel... gözün av görsün be kardeşim...ne işin var ankarada... hilmi sen çetoyu dinle kardeşim , [/B]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #19 : Haziran 08, 2011, 12:13:57 ÖS » |
|
İbrahim Abicim! Bu güzel görüntüleri bizlerle paylaşıp,bizleri sanki bu fura katılmış gibi düşündürmeniz için çok çok teşekkürler. Gerçektende güzel görüntüler bizlere sunduklarınız. Sizi orada misafir eden Komutan'a da ayrıca teşekkürler. Eeeee!!! yeğenler Dayıları ağırlayacak tabiki,saygıdada kusur etmeyecek, Komutanın bunları harfiyen yerine getirdiğine eminim. Bu arada paylaşımınız sayesinde avkolik dostlarının yüzlerini görmekte nasip oldu.Buradan hepsine ayrı ayrı selam ve saygılarımı sunuyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #20 : Haziran 09, 2011, 12:24:30 ÖS » |
|
Bir kare de benim makinadan Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #21 : Haziran 09, 2011, 01:42:47 ÖS » |
|
Ellerine sağlık Hilmi Kardeşim Sağol.Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #22 : Haziran 09, 2011, 02:08:58 ÖS » |
|
Recep abi elimden geleni yapamadım ne yazıkki. Ev yarı inşaattı. Kararifer petekleri değişiyor evde. Doğalgaz boruları değişiyordu her yer heryerdeydi yani. Dayıma ve ustama balkonda bi ızgara yapamadan gönderdim ne yazıkki. Ama dostlarla buluşmak harikaydı inan keşke diğer dostlarda olsaydı.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #23 : Haziran 09, 2011, 06:26:21 ÖS » |
|
Hay maşallah dayım muhteşem bir gezi olmuş... Rabbim dostluğunuzu muhabbetinizi artırsın...
Saygılarımla...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #24 : Haziran 11, 2011, 03:27:10 ÖS » |
|
Bu arada izin süresini elimizden geldiği kadar uzun tutalım hilmi bu sene. Ankara-Sivas-Erzurum istikametindeki dostlardan ayrı ayrı davet var . Ayrıca diğer illerdeki can kardeşlerimizdende aşırı istek ve davet var. Dostları bu sene ziyaret etmessem kulaklarım çınlamakla kalmayacak sanırım. Konya-Adana-Kahramanmaraş-Gaziantep deki dostların davetide aslında cezbediyor. Her iki istikametede 10'ar günlük bir proğram yapabilirsek süper olur diye düşünüyorum. Aslında hayatımızdaki en unutulmaz avlardan ikisini bu sezon gerçekleştiririz ne dersiniz?
Komutan Kayıran bize Kayırsın Senin Mesai Benim Dükkan Dayın Emekli Hergün Tatil.Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #25 : Haziran 11, 2011, 07:10:27 ÖS » |
|
Anen öyle ustam Allah hepimize emekliliği gösterir inşallah.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #26 : Haziran 11, 2011, 07:31:43 ÖS » |
|
Yav Kulam çınlıyor biri Kovumu yapıyor.Benimlemi Başladınız Kardeşim.Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP İnşallah Allah sizede gösterir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #27 : Haziran 11, 2011, 08:58:50 ÖS » |
|
Abi muhabbetiniz bol dostluklarınız daim olsun çok harika bir paylaşım olmuş Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP kısmet olursa seneye bende oralarda olmak isterim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |