|
|
 |
« Yanıtla #15 : Aralık 17, 2009, 04:53:07 ÖS » |
|
Ekber kardeşim adımı olur Kütahya Manisa arası ne kadar atla gelArdillinin av evinde yaparızLinklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|
 |
« Yanıtla #15 : Aralık 17, 2009, 04:53:07 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #16 : Aralık 17, 2009, 05:31:49 ÖS » |
|
Abi ben buna şapka çıkartırım. Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
Ne diyeceğimi bilemedim çağ kebabıda yaptınya helal olsu be İbrahim abicim, ayrıca arkadaşlarada selamlar sofranız hep böyle bereketli, sohbetleriniz ve dostluklarınız böyle kuvetli olsun. Saygılar abicim. Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
sana katılıyorum ardilli kardeşim..........
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #17 : Aralık 17, 2009, 05:37:38 ÖS » |
|
Sağol yıdıray kardeşim senin av fotolarını ne zaman görecez
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #18 : Aralık 17, 2009, 05:48:33 ÖS » |
|
abi ben bizim burada elektirik santrali var oraya servis cekiyorum pek zamanım olmuyor ama ava ğidemedigim için adeta deliriyorum allah nasip ederse bu pazar izinliyim hava ğüzel olursa bu pazar gideceğiz...........
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #19 : Aralık 18, 2009, 04:48:18 ÖS » |
|
abi ben bizim burada elektirik santrali var oraya servis cekiyorum pek zamanım olmuyor ama ava ğidemedigim için adeta deliriyorum allah nasip ederse bu pazar izinliyim hava ğüzel olursa bu pazar gideceğiz...........
İnşallah bu hafta gidersin hava müsade ederse tabi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #21 : Aralık 18, 2009, 11:14:57 ÖS » |
|
İbrahim abi ağzımızın suyu aktı bi kısmet olsada bizde tadına baksak yinede,malzemeyi elinin altında hazır tut çağ kebabını birde uzmanına yaptırsan. afiyet olsun.Selamlar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #22 : Aralık 18, 2009, 11:58:38 ÖS » |
|
İbrahim abi ağzımızın suyu aktı bi kısmet olsada bizde tadına baksak yinede,malzemeyi elinin altında hazır tut çağ kebabını birde uzmanına yaptırsan. afiyet olsun.Selamlar
Gel Halil kardeşim yaparız yaptırırız Çağ kebabının Dadaşı geliyor Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #23 : Aralık 19, 2009, 12:01:14 ÖÖ » |
|
Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP İbrahim abicim ne yaptın sen abi ya. yıllık izinde valla çırak olurum ben senin yanına.
afiyet bal şeker olsun, ağzının tadını fazlasıyla biliyorsun vesselam, emeğine sağlık, teşekkürler.
Yücel kardeşim sağol öğretiriz .BİLGİ Paylaştıkca değerlenir ben daha kalfayım Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Ustası yolda gelecek
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #24 : Aralık 19, 2009, 09:23:54 ÖS » |
|
ibrahim abi tam adres versene abi ben göcü toplim gelem oralara : D olmicak böle sen yiyon biz bakıyoz  maşşallah nazar demesin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #25 : Aralık 19, 2009, 09:29:36 ÖS » |
|
agam elinize sağlık aynen yemiş gibi oldum cümle şehitlerimizin ve geçmişinizin canına değsin.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #26 : Aralık 23, 2009, 04:58:12 ÖS » |
|
agam elinize sağlık aynen yemiş gibi oldum cümle şehitlerimizin ve geçmişinizin canına değsin.
Koca Reis sağol ALLAH c.c razı olsun kardeşim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]