|
|
 |
« : Eylül 27, 2008, 08:54:19 ÖS » |
|
Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Değerli dostlar Erciyesin tepesine yağan kardan dolayı aşırı bi soğuk var iki gündür sobaları yakıyoruz, sizin oralarda havalar nasıl. varsa biraz sıcak isteyecektim.Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Develiden Selamlar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|
 |
« : Eylül 27, 2008, 08:54:19 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : Eylül 27, 2008, 09:09:38 ÖS » |
|
Cemal abi kaymayamı gelelim, yoksa kekliğemi Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Abi bizim burda halen klimalar çalışıyor soba yakmaya 1-1,5 ay var daha Üfledim abi oralara gelmedimi, dışarı çık bi bakıver Mersinden sevgi ve saygılar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : Eylül 27, 2008, 09:24:06 ÖS » |
|
hey benim güzel memleketimin taşına toprağına kurban olduğum. varmı yeryüzünde 4 mevsimi aynı günde görecek ülke. abi valla daha burada denize giriyolar ya. cemal abi valla insanoğlu doyumsuz derler ya. bende öyleyim abi  valla kışı özledim emi. abi sizin oralara şimdi çullukta gelmişmidir acaba. benim derdim çulluk abi  yelve, lökeşe benim kara gözlüme ne dersen de abim.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Eylül 27, 2008, 09:25:39 ÖS Gönderen: Fevzi DURSUN »
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : Eylül 27, 2008, 09:40:07 ÖS » |
|
SELAMÜNALEYKÜM...cemal abim hayırlı olsun erciyesin karı ve senin yöneticiliğin ALLLAH yüzünü kara cıkarmaz inşallah ALLAHA EMANET OL.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : Eylül 27, 2008, 10:02:09 ÖS » |
|
valla sizi bilmem dostlar ama bayram sonrası biz kekliğe gdiyoruz erciyesin eteklerine selam sana ey erciyesin kar ıı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : Eylül 28, 2008, 02:15:37 ÖÖ » |
|
havanızın durumu ençok mustafa çil ustayı sevindirmişe benziyor durmadan aklında develi develi diye yazıyordu gözün aydın ustam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : Eylül 28, 2008, 01:47:48 ÖS » |
|
erciyes dağı her avcının rüyalarını süzler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : Eylül 28, 2008, 11:57:28 ÖS » |
|
sağolasın sebahaddin gardaşım valla o rası bambaşka bir avlak avcısı ile avı ile dostları ile memleketimin çok yerinde avlanma şansı buldum...nedendir bilmem erciyesin etekleri bambaşka geldi bana inşallah mermertaş ve ekibi bizim için keklikleri iyi besiye çekmişlerdir
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : Eylül 29, 2008, 05:33:44 ÖS » |
|
CEMALKARDEŞİM bizler daha kılima calıştırdık akşam sana inanmamak elde diyilhavalarda yağmur vede güneşli geciyor allahımın işine akıl fikir ermez bildiği cok şeyler var bunu hep biliyoruz halilinde dediği ğibi daha 1 ay soba yakmayız buradan develiye selamlar erciyes dağını kitaplarda okumuştuk hele birde kardeyince fotoraf aradım seni gördüm karşımda. bizlerin üflemesi sizleri ısıtmaz odun kömür lazımsa gönderelim muğla milastan develiye selamlar sayğılarLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP iyi bayramlar cil usta gidersen sanada rasğele kardeşim avınız bol olsun
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Eylül 29, 2008, 05:35:44 ÖS Gönderen: Mesut BÜLBÜL »
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : Eylül 29, 2008, 05:45:44 ÖS » |
|
Bende diyordum valla bu soğuk nereden geliyor diye demekki Erciyes dolaylarındanmış biz sobaları yakalı 1 hafta oldu valla..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|