|
|
 |
« : Ocak 16, 2012, 11:33:56 ÖÖ » |
|
RAUF DENKTAŞ Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
Uploaded with Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP ImageShack.us , Kıbrıs Cumhurbaşkanı, hukukçu, öğretmen, gazeteci, fotoğrafçı, yazar. En önemlisi özelliği de onun gerçek bir devlet adamı olmasıdır. Siyasi mücadelesinde, İngiliz’e kafa tutmuş, elimizden zorla alınmış haklarımızı her ortamda, her toplantıda geri istemiş, Kıbrıslı Türklerin haklarını geri almak için uğraşmış, Anavatanı Türkiye’ye her zaman bağlı kalmış, mücadelesini millîyetçi bir anlayışla yapmıştır. Baskı, sürgün, ihanet onu yolundan döndürememiş, engeller yıldırmamıştır. Kıbrıs Davasına ömrünü adamıştı. Türk Halkının Kıbrıs’ta Türk oldukları için Rumlar tarafından soykırıma uğradığı günlerin tanığıydı. Yayılmacı devletlerin bütün hilelerine oyunlarına karşı durdu. Annan plânına karşı inanılmaz bir mücadele verdi.alıntı.
Mekanın cennet olsun yüce Türk
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ocak 16, 2012, 12:23:16 ÖS Gönderen: Osman KARATEPE »
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|
 |
« : Ocak 16, 2012, 11:33:56 ÖÖ » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : Ocak 16, 2012, 12:02:13 ÖS » |
|
ALLAH RAHMET EYLESİN MEKANI CENET OLSUN!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : Ocak 16, 2012, 01:14:12 ÖS » |
|
Başımız sağolsun nur içinde yatsın...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : Ocak 16, 2012, 01:36:05 ÖS » |
|
Allah rahmet eylesin.Nur içinde yatsın.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : Ocak 16, 2012, 03:25:32 ÖS » |
|
Ülkemiz için Atatürk ne demekse kardeş vatanımız içinde aynıydı. Tüm türk aleminin başı sağolsun. Nur içinde yatsın...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : Ocak 16, 2012, 04:25:42 ÖS » |
|
Hepimizin başı sağ olsun. O bir kahramandı, tarihe adını yazdırdı, hiçbir zaman unutulmayacaktır.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : Ocak 18, 2012, 10:31:58 ÖÖ » |
|
Rauf Denktaşın okuduğu bayrak şiiri Benim 2 bayrağım var biri ana birisi kız benim 2 bayrağım var 2sinin de bağrında namusumdur ayla yıldız biri damarlarımda kan biri alnımda aktır benim 2 bayrağım var birisi gönül yarası biri tükenmeyen aşktır.Biri yüreklerde sabır biri yaştır kirpiklerde benim 2 bayrağım var gölgesi üstüme düşer biri Anamur da gurur biri Girne de şafaktır benim 2 bayrağım var biri yurdumun tapusu biri kan bedeli haktır biri dudaklarımda dua biri gözlerde amindir benim 2 bayrağım var biri güneş gibi sıcak biri ay gibi serindir MEKANIN CENNET OLSUN İYİ İNSAN
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : Ocak 18, 2012, 10:40:34 ÖÖ » |
|
Kıbrıs Cumhurbaşkanı, hukukçu, öğretmen, gazeteci, fotoğrafçı, yazar,Kıbrıs Davasına ömrünü adamış büyük Devlet Adamı Rauf DENKTAŞ'a Allah'tan rahmet,Kıbrıs halkına ve ülkemiz halkına başsağlığı dilerim. Mekanın Cennet olsun inşallah Büyük İnsan....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : Ocak 18, 2012, 10:38:02 ÖS » |
|
Büyük kayıp oldu.Mekanı cennet olsun...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : Ocak 19, 2012, 10:08:55 ÖS » |
|
watan sever insanlar azalıyo bir
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #10 : Ocak 21, 2012, 08:14:55 ÖS » |
|
Başımız sağolsun nur içinde yatsın...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #11 : Ocak 24, 2012, 05:49:09 ÖS » |
|
Ülkemiz için Atatürk ne demekse kardeş vatanımız içinde aynıydı.
Tüm türk aleminin başı sağolsun. Nur içinde yatsın...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |