|
|
 |
« : Haziran 04, 2009, 08:05:22 ÖS » |
|
Arkadaşlar av doğa fuarı bügün açıldı öğleleyin gittim fuara gezdim.O kadar aman aman olmasada güzeldi iki bölüm halinde bir tarafı araçlar karavanlar tekneler botlar diğer taraf tüfek tabanca köpek ve temel malzemeden oluşuyordu ayrıca fuarda yaban tv den tanıdığımız Ömer Borovalı ilede tanışma fırsatını buldum.Yalnız fiyatlar bana göre çok pahalıydı tamam malzeme 1. sınıf ama hangimiz 250 tl lik yağmurluk giyip gidiyoruz ava.Birkaç foto çektim ama yayınlayabilirsem atacağım buraya .Hepinize iyi akşamlar... Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Ne ava gidilir ama... Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Yavrular1000 tl. Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Ava mı gideceğiz yoksa savaşamı?Bunlar biraz abartı bence . Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP İşte tüfek budur. Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|
 |
« : Haziran 04, 2009, 08:05:22 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : Haziran 04, 2009, 10:09:10 ÖS » |
|
Osman bey güzel görüntüler, sayenizde bizde görmüş olduk, paylaşım için teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : Haziran 05, 2009, 12:23:41 ÖÖ » |
|
çok güzel görüntüler paylasım için tesekkürler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : Haziran 05, 2009, 09:01:13 ÖÖ » |
|
teşekürler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : Haziran 05, 2009, 09:49:51 ÖÖ » |
|
nasip olursa cumartesi gunu bende orada olmayı planlıyorum umarım türk avcılığına hitap eden bir konsept olmuştur
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : Haziran 05, 2009, 10:26:49 ÖÖ » |
|
Osman Kardeş! paylaşım ve bilgilendirme için teşekkürler..... İmkanımız olsada bizlerde gidip fuarı ziyaret edebilsek..... Ama giden arkadaşlar mutlaka bizlerle paylaşacaktır oradaki güzellikleri..... Paylaşımları bekliyoruz.... Herkese selamlar.....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : Haziran 05, 2009, 10:30:47 ÖÖ » |
|
gitmesekte görmüş olduk sayenizde.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : Haziran 05, 2009, 10:46:07 ÖÖ » |
|
Eline emeğine sağlık Osman bey, çok güzel görüntüler paylasım için tesekkürler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : Haziran 05, 2009, 10:49:35 ÖÖ » |
|
osman bey bizimle bu güzel gezinizi paylaştığınız için teşekkürler....bizde sizinle birlikte gezmiş gibi olduk sağolun....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : Haziran 05, 2009, 10:51:19 ÖÖ » |
|
Teşekkürler kardeşim çok iyi etmişin paylaşmakla, duyan arkadaşlardan gitmeyi düşünenler olabilir, keşke imkan olsa bizde gelebilsek selamlar Manisadan.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #10 : Haziran 05, 2009, 10:51:29 ÖÖ » |
|
valla ben oraya gitsem bile kedinin ciğere baktığı misali bakar dönerim herhalde Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #11 : Haziran 05, 2009, 08:22:44 ÖS » |
|
PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #12 : Haziran 05, 2009, 10:23:29 ÖS » |
|
paylaşım için teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #13 : Haziran 06, 2009, 09:45:42 ÖÖ » |
|
osman kardeşim ellerine sağlık diyorum sayende görme fırsatı oldu selamlar sayğılar şimdilik
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|