|
|
 |
« : Kasım 02, 2008, 05:22:11 ÖS » |
|
sevgili üye dostlar sevgili arkadaşlar...Bu hafta içersinde av ve yaban hayatı ankara baş mühendisleri il il dolaşarak avcıların şikayet ve derneklerinsorunlarını dinlemek için yollara çıkmışlar. Sağolsunlar yolları kütahya ya kadar uzanmış.Avcı kulüblerini ve derneklerini il çerçevesinde topladılar. Tavşanlı ,simav gediz,altıntaş şaphane ve adını sayamadığım çok kulübümüz bu toplantıya katılarak dernek ve kulüblerinin sorunlarını yetkililere anlatmaya çalıştılar Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|
 |
« : Kasım 02, 2008, 05:22:11 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : Kasım 02, 2008, 05:27:17 ÖS » |
|
Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : Kasım 02, 2008, 05:33:41 ÖS » |
|
Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : Kasım 02, 2008, 05:52:09 ÖS » |
|
Bu toplantıya emet avcılar kulübü adına katıldık... Bizde dieğer kulübler gibi şikayetlerimizi dertlerimizi anlatmaya ve sesimizi duyurmaya çalıştık.... SONUÇ OLARAK NE ÇIKTI DERSENİZ ŞAYET... Aslında çoğu kez bildimiz ve sıkça duydumuz şeyler.... avın 7 gün açık olması fahri av müfettişliğinin tekrar gündeme gelmesi avlaklara sıkça çam ağacı yerine %20 meyva ağaçlarının dikilmesi sezon başı dağıtılan kitapçıkların daha iyi okunması avcı eğitim kurslarının hız kazandırılması avcı kulüblerine biraz daha fazla yetki verilmesi vs.vs.vs. tüm kulüp yönetici arkadaşlarıma sesleniyorum fahri av müfettişliği konusuna ,, biraz daha ilgi gösterin tekrardan verilecek bu müfettişlik belgeleri ağaçlandırma olaylarında ağaçlandırılmak isdenilen bölgeye mutlaka meyva fidanı varmı yokmu bir bakınız özellikle sıkça sorulan ve başa gelen olaylardan biride av yapmak istemediğiniz yıl için vergi dairesine ve diğer yetkili kurumlara bir dilekçe ile baş vurunuz av yapmak istemediğiniz yıl için harç ödemeyiniz
aklıma geldikçe toplantıda konuşulan olayları sizlerle paylaşmaya çalışacağım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : Kasım 02, 2008, 06:16:11 ÖS » |
|
Mustafa başkanım konuları soğutmaki neler konuşulduğunu merak etmeyelim ilginize ayrıca Emet Avcılar kulübü adına çok teşekkür ederim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : Kasım 02, 2008, 06:37:57 ÖS » |
|
Mustafa kardeşim.Diline sağlık.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : Kasım 02, 2008, 06:46:05 ÖS » |
|
SELAMÜNALEYKÜM... valla mustafam en kıcık olduğum şeylerde biri çam ,valla çam ağacından nefret ettirdiler gari kekliği sürgel hop çam,a arkasından bak ,tapa sıkıyorsa gircen valla bazen kızıveriyom dalıyom arkasından nedem ,ama bunları sürekli gündem de tutmak lağzım tabi ,ha aklıma gelmiş ken kaç senelik fidana girile bilinir biliyorsan bi deyiver gari .ALLAHA EMANET OL.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : Kasım 02, 2008, 07:19:04 ÖS » |
|
abim değerli yetkililer aslında şunu söylemeye çalıştılar kısaca
yasa gereği bundan sonra her yer çam ağacı olmayacakmış %20 civarında meyva ağacı diyolar.sebebi ise doğadaki hayvan nesline yiyecek olarak destek olmak..sizlerde bunun takipçisi olun diyolar... asıl konu aslında mak a toplantılara bizler adına katılan sevgili komisyon üyelerimiz hakkında idi.. iyi seçin sizin adınıza toplantılarda iyi şeyler isdesinler mantığı ile konuştular.. bizim stemizin adını alarak ayrıldılar toplantıdan.. onun için ziyaretçi olarak girip bazen takip edecekler.. bu tü,r konuları gerçekden gündemde tutmakda fayda var.. ama işin aslı şuki BU SENE EVRAĞI TAM OLMAYANA GERÇEKDEN CEZA YAĞACAK ziraai ilaçlar konusuna değinmeye çalıştık... o konudaki çalışmaları öğrendikçe ste dostları av dostları ile paylaşmaya çalışacağız.. Fahri av müfettişliği konusuna gereğinden fazla sıcak bakıyolar onun içöin gerçekden ava ve yaban hayatına gönül ,vermiş dostlar mutlaka kulübleri nezlinde baş vuru yapsınlar...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : Kasım 02, 2008, 07:44:35 ÖS » |
|
mühendislerimizi bu uygulamalarından dolayı ayakta alkışlıyorum Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP keşke diğer yetkili arkadaşlarda görevlerini bilip avcılara yönelik uygulamalar yapsa. bir meraya gidiyosun hiç te adil olmayan bir avlanış şekli var. bir tarlada adam yakıyor ortalığı sen fişek atamıyosun. başımızdan bugün geçen bir olayı anlatmak istiyorum. erkan abimle bu gün sökedeydik. öğle üzeri yemek molası vermek için arabanın başında konuşuyorduk. bir bakıtık ki bıldırcın sesi. yaw erkan abi bu bıldırcın öğlen neden ötüyor derken aklımıza teyp kurmuşlar dedik. oraya doğru yönlendik. biber tarlasına girdik karşdan adam bozuk olan tarlaya daha ekili deyip bizi uyardı eyvallah dedik. biz çıktıktan sonra birde baktık beş kişi girmiş yakıyor tarlayı. bu beş kişi tarladan çıktıktan sonra erkan abiyle tekrar biber tarlasına girdik. sahibi arabayla geldi ya arkadaş burası yasak dedi. bizimde tepemiz attı adama hemşerim az önce 5 kişi burada yakıyodu tarlayı hayırdır dedik. ben mal sahibine (harbi mal) neden teyp kuruyosun dedim. adam bana adını vermeyeyim bilmem nerenin belediye başkanı gelecekmiş orada av yapacakmış dedi. ne diyeyim arkadaşlar. balık baştan kokar derlerya. valla arkadaşlar ithal gübreye ilaçlamalara mana bulmayın. BİZİM BURADAKİ YERLİ GÜBRELERDEN KORKUN. BU TÜR GÜBRELER KUŞLARI KIRIYOR........ inşallah bu mühendislerimize bu olayları dile getirecek bir başkanımız çıkar. inşallah mühendislerimizden birisi misafir olarak sitemize girerde bunları okur. saygılar.....
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Kasım 02, 2008, 07:57:17 ÖS Gönderen: Fevzi DURSUN »
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : Kasım 02, 2008, 07:54:11 ÖS » |
|
abı kulup baskanlarına yetlı fazla verılmesı gerekır evet bızım oraları ıyı bılıyorsun 52 koy var bırtek jandarma kara kolu ve bırde ormanı ekıbı var gerısı malum ortada av gunu 7 gun olursa bızım gıbı gurbetcılere ıyı olur abı yazılarını belıyoruz allaha emanet ol
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #10 : Kasım 02, 2008, 07:58:54 ÖS » |
|
valla ilhan gardaşım sizin oraları iki yıldır sevgili metin abim sayesinde gezdim gördüm avlandım orman ekiplerinin tek şikayeti var eleman yokluğu jandarmayı bu toplantıdan ayrılıp uyarmaya ve özellikle konuşmaya gittiler.. çıkan sonuç mükemmel yeterki ihbar telefonu gelsin ve aslı çıksın diyolar illa yetki verilmesi gereken kulüb başkanı değildir kulüb yönetiminin önereceği bir kaç arkadaşı fahri av müfettişi yaptırabilirsiniz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #11 : Kasım 02, 2008, 08:08:24 ÖS » |
|
bütün ste dostları kulübleriniz ve geliştirilebilir av yaban hayatı için isdek ve önerilerinizi buraya yazınız ve en kısa zamanda bu yazılanları yetkili kişilere duyurmaya çalışacağız
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|