|
|
 |
« : Mart 11, 2011, 06:18:51 ÖS » |
|
şu linkte ( Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP ) yaban tv' de yayınlanan kaz avı görüntüleri var. gördüğüm kadarıyla da bu kaz avı teyp ile yapılıyor. bu video nun altında şu notu düşmüştüm ; yabantv de usta diye tabir edilen şahıslar romanya da teyp ile kaz avı yapıyor. gülermisin ağlarmısın ama sürekli mesajım siliniyor. bende yenisini yazıyorum ya beni siteden atıcaklar yada o video'yu kaldıracaklar. Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mart 11, 2011, 06:39:07 ÖS Gönderen: Ali Ekber ÇOMAK »
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|
 |
« : Mart 11, 2011, 06:18:51 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : Mart 11, 2011, 06:43:15 ÖS » |
|
Bekir Romanya gibi birçok ülkede teyp ile avlanmak serbest kardeşim.....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : Mart 11, 2011, 06:43:52 ÖS » |
|
Sen Romanya'daki teyp işini boşver bizim ülkemizde keklik palazları hatta keklik yumurtaları toplanıyor......
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : Mart 11, 2011, 06:51:46 ÖS » |
|
Ayrıca dikkat ettinmi bilmem ama tahtalıya 6 numara kaz içinde 1 ve 2 numaradan başka saçma kullanmak kesinlikle yasakmış.....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : Mart 11, 2011, 07:10:19 ÖS » |
|
hiç duymamıştım yabancı ülkelerde teyp ile avın serbest olduğunu öğrenmiş oldum. ama yinede av konusunda sürekli izlenen bir kanalda avcıların teyp konusunda hassas olması gerekmezmi? çünkü avcı arkadaşlarımızın çoğu televizyondaki avcıların yaptıklarını ,giydiklerini,taktıklarını taklit ediyorlar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : Mart 11, 2011, 07:28:13 ÖS » |
|
Biz avcılığı yaban tv den öğreneceksek vay halimize........
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : Mart 11, 2011, 07:35:32 ÖS » |
|
Biz avcılığı yaban tv den öğreneceksek vay halimize........
çok doğru keşke herkes senin gibi düşünse.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : Mart 11, 2011, 07:41:03 ÖS » |
|
adamlar her türlü yasa dışı ava karşıyız diyorlar sitelerinde ruhsatsız silah ilanları gece avı için av projektörleri vs. vs. bunlar ustaysa ben ne bunların yanında çırak olurum ne kalfa ben bu dükkanda çalışmam arkadaş...................
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : Mart 11, 2011, 08:07:00 ÖS » |
|
berkin bunlar normal artık yaban tv ilk yayınlarına başladığında ali postası dahil bir çoğunu seyrettiysen sabah teyibi kapamayı hep unutuyorlardı sesini bir çok kez hepimiz duymuşuzdur onlara serbest bizlere yasak eyer yayınları seyrediyorsan genelde bıldırcını hep ormanın yakın bölgelerinde avlıyor büyük ustalar çobanlar teyibi her gece kuruyo kuş indimide neymiş bıldırcın curcunası alın size curcuna alın size yaban tv osman abimin dediği gibi genç avcılar bunlara kaldıysa vay hallerine kaz gibi yolarlar ancak bol bol alış veriş yaparlar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : Mart 11, 2011, 08:17:25 ÖS » |
|
bu lafın üstüne söylenecek laf yok ersin kardeş Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #10 : Mart 11, 2011, 08:22:44 ÖS » |
|
hem fikir olduğumuza sevindim izmir,e selamlar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #11 : Mart 11, 2011, 08:37:14 ÖS » |
|
eline diline sağlık ersin abi çok güzel yorumlamışsın pyalaşım için teşekkürler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #12 : Mart 11, 2011, 10:17:15 ÖS » |
|
berkin bunlar normal artık yaban tv ilk yayınlarına başladığında ali postası dahil bir çoğunu seyrettiysen sabah teyibi kapamayı hep unutuyorlardı sesini bir çok kez hepimiz duymuşuzdur
onlara serbest bizlere yasak eyer yayınları seyrediyorsan genelde bıldırcını hep ormanın yakın bölgelerinde avlıyor büyük ustalar çobanlar teyibi her gece kuruyo kuş indimide neymiş bıldırcın curcunası alın size curcuna alın size yaban tv
osman abimin dediği gibi genç avcılar bunlara kaldıysa vay hallerine kaz gibi yolarlar ancak bol bol alış veriş yaparlar
Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #13 : Mart 11, 2011, 10:32:17 ÖS » |
|
biz bunları her platformda dile getirmeye çalışdık... avcılık duayenleri adı altında istedikleri yerde,istedikleri zaman avlarını yapıyorlar... kesinlikle örnek almadık,almayızda... rahmetli Ufuk GÜLDEMİR bu kanalı bu amaçla kurmamışdı...Ufuk bey gerçekden avcıya ve avcılığa gönül vermiş bir insandı... kendisinin birkez sohbetinde bulunmuşdum anlattıklarına ve idaellerine hayran kalmışdım... ama ne yazıkki bugün kuruluş sebebinin çok çok ötesine hizmet verir oldu... kanal ortaklarla doldu ve büyük bir pazar haline geldi... oysa biz sesimiz olacak diye düşünmüşdük... onlarsa biz anadolu avcısının sesini kesmeye çalışıyorlar... kendi çullarını sudan çıkarsınlarda,diğerleri isterse sele kapılıp gitsin kimin umrunda... heryer özel avlaklarla dolsun kimin umrunda... nasılsa onlar romanya örneği gibi bastırır parasını yine yaparlar avlarını...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #14 : Mart 12, 2011, 09:35:07 ÖÖ » |
|
biz bunları her platformda dile getirmeye çalışdık... avcılık duayenleri adı altında istedikleri yerde,istedikleri zaman avlarını yapıyorlar... kesinlikle örnek almadık,almayızda... rahmetli Ufuk GÜLDEMİR bu kanalı bu amaçla kurmamışdı...Ufuk bey gerçekden avcıya ve avcılığa gönül vermiş bir insandı... kendisinin birkez sohbetinde bulunmuşdum anlattıklarına ve idaellerine hayran kalmışdım... ama ne yazıkki bugün kuruluş sebebinin çok çok ötesine hizmet verir oldu... kanal ortaklarla doldu ve büyük bir pazar haline geldi... oysa biz sesimiz olacak diye düşünmüşdük... onlarsa biz anadolu avcısının sesini kesmeye çalışıyorlar... kendi çullarını sudan çıkarsınlarda,diğerleri isterse sele kapılıp gitsin kimin umrunda... heryer özel avlaklarla dolsun kimin umrunda... nasılsa onlar romanya örneği gibi bastırır parasını yine yaparlar avlarını...
Usta çok güzel yorumlamış üstüne yazıcak söz bulamıyorum elinize yüreğinize sağlık.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|