|
|
 |
« Yanıtla #120 : Ocak 14, 2010, 12:06:20 ÖS » |
|
Kozak yaylasında vurulan karatavuk un suçlusu nasıl döndü dolaştı benim tüfeğe kaldı bu suçta dönüp dolaşıp bana kalacak gibi hayırlısı bakalım Recep kardeşim sen yavaş yavaş cezayı şekillendir bakalım kalın sağlıcakla.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|
 |
« Yanıtla #120 : Ocak 14, 2010, 12:06:20 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #121 : Ocak 14, 2010, 12:20:57 ÖS » |
|
gerçiseni arayan Reis abimizde olabilir bilemeyiz ama ben Feridun abidenbaşkası değil diyorum bu günkü kesin duyumlarım Feridun abi diyor Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Sebahattin kardeş helal olsun sana faturayı Reisinemi kestin ben Recep kardeşime katılıyorum bu işin faiilleri cezaya hazır olsun
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #122 : Ocak 14, 2010, 01:03:11 ÖS » |
|
A, aaaaaa ne olmuş böyle ortalık harran gürren kim, kime, ne yapmış, Recebi kim aramış, Recep kim sanmış, kim, kim işletmiş, kim düşmüş tongaya, kim ayaklanmış bu işin altında kim var diye, İsmet kime süikast hazırlamış, Ömer neden bende varım demek istemişte diyememiş, Çetin kimden almış pası, kime vermiş talkımı, Bu senaryoyu kim yazdı Halil kardeşimin cezeryelerini kim yedi, kimin kedisi kapmış kazları, kim intikam peşinde, kime karşı açılmış savaşları üçü beşi bir arada, HEPSİ YAKINDA BU KONUDA, AZZZZZ SONRA........ Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
BENİM BU OLANLARLA HİİİİÇÇÇÇÇÇ BİR ALÂKAM YOKTUR, İSMİMİN BU OLAYLARDA GEÇMESİ İLGİNÇTİR, HİÇ BİR İTHAM VE SUÇLAMAYI KABUL ETMEDİĞİMİ BURADAN TÜM DOSTLARIMA AÇIKLAMAK İSTERİM. YUKARIDA YAZDIĞIM JENERİK REPLİĞİ SEYRETTİĞİ FİLMİN DAYANILMAZ KOMEDİ BAŞARISINA İTAFENDİR. HÜRMETLERİMLE...
Sanırım bu olayda başa döndük, zira dün beni İsmetin telinden Sebo aradı benim teli Feridun açtı, faket buda yetmezmiş gibi Çetin ismetçim ben seni daha sonra arıyayım dedi, eeeee telekominikasyonda gelen arama aktarımı denen birşey var..... Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP neyse Sebo bir daha aradı tabi İsmetin telden konuştuk biraz sebo sesin gelmiyo dedim alo, alo, alooo, baktım sebo gülme krizinde fonda İsmetin kahkahaları var.....Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Halilde renk vermemiş.... Bu arada sağ olsun İbrahim nöbetçiymiş aradı konuştuk ben hiç kendisine İbrahim demeden konuştum, neme lazım....Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Kim çıkar bellimi...Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Neyse bu işin en heveslisi Feridun tozunu attırıyo ortalığın ne istiyo Recepten bilmem, Recep bana şahsen Feridun abi sana senin sen olduğuna bir inana bilsem, Mehmet abiyede sanada saygım sonsuz ama abi bu konuşmaları falan kayda almıyonuz demi diye dert yandı.....Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Sonuçta ben devletimizin yetkili organlarını göreve çağırıyorum, ilgili tele kulak birimleri bu işi bir çözü versinler dedim, fakat onlarında kafası karışmış... ilgili bölümdeki arkadaşlar telleri dinlerken tuvaletlerde üçlü sıralar oluşmuş....Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Hatta bilgi merkezinde tel ipileri 3 dk da bir karekter değiştiriyormuş....Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Ben aman takip edin bu işin ucunda 3. dünya savaşı var dedim....Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP bana s.... gidin lan dediler, sizlemi uğraşacaz....Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP arkasından tanıdık piskolog arkadaştan yardım istedim, herkes kendini başka biri gibi görmeye başladı kimsenin kimseye güveni kalmadı aman hocam bir derman ol şu işi nasıl çözeyim dedim.... Piskolog; demek kimse kendinden memnun değil hayat pahalılığı nezor durumlar yarattı insanlar çıldırmaya başladı demek oh, oh bizim işler katlanır bu aralar değip avucunu oğuşturmaya başlayınca sıvıştım ordan...Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Vay halimize dedim emekli bir hakim amcayı aradım durum böyleyken böyle ne yapalım diye, yargı bağımsızlığı tehlikede evladım, burda bizde kim kimdir ne iş yapar kime tabidir bilememekteyiz değince anladım ki bu iş toplumun her kısmını ve kurumlarıda sarmış...Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP medet umulmaz ya çarem kalmadı ben size muska yaptırıcam artık haliniz nice olur bilemem....Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Hürmetler sunarım.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #123 : Ocak 14, 2010, 01:40:06 ÖS » |
|
VALLAHİ TEBRİKLER ARDİLLİ GARDAŞ OLAYI SEN ÇÖZMÜŞÜN AMA AVKOLİK DOSTLARI DA BU ARADA TEBRİK EDRİM TÜRKİYE GÜNDEMİYLE HAREKET EDİYORLAR KİMİN ELİ KİMİN TELOFONUNDA BELLİ DEĞİL KİM KİMİ NE İLE SUÇLUYOR BELLİ DEĞİL ORTADA NE SUÇ VAR NE SUÇLU YOKSA ERGENOKON BURAYADAMI EL ATTI.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #124 : Ocak 14, 2010, 02:15:35 ÖS » |
|
VALLAHİ TEBRİKLER ARDİLLİ GARDAŞ OLAYI SEN ÇÖZMÜŞÜN AMA AVKOLİK DOSTLARI DA BU ARADA TEBRİK EDRİM TÜRKİYE GÜNDEMİYLE HAREKET EDİYORLAR KİMİN ELİ KİMİN TELOFONUNDA BELLİ DEĞİL KİM KİMİ NE İLE SUÇLUYOR BELLİ DEĞİL ORTADA NE SUÇ VAR NE SUÇLU YOKSA ERGENOKON BURAYADAMI EL ATTI.
Çok haklısın Cemal abi ben birazda bu gülmeceden yola çıkarak fırsatı yakalamışken insanları gülerken düşünmeye itmek istedim zira her komedinin bir düşündürücü etkisi olduğu kanatindeyim malüm ülke gerçeklerimiz zaten bu yaptığımız zir zop muhabbetten ileri geçmiyor, gerçekler tamda böyle aslında okadar yazılar yazıp katılım beklerken insanlar okuyup geçiyorlar ve çabalarını ortaya koymaktan itina ediyorlar oysa böyle sudan muhabbetler nede ilgimizi çekiyor değilmi reğtink rekorları kırıyoruz, deşarz olmanın rahatlığının yanı sıra benzerliklerle ken halimize güldüğümüz şu şakalaşmaları ciddiyetle izlesek ne farkı var Güzel ülkemizde yaratılan sunni gündemlerden öyle değilmi. Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #125 : Ocak 14, 2010, 03:14:49 ÖS » |
|
Ya Abiler,Ustalar!kardeşler... Gelin bu işe bir nokta koyalım, Valla cep telefonumla beni arayan herkese şüphe ile bakıp temkinli konuşuyorum,site haricindende arayan soranlarımız var,adamlar "Ne ulan unuttunmu bizi ne biçim konuşuyon " falan diye söylenip duruyorlar.Ayıp oluyo onlara karşı.... İnanın babam arasa "Baba sen benim gerçek babammısın?" diye soracam!babamda gidecek amnamı vuracak ondan sonra.... Yahu etmeyin,bu işe son verelim.Bakın yavaş yavaş millet isimleride karıştırmaya başladı,kafalar uçtu gitti ona göre.... Ben karar verdim siteden kim ararsa arasın "Alo ben Abuzittin" diyecem bundan sonra... Aklı başında biri çıkıp şu konuya bi çare bulup sonlardırsın.... Konu 9.sayfa olmuş,herhalde sitede hiç bi konu bu kadar uzamamıştı... Saygılar....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #126 : Ocak 14, 2010, 03:22:22 ÖS » |
|
BU İŞ YİNE ALİ EKBER KARDEŞİMİZE DÜŞECEK YÖNETİM OLARAK ACİL TOPLANTI YAPINIZ CEZAYI KESİNİZ KONUYU KİLİTLEYİNİZ SAYGILAR
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #127 : Ocak 14, 2010, 04:07:20 ÖS » |
|
Recep DÖNMEZ kardeşimizin talebi üzerine konu; KİLİTLENMİŞTİR.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|