Abe Fero, yazmamışın efendi adamsın valla, fakat bana düşer yazmak biliyon tabi haha hay hoh hoh hooo. Arkadaşlar bu bir lökeşe avı sonrası aslında, ama kanat görmediğimiz doğru. Neyse esas konu şu: bunlar sucuk almışlar, bir de özene bezene soydular, doğradılar, köpek kapar haa diye espiriler yaptık, hep beraber. Ben pişiricem tavada; iki şişe yağ var şişeler cola şişesi birbirinin aynı, ben birini kokladım zeytin yağı, diğerini koklamadan nasılsa çiçek yağıdır diye döktüm tavaya. Heh heh tavadan bir duman yükseldi sormayın gitsin, meğer unutmuşum aynı şişeye gaz koyduğumu.Hah hah haaaaa yaa sucuklar kaldımı gazın için de Erdal'la, Feridun'un yüz ifadesi heh heh hhhıııı acayip bakıyo adamlar, evde hanımları yapsa kıyamet koparacaklar o derece. Neyse bende ki mahçubiyeti görünce teselli ettiler başladılar gülmeye.
Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Eeee tabi menemen, çökelekten çingen pilavı sofrayı düzdük ama kahkahnın bini bi para. Sucuklar da Raki'ye yaradı. Naparsın oldu bikere heh heh heee.