|
|
 |
« : Aralık 01, 2011, 10:21:25 ÖS » |
|
Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Köpeğini sevmek onu onure etmek serbest, hakaret etmek dövmek sövmek yasak... ))
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|
 |
« : Aralık 01, 2011, 10:21:25 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : Aralık 01, 2011, 10:40:10 ÖS » |
|
Aynen öyle abi.Karikatür ama gerçeği yansıtmış
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : Aralık 01, 2011, 10:50:32 ÖS » |
|
Bazen avlakta Bella'ya öyle bir bağırıyorumki boğazım acıyor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : Aralık 01, 2011, 11:11:35 ÖS » |
|
Osman kardeşim bırak bağırmayı avda yemek için evden getirdiğim böreği poğaçayı ona veriyom sonra avda eski üyelerimizden Ardilli kavga ediyoruz ya onlar köpeğe verilirmi diye  sanada tavsiye köpeğina bağırma getirmiyorsa vurulanı sen git al... Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP selamlar.
Ali Ekber kardeşim teşekkürler gerçekten günümüzde karikatürcülere hayranım müthiş şeyler çiziyorlar. gülerek güldürerek birşeyler anlatıyorlar tabi anlayana... Aeo.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : Aralık 01, 2011, 11:13:22 ÖS » |
|
Selamlar saygılar Manisa'ya abim...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : Aralık 02, 2011, 12:33:53 ÖÖ » |
|
feridun abi benim köpeğimde çok kıskanç başka köpekleri sevdimmi bana küsüyor lakin bir hediye alana kadar!! köpek işte onlarında duygusal halleri var ne yapaılm av'da onlara muhtacız ne isterseler yapmak zorundayızLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP paylaşım için teşekkürler Bilecik'ten manisa'ya sevgiler
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Aralık 02, 2011, 11:27:54 ÖS Gönderen: Burhan KESKİN »
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : Aralık 02, 2011, 12:36:19 ÖÖ » |
|
Gelde bunu bizim Baskın üzerinde uygula Valla tüfeği alıp beeper'ı bana takar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : Aralık 02, 2011, 02:07:52 ÖÖ » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : Aralık 02, 2011, 04:18:45 ÖS » |
|
Yorum yapan arkadaşlara teşekkür ederim. Burhan kardeş sende hediyesini eksik etme Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
Kemal kardeşim işin zor o zaman alttan al o zaman kızdırma baskın ı Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
Herkese Manisadan selamlar...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : Aralık 02, 2011, 04:32:44 ÖS » |
|
slm arkadaşlar valla ilk defa bir avköpegiyle avlanıyorum müthiş bir şey avı buluyor fermalıyor ama aport agzımda gezdireyim diyor bir mütted sonra bakmışınkı avı burakıyor avlanma moduna geçiyor ister istemezde tepki veriyor insan pointer besleyene soruyorum sabırlı olman lazım diyor avda bakmışınki arkadaşların 300 metre ileri geçmiş sen geridesin insan kendini tutamıyor ama ne olursa olsun ilk ava köpekle başlayana egitimli köpekle başlamasını tercih ederim sonra kensi yetiştirir yavrudan diyorum saygılarımla
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #10 : Aralık 02, 2011, 08:44:25 ÖS » |
|
köpek değil dosttur dost bilelim kıymetini
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #11 : Aralık 03, 2011, 12:28:50 ÖÖ » |
|
Abi kısaca yağmı çekelim diyorsun Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|