|
|
 |
« Yanıtla #15 : Mayıs 26, 2009, 01:08:20 ÖS » |
|
Bu site benim ve kardeşim Samedin kimse sahiplenmeğe kalkmasın başka kapıya. sağlıcakla kalın.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|
 |
« Yanıtla #15 : Mayıs 26, 2009, 01:08:20 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #16 : Mayıs 26, 2009, 05:43:11 ÖS » |
|
burasını mı soruyorsunuz . ben yeni takılmaya başladım ama burası bizim evde kurulu avcılar kahvesi , bana özel servis yapılıyor . canım ne isterse o konu konuşuluyor. merak ettiğim bir şey olursa sorup öğreneceğim abilerim var . ihtiyacı olduğunda imkanlarım dahilinde yardımcı olacağım kardeşlerimde var. henüz birşeye ihtiyacım olmadı ama olduğunda istesem eminim yardıma koşacak insanlar da var. sen kimi sorduydun hemşerim......
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #17 : Mayıs 26, 2009, 06:19:24 ÖS » |
|
Ben bu siteye demir attım valla kovsalarda gitmem abi..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #18 : Mayıs 26, 2009, 07:41:22 ÖS » |
|
bu site hepimizin tanışıp yazışıp sorunlarımıza en yakın dile getirebileceğimiz sıcak gelişmeleri seyrede bileceğimiz vede biz avcı kardeşlerin buluşma noktası olarak vede yazmakla bitmez bu sorunuzun cevabı kısa vede öz zamanı olan vede hevesti olan avcı tüm kardeşerimizin AVKOLİK DOSTLUK CATISI ALTINDA TANIŞIP dosluk kurabileceği bir yer olacağına inanıyorum bu yüzdende burdayım yanlış yapan da kendine yapar yönetim deki tüm kardeşlerimize başarılar dilerim
1yalan yanlış paylaşım yapmamalarına 2 limitler dahilinden fazla avlarını sergilemelerini 3 sevgi ve sayğıda sayğılarında kusur yapılmamasını ÖNEM VE DE dikat edilmesini arz ederim selam vede sayğılarımla mesut bülbül
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #19 : Mayıs 26, 2009, 07:58:42 ÖS » |
|
Harikasınız arkadaşlar işte AVKOLİKLER  ) Hadi bakalım sitenin bütün sahipleri sizleride bekliyoruz bu yorumlara. Bu ne güzel sinerji böyle, helal olsun hepinize:))
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #20 : Mayıs 26, 2009, 08:17:07 ÖS » |
|
Bu site aynı zamanda benim ben gibilerin arkadaşım çok güzel bir başlık olmuş... Aslında ilk bakıldığında virajlara hızlı giren biri gibi algılanman normal, dolayısıyla bu site hepimizin...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #21 : Mayıs 26, 2009, 10:37:31 ÖS » |
|
Sitenin kimin olduğunu inanın bilmiyorum bilsem hepinizle paylaşırdım. Bildiğim gördüğüm veya hissettiğim sitenin kim sahip çıkarsa onun olması. İnsanların sahip olduğu siteye bilerek zarar vermesi veya bir başkasının zarar vermesine müsade etmesi mümkün olamaz olmamalı. Bazan ufak tefek tatsızlıklar olsa da bu seviyeli ve değerli ortama sahip çıkanlarındır bu site. Bende hissedarlarındanım bu sitenin haberiniz ola eşe dosta tavsiye edebilirsiniz onlarda hisse alabilirler. Yanlış anlaşılmasın borsacı değilim ha Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP . Saygılar/Sevgiler.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #22 : Mayıs 27, 2009, 11:44:44 ÖÖ » |
|
ilk başta kavrayamadım başlığı...abilerimin dediği gibi bu site bir weya iki ğün giremediğinde aklı burada kalanların sitesidir...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #23 : Mayıs 27, 2009, 03:39:17 ÖS » |
|
Sitenin sahibini öğrendim.Sitenin sahibi Mehmet Ardilli'miş.Kuşlar öle söledi. Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #24 : Mayıs 27, 2009, 04:08:22 ÖS » |
|
Sitenin sahibini öğrendim.Sitenin sahibi Mehmet Ardilli'miş.Kuşlar öle söledi. Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
Fero senin hiç işin yokmu be abicim, sataşmadan rahat edemiyon mu bana. Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
Bu site avkoliklerin, ava gitsin gitmesin, doğa ve doğal yaşamı sevenlerin sitesidir. Avcı camiasına mâl olmuş böyle bir sitenin sahibi, bu siteye sahip çıkıp onun varlığını sürdüren, paylaşımları ile katkı koyan siz dostkoliklersiniz. Hürmetlerimle.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #25 : Mayıs 27, 2009, 04:18:41 ÖS » |
|
Dostum krizden etkilenip hisseleri satışa çıkardığını fevzi dursun, ali ekberin aldığını duydum hisseleri satmadan keşke söyleseydin kardeşim be üzüldüm satılmasına Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP av yasak ya kuşlar hep böyle söylüyor sezon açıldığında cezalandırırsınız hahahaha
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #26 : Mayıs 27, 2009, 07:29:05 ÖS » |
|
ulaş gardaş seni destekliyorum site sahiplerikendini tanıtması lazım kişilerin kendi kimligiyle çıkması gerektigini de düşünüyorum belbu sitede bile kendi benligiyle olmayan kişiler vardır saygılar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #27 : Mayıs 27, 2009, 10:11:33 ÖS » |
|
süleymen usta kafana takılan bir soru işaretimi var pek anlam veremedim ? burada saklı gizli bişeyler olsa haberimiz olurdu şimdiye kadar site yönetiminin kendilerini tanıtmasına gelince bu katılımlar ile sohbetler ile telefonlar ile kaynaşma ziyaret ile olur burada çoğu yöneticinin ne işle meşgul olduğu kimin nesi olduğu telefonu adresi neyi sevdiği hobileri falanı v.s bellidir bunu çoğu üye ziyaret ederek tanışarak bir çayını içerek tanışıp pekiştirmektedir saygılar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #28 : Mayıs 28, 2009, 01:18:06 ÖS » |
|
Bu site yukarıdaki üyelerin de dile getirdiği gibi. Site için emek harcayan, ve bunu hiç bir karşılık, menfaat beklemeksizin yapanların sitesidir.
Bu anlamda lütfen avkoliğe ve üyeleri olarak birbirimize her anlamda sahip çıkalım. Destek olalım. Özellikle birbirimizin yazdıklarına paylaşımlarını hiçbir menfaat düşünmeksizin değerlendirelim. O anlamda yaklaşalım.
Ben iddia ediyorum ozaman gerçek bir paylaşım sitesi olduğu konusunda kimsenin şüphesi kalmayacaktır.
Düşüncelerimize ters gelen ne varsa başkalarının üzerinden değil doğrudan endi bilgi ve birikimlerimizle gereken karşılığı avcı gibi verelim.
Kapıştırıcı, karıştırıcı yerine kaynaştırıcı ve kapatıcı olmamız öncelikle ilişkilerimiz sonra da site için iyi olaaktır.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|