|
|
 |
« : Şubat 06, 2010, 11:33:55 ÖÖ » |
|
Çok hoşuma gitti harika bir sesi var maşallah.. Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP http://www.youtube.com/watch?v=AWq803BEdbA
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|
 |
« : Şubat 06, 2010, 11:33:55 ÖÖ » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : Şubat 06, 2010, 06:57:02 ÖS » |
|
Osman kardeş gerçekten güzel söylüyor paylaştğın için teşekkürler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : Şubat 06, 2010, 08:25:25 ÖS » |
|
paylaşımın içi teşekkürler osmancım, güzel bir yorum olmuş.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : Şubat 06, 2010, 11:48:55 ÖS » |
|
Ya arkadaşlar sayın yöneticiler ben neden resimleri ve videoları göremiyorum yoksa beni yasakladınmı osman Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : Şubat 07, 2010, 10:21:12 ÖS » |
|
Yahu komutan bide yerlere yatarak kahkaha atıyosun  ben yapamıyorum demiyosunda
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : Şubat 07, 2010, 10:41:32 ÖS » |
|
Allahım hem güzellik hemde muhteşem bir ses vermiş gerçekten ailece tekrar tekrar dinlediğimiz bir favorimiz oldu türkmen kızı
Osman ustam çok teşekürler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : Şubat 07, 2010, 10:45:49 ÖS » |
|
Sebahattin o kadar yumuşak ve akıcı bir sesi varki alıp götürüyor beni çok fena efkar bastı....Gençliğim geldi aklıma
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : Şubat 08, 2010, 12:26:24 ÖÖ » |
|
Osman kardeşim açılmadı,dinleyemedim.sorun var her halde izlesene.com'da baktım. kulaklarımızın pası gitti paylaşımın için teşekkürler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : Şubat 08, 2010, 08:32:34 ÖÖ » |
|
Ya arkadaşlar sayın yöneticiler ben de resimleri ve videoları göremiyorum yoksa beni demi ibrahimkomutan gibi yasakladınız osman Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : Şubat 08, 2010, 01:12:22 ÖS » |
|
Ya! Arkadaşlar, Haberiniz yokmu? Bu sabah yönetim darbesi oldu.... Görüntüleri göremeyen arkadaşlarımız alınan karar gereği görevlerinden alınarak merkeze çekildiler.... Bu açıklamayı yapmak bana kaldı malesef!!!! Saygılar.... Ayrıca Osman kardeşime bu güzel paylaşım için çok teşekkürler,... Gerçektende çok içten ve güzel söylüyor... Saygılar...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #10 : Şubat 09, 2010, 07:07:20 ÖS » |
|
Osman kardeşim çok güzel bir paylaşım olmuş... gerçektende dinlerken insanı dinlendiren bir ses..zaten sazın bulunduğu her parçanın kendine özgü bir hoşluğu var... eline sağlık kardeşim...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|