WwW.aVKoLiK.NeT    [ Av Keyfiniz ] WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Mayıs 24, 2012, 02:53:53 ÖÖ

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: 1 2 [3]   Aşağı git

Gönderen Konu: YABAN TV BİZİ NEREYE GÖTÜRÜYOR.....??  (Okunma Sayısı 2889 defa)
0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mustafa YILDIRIM 38
DostKoliK Üye

SEVİYE = 0

önce eğitim :)

« Yanıtla #30 : Haziran 21, 2009, 10:53:11 ÖS »

haklısınız Levent bey...
Mustafa YILDIRIM 38'in Imzasi
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP  
Mustafa YILDIRIM Öğretmen - 1980   KAYSERİ-SİVAS
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
« Yanıtla #30 : Haziran 21, 2009, 10:53:11 ÖS »

VONKUJO
Yücel MERT
DostKoliK Üye

SEVİYE = 0

« Yanıtla #31 : Haziran 21, 2009, 11:13:23 ÖS »

fevzi abicim, hasan başkanım ellerinize sağlık, çok güzel bir açıklama getirmişsiniz,
böl ve yönet politikası uygulayarak çokta güzel özel avlak ve paralı avlak isteklerini bizlere empoze ediyorlar, sınıf farkını hissettirmeden ekrana koyuyorlar.
nerde bizim yaptığımız avlar, yaa gönderilen videoları uç uca ekleseniz Allah aşkına burdan İstanbula duble yol olur. ama nehikmetse yok keçi avı, oğlak avı teke avı,,,, hep para hep para....
40 yıllık avcı amcalarımızı 2 günde boğçacı ilan ettiler, yetmedi popülasyondan bağsedip domuz avını elimizden aldılar vs.vs.
oyun büyük ve büyüklerimizin çağrısına kulak verip kulüplerin çatısı altında toplanılmalıdır. derim,
o zaman göreyim, yabanıda sabanıda, o zaman el pençe divan ederler, " ya sayın başkan arkadaşlar destek verirse bi sürek filmi çekebilirmiyiz diye....."
selamlar.
Yücel MERT'in Imzasi
Yücel MERT
Manisa/Diyarbakır 0 505 747 36 40

Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP  Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP  [/img][/URL]
Fevzi DURSUN
aVKoLiK Yönetici
*

SEVİYE = 73

BİR YENGECE, DOĞRU YÜRÜMESİNİ ASLA ÖĞRETEMEZSİNİZ

« Yanıtla #32 : Haziran 22, 2009, 09:11:23 ÖÖ »

Sayın Arkadaşlar
Güzel kelamlar etmişsiniz hoş ve doğru laflar..Amma kendimiz söyler kendimiz duyar misali olmayalım diye "siz ne yaptınız..?"
1-yaban TV ye protestolarınızı belirten yazı, mail, şikayette bulundunuzmu..?
2-kanaldaki limit dışı avları ilgili yerlere şikayette bulundunuzmu..?
3-yurt dışı avlarını (su aygırı vs..Türkiyede avlanması yasak yöntemlerle yapılan avları) RTÜK'e şikayet etttiniz mi..?
..?
..?
....uzatabiliriz..isterseniz neler yapılabileceğini hep birlikte yazalım da (lütfen alınmayın teşbihdir) mızmızlanmak yerine bişeyler yapalım..sayın yöneticilerin müsadesi olursa bu sayfanın linkini yabantv ye mail atalım..
bir de ricam olacak lütfen birisi çıkıp ta bana "sen ne yaptın" demesin anlatmak istediğimden öte ucu kör bir polemiğe gireriz..
evet avcı kardeşlerim "action"...

selam ve saygı..

sevgili levent abicim, ben yaban tv'nin son zamanlarda tutumlarını, kendi düşüncelerimi siz değerli avcı dostlarıyla paylaştım. anlaşılıyoki tüm yaban seyircileri aynı düşüncedeler. abim linkini müsade istemişsin, dilediğince özgürsün istersen konuyu kopyalayıp başka av sitelerinde de yayınlayabilirsin. izmirden selamlar..
Fevzi DURSUN'in Imzasi
İZMİR/Buca  1971
0535 549 89 96
Levent AKSAK
Yeni Üye
*

SEVİYE = 0

« Yanıtla #33 : Haziran 22, 2009, 09:46:44 ÖÖ »

Arkadaşlar benim anlayışımda mı bir  bir eksiklik var şu paralı avlak mevzuu nu bize empoze etme olayı nasıl oluyor ben hissedemedim, adamlar Türkiye'nin en büyük paralı avlak sahiplerinden biri olan Sarsılamaz'ın sahibi Latif Aral Aliş'e veryansın ediyorlar..tartışmalarda sizin yazdıklarınız konu oluyor..

Haaa diyeceksiniz bu adam kanalın avukatımı..?asla ve ve kat-a ama adil olmak  lazım burada kendi kendimize söyleneceğimize kanal yönetimine protesto yazıları gönderelim..ayrıca özel tv kanalıdır Türkiye'de birsürü avcı profili var ve kanal bu profillerin herbirine uygun yayın yapmak zorunda değil lütfen adil olun..Denizli merkezde bile 4 tane avcılık klübü var..daha kendi aramızda anlaşamamışız ayakta durmak zorunda olan bir kanal mecburen gelir getirici işler yapmak zorunda..bizden bişeyleri yayınlayacak ama tv de sıgara yasak, küfür yasak,...vs hanginiz bu standartlarda çekim yapıyoruz bu kanal ayakta durmak zorunda..dikkat edin 2 spiker ve 2 kameraman var herşeyi o uşaklar yapıyor..

Ufuk GÜLDEMİR'in kemikleri nasıl sızlayacak anlamadım..onun zamanından beri aynı tür yayınlar var "ayı avları, hipopatam avları, börtü böcek avları vs vs.." Oda bizim hoşlanmadığımız "snop" avcı profiline uyuyor..ne farkı vardı hadi vefat etti çok uzatmayayım ama şu anda ekranda olanlardan ne farkı vardı..

Arkadaşın biri benim belgem yoktu şimdi aldım ne değişti diyor..ne değişecek kurallara kanunlara uygun bir avcı oldun..kötü bir örnek ama bir çift nikahsız beraber yaşıyor ne olur.."zina".. imza attılar evlendiler ne oldu bişey değiştimi değişmedi ama ilişkileri "helal" oldu..diğer insanların onların beraber yaşamasına bakış açısı değişti..Önümüzde hoşumuza gitsede gitmesede bir kanun var uyacağız..en kötü düzenleme hiç olmamasından evladır..

Dedelerimize de bir eleştiri benden herşeyi çokmu düzgün yaptılar 20 şer keklik vurarken çuval çuval ördek vururken..dağlardaki son geyik ve karacaları bizmi bitirdik yoksa dedelerimizmi..93 yılnda askerliğimi Mardin'de yaptım dağ taş keklik, tavşan..neredeyse elinle tutacaksın...neden acaba oradaki 85 den bu yana devam eden av yasağındanmı..Orada 3-5 köylü hariç kimse avlanamıyor..

ne yapmışları eleştirmekten öte neler yapacağımızı ortaya koyalım. bakın burada baskı grubu oluşturacak kadar avcı arkadaş var hadi fikirlerinizi söyleyinde yaban tv ye baskı yapalım..yayın politikalarını gözden geçirsinler..

yoksa sizde aykırı sesleri sevmiyormusunuz..bende keseyimmi sesimi..

Allahın selameti üstünüze olsun..
Levent AKSAK'in Imzasi
Levend
1969 / Mecburen Denizli
Korkarak yaşıyorsan yanlızca hayatı seyredersin...

Hasan TONKUR
DostKoliK Üye

SEVİYE = 3

« Yanıtla #34 : Haziran 22, 2009, 06:46:29 ÖS »

LEVENT KARDEŞ KESME SESİNİ. YORUMA DEVAM. İSTER BİR KONUNUN YANINDA İSTER KARŞISINDA.

FİKRİN NEYSE ZİKRET. BİZE DOĞRUYU, İYİYİ BULABİLMEMİZ İÇİN HER TÜRLÜ FİKİR VE BAKIŞ AÇISI

İLLAKİ GEREKLİ.  DÜNYADA ACI OLMASAYDI, TATLININ TATLI OLDUĞU BİLİNİRMİYDİ. DÜNYADA GÜZEL

OLMASAYDI, ÇİRKİNİN ÇİRKİN OLDUĞU BİLİNİRMİYDİ.

HER TÜRLÜ YORUM, FİKİR, ÖNERİ, ANALİZ LAZIM BİZLERE.

HERKESE SELAMLAR...
Hasan TONKUR'in Imzasi
Hasan TONKUR -- ALPEREN

''  BEYLERİN AĞASI OLMAZ. ''

Mesut TATAR
Yeni Üye
*

SEVİYE = 0

« Yanıtla #35 : Ocak 01, 2010, 03:17:59 ÖS »

arkadaşlar gelın hep beraber yaban tv ye yazalım bunları. bız onlarla gıbı uzak ülkelerde hazır avlaklarda av yapan deyıl kendı meralarımızda aynı dedılerımız gıbı av yapanlarız.. inek gıbı sagılmayalımm... saygılar
Mustafa ÇİL
DostKoliK Üye

SEVİYE = 1

aVKoLiK

« Yanıtla #36 : Ocak 01, 2010, 04:11:16 ÖS »

güzel konu güzel ve seviyeli tartışma
    ne yapılmalı? nasıl sesimizi duyurmalı?
Mustafa ÇİL'in Imzasi
Mustafa ÇİL (05448332481)
Emet / Kütahya 1975
Bülent UZUN
DostKoliK Üye

SEVİYE = 15

« Yanıtla #37 : Ocak 02, 2010, 11:40:42 ÖÖ »

değerli üstatlar bu konuda herkes yorumlarını kendi fikirlerini dile getirmeye çalışmış ben bu konuyu yabanada yazalım derim ama yazmak ne değiştirir onu bilemem doktor aliye ömer borovalıya v.s nicelerine internet sitelerindeki email adreslerinden defalarca yazdım yabantv reklamtv oldu storetv oldu allah aşkına herkes bu kanalın idamesi için bu kanala para gerektiğini biliyor rahmetli Ufuk GÜNDEMİR zamanında da bu kanal kendini idame ettiriyordu ancak şimdilerde baktılar biryelerden çok sıcak paralar akmakta yayın akışını değiştirdiler reklam akışı arası yayın politikasına artık bir son verin. Levent AKSAKAL ustam demişki birsürü avcı profili var herkesin zevkine göre yayın yapılmaz muhakkak ki ama ben bu yaban store nin reklamlarından hoşlanan kendileri haricinde %5-10 dan fazla izleyici olacağına ihtimal vermiyorum şöyle bir örnek vereyim sizlere avkolik te şuan için
6429
 Kayıtlı Kullanıcı mevcut yabanın internet sitesine bakın bakalım birder veya form sayfasına paylaştığınız en küçük konunun yorum ve izlenme durumuna bir bakın 0 birşey yok birde avkolikte tartışmaya veya paylaşıma açılan konulara bakın farkı anlarsınız artık kimse yabantv ye değer de vermiyor muhattapta kabul etmiyor edenlerde banagöre kendi guruplaşmaları içerisinde kalan guruptan öte değil ben türkiye genelinde hatta yurt dışında avlanan ustalarla avlanma şansıda buldum onların da söylediği birşey vardı ordakilerin yaptıkları avları bizlerde yaptık sen hiç bizim avlarımızı izledinmi yabanda dediler doğal olarak izlemediğimi söylediğimde eğer reklama ihtiyacımız olsaydı izlerdin bizim ihtiyacımız yok dediler ve kendi içlerinde forum sitelerinde yabantv nin yayın akışından daha güzel paylaşımlarda bulunuyolar bence yabantv ye ne eleştiri yaparsanız yapın ne derseniz deyin kendi bildikleri doğrudan dışarı çıkmayacaklar benim bundan sonra yaptığım gibi onlarda sizi muhattap almıyacaklardır çünkü benim hiç bir emailime olumlu olumsuz bir cevap verme zahmetinde bulunmadılar herkese saygılarımla
Bülent UZUN'in Imzasi
ATEŞ EDEN SİLAH VURMUYORSA KUNDAĞIN ARKASINI AYARLATMAK ŞARTTIR

Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP   05442551132Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
İsmet TİCARET
DostKoliK Üye

SEVİYE = 0

« Yanıtla #38 : Ocak 02, 2010, 03:51:07 ÖS »

yaban tvnin aynı yayınları tekrarlayarak bizi biyere götürmeyeceği kesin...
artık aynı yayınları seyretmekten neyin nereden çıkacağını ezberledim...
weya o uzuuuuun reklamlar alacaklı olan bile vaz gecer...
türkiyede kimsede olmayan arşiv yabanda var ama hep aynı teraneler
işin özü bu gidişle ne yaban seyrederim ne yaban malzemesi alırım...
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]

Sayfa: 1 2 [3]   Yukarı git

aVKoLiK.NeT Etiketler
YABAN TV BİZİ NEREYE GÖTÜRÜYOR.....??

Gitmek istediğiniz yer: