|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|
 |
« Yanıtla #60 : Şubat 08, 2010, 02:28:48 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #61 : Şubat 08, 2010, 03:17:05 ÖS » |
|
Değerli arkadaşlar, abiler kural ve yarışma formatı olarak herşey hazır problem değil..Ama isteğimiz katılacak arkadaşların, av bayisi arkadaşların konuyu görüp katkıda bulunmaları...Ama herşeye rağmen en kısa sürede yarışma başlayacaktır... Arkadaşlar İNPEK DOĞA AV Denizli Sayın Ekrem EMİRĞOLU İle görüştüm. Hertürlü katakoriye av yeleği ve Tüfek kılıfı 6 adet vereçek. Ali Ekber ile görüşeçek hediyeler artabilir. Site adına İNPEK DOĞA AV SPOR Firmasına teşekürler,Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Şahsım adıma vereçeğim hediyeyi hediyeler belirleninçe olmayan bir ihtiyaçı karşılamak için belirtmedim, Sercan"ile benimde çam sakızı coban armağanı birşeyler olaçak.
İbrahim abi çok teşekkürler ilgin alakan için.Listeye ekliyorum.. Ekrem abiyle görüştüm. İNPEK DOĞA AV siteyi kurduğumuzdan bu yana her türlü aktivitede, her türlü organizasyonda hiçbir koşul olmadan avcılığa yaptığımız katkıdan dolayı direk destekledi...Ekrem Beyin şahsında İNPEK DOĞA Av'a bu katkılarından dolayı sonsuz teşekkürler...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|
 |
« Yanıtla #61 : Şubat 08, 2010, 03:17:05 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #62 : Şubat 08, 2010, 07:22:10 ÖS » |
|
SIMŞİMDİDEN BELLİKİ ÇOK ÇEKİŞMELİ Bİ YARIŞMA OLACAK DESTEK VERENLERİN ELİNE YÜREĞİNE SAĞLIK..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #63 : Şubat 09, 2010, 05:58:08 ÖS » |
|
Hadi bakalım az kaldı çok yakında başlıyor bu güzel yarışma, bakalım ne pozlar çıkacak karşımıza... Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #64 : Şubat 09, 2010, 06:41:06 ÖS » |
|
eser (mini) havalı tüfek benden olsun dostlara....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #65 : Şubat 09, 2010, 06:43:08 ÖS » |
|
Süpersin Erkan Abi...Çok teşekkürler...Abi avbayinin ismi neydi onuda ekliyelim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #66 : Şubat 09, 2010, 06:44:48 ÖS » |
|
allah razı olsun kardeşim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #67 : Şubat 09, 2010, 06:45:18 ÖS » |
|
İREM AV BAYİİ Kara ve Deniz Av Malzemeleri Satışı.... kusura bakmayın sitede fazla paylaşım yapamıyorum cam sakızı coban armağanı ....
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Şubat 09, 2010, 06:47:31 ÖS Gönderen: Erkan ÇETİN »
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #68 : Şubat 09, 2010, 06:52:21 ÖS » |
|
İREM AV BAYİİ Kara ve Deniz Av Malzemeleri Satışı....
kusura bakmayın sitede fazla paylaşım yapamıyorum cam sakızı coban armağanı ....
aslında eskisi gibi paylaşımları bol olan Erkan abi olursan tadından yenmez abi..Olmazsada bir selamını eksik etme. İzzet kardeşim sende sağol varol...Her ikinizide selamlar...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #69 : Şubat 09, 2010, 07:26:42 ÖS » |
|
Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #70 : Şubat 09, 2010, 07:30:03 ÖS » |
|
erkan abi teşekkür ederim, tüm formatlar hazır, rutuşlar yapılıyor, Allah nasip ederse yarışmamız bu geceden itibaren başlayacaktır,
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #71 : Şubat 09, 2010, 07:32:10 ÖS » |
|
ali ekber abi sponsorlarda 2 tane 6 die yazmışsın .. 7 tane sponsor olcak abi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #72 : Şubat 09, 2010, 07:37:36 ÖS » |
|
tamam kardeşim sağolasın düzelttim...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #73 : Şubat 09, 2010, 07:38:54 ÖS » |
|
rica ederim abi ..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #74 : Şubat 12, 2010, 01:29:50 ÖS » |
|
bu konu neden birden bire gündem dışı kaldı?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|