|
|
 |
« : Nisan 17, 2009, 11:15:48 ÖS » |
|
uçar kaçar biti yüzene devam:) dostlarla çatalca ormanlıda yaptıgımız balık avı ogün kü kısmetimizde 3,5 kiloluk çapak varmış dostlarla paylaşıyım dedim hoşçakalın. Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|
 |
« : Nisan 17, 2009, 11:15:48 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : Nisan 18, 2009, 12:34:48 ÖÖ » |
|
Hepsi bi tane midur bu çapağın? Adem kardeşim çapağın da maşallahı varmış ama. Rastgele
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : Nisan 18, 2009, 05:53:20 ÖÖ » |
|
TEK KELIME BRAVO RASTGELE .SAYGI VE SEVGILER
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : Nisan 18, 2009, 07:45:38 ÖÖ » |
|
Adem abi Mahaşallah baya büyük bir çapakmış ellerine sağlık
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : Nisan 18, 2009, 08:52:00 ÖÖ » |
|
Hepsi bi tane midur bu çapağın? Adem kardeşim çapağın da maşallahı varmış ama. Rastgele
osman usta burası istanbul Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP nerde öyle boluk bu geldi bunu çektik Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP bakma birtanedaha vurdu misinayı kopardı kısmeten öteye gidilmez güzel yorumun için tşkler osman abi hoşçakal.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : Nisan 18, 2009, 09:06:29 ÖÖ » |
|
Adem abi Mahaşallah baya büyük bir çapakmış ellerine sağlık
evet güzel bi balık çektik restoranta verdim güzelde yaptılar 3kişi doydu bu balıkla Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP meze hesabı oldu anlıcanLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP ademcim sitemizin forum kuralları gereği gençlerimizin kötü alışkanlıkları özen teşkil edebilecek fotoları uygun görmüyoruz. bu fotonu affına sığınarak kaldırdım. anlayışla karşılayacağını umud ediyorum selamlar. F. DURSUN
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Nisan 18, 2009, 10:12:18 ÖÖ Gönderen: Fevzi DURSUN »
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : Nisan 18, 2009, 08:15:41 ÖS » |
|
Maşaallah çok güzelmiş çapağında bu kadar iri olduğunu ilk gördüm tabi çapağı hiç görmemişlerde olabilir tutmamışlarda olabilir kambur sazandan başka balıkta tutmamış olanlar olabilir o yüzden bu resimi atman çok iyi olmuş Adem kardeşim şaahane görüntüler için ellerine sağlık herkez bilgilensin selamlar sevgiler...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : Nisan 18, 2009, 08:37:35 ÖS » |
|
Maşaallah çok güzelmiş çapağında bu kadar iri olduğunu ilk gördüm tabi çapağı hiç görmemişlerde olabilir tutmamışlarda olabilir kambur sazandan başka balıkta tutmamış olanlar olabilir o yüzden bu resimi atman çok iyi olmuş Adem kardeşim şaahane görüntüler için ellerine sağlık herkez bilgilensin selamlar sevgiler...
NEYALAN SÖYLİYİM USTA BENDE İLK DEFA BUKADAR BÜYÜGÜNÜ ÇEKTİM Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP AMA GERÇEKTE LEZETLİ BALIK YORUMUN İÇİN TŞKLER ...... FEVZİ ABİ UYARDIGIN İÇİN TŞKLER YANLIŞ ANLICAK BİRŞEY YOK GÜZEL Bİ DÜŞÜNCE SAGOLASIN UYARDIGIN İÇİN.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : Nisan 19, 2009, 04:56:00 ÖÖ » |
|
iyi bir kaptırga yani (çapak) avınız bereketli olsun Rastgele saygılar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : Nisan 19, 2009, 09:11:48 ÖÖ » |
|
güzel bir av günü geçirmişsiniz.allah devamını getirsin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #10 : Nisan 19, 2009, 08:16:51 ÖS » |
|
Maşallah güzel av olmuş,avlarınızın bol ve bereketli olmasını dilerim paylaşım için teşekkürler Selamlar mersinden
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #11 : Nisan 20, 2009, 10:02:49 ÖÖ » |
|
sazan avı zevkli dir kafa vuruşu avcısına heyecan verir avcılıkta budur ellerine vede emeklerine sağlık paylaşımlarınızın devamını dilerim selamlar sayğılar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|