|
|
 |
« : Temmuz 15, 2010, 09:59:27 ÖÖ » |
|
benim brader dediki hadi braderim üç beş balık yakalayıp yiyelim ,,,bende olur dedim Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|
 |
« : Temmuz 15, 2010, 09:59:27 ÖÖ » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : Temmuz 15, 2010, 10:01:20 ÖÖ » |
|
bizim brader ağ veya başka olta flan bişi kulannamaz da,,yiyecek kadar üç beş yakalar sonrada bırakır sağolsun Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : Temmuz 15, 2010, 10:03:11 ÖÖ » |
|
bu da yeğenim hakan dedi abi ben tuttmuş gibi bir resim alayım Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : Temmuz 15, 2010, 10:04:56 ÖÖ » |
|
güzeldir vesselam bizim deremiz balığı lezzetlidir,, Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : Temmuz 15, 2010, 10:09:46 ÖÖ » |
|
güzel paylaşım abi afiyet olsun
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : Temmuz 15, 2010, 11:12:34 ÖÖ » |
|
balık tutmayalı ve yemeyeli uzun zaman oldu en kısa zamanda bir av şart oldu artık paylaşım için teşekkürler...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : Temmuz 15, 2010, 12:36:54 ÖS » |
|
az olsun öz olsun derler bizimkiler yiyecek kadar olsun yeter. sağolun dostlar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : Temmuz 15, 2010, 12:40:14 ÖS » |
|
usta afiyet olsun hadi ayarla işleri bir balık planıda yapalım komutanın canı balık çekmiş biraz yayın yidirelimde sezonda oda bize bıldırcın yedirir artık
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : Temmuz 15, 2010, 12:54:24 ÖS » |
|
Valla bence en güzel,en neşeli muhabbet bu muhubbet olmuştur. Köy deresinde yakalanan parmak kadar balıklar ve o karpuz herşeye yeterde artar bile.O balıklar her nekadar küçük görünsede onların tavada kızartmasının çıtır çıtır yemesinin tadı hiçbirşeye benzemez bence.Keşke imkanım olsada bende köyümdeki derede böyle balık tutup vakit geçirebilsem.... Paylaşım için teşekkür ederir, Saygılar,selamlar sunarım...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : Temmuz 15, 2010, 08:15:53 ÖS » |
|
Abi mükemmelsin. Gerçekten çok güzel bir av olmuş. Balık sayısı az ve öz olmuş. Toka doyumluk değil tadına bakacak kadar olmuş...
Saygılarımla...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #10 : Temmuz 15, 2010, 08:36:08 ÖS » |
|
amaç muhabbet gerisi hikaye... gün güzel geçtiyse en kral balıkları yakalamışsınız demektir....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #11 : Temmuz 15, 2010, 09:19:13 ÖS » |
|
Güzel balıklar kadifemi var aralarında tam seçemedim ama.Karpuzda iyi gitmiştir su başında afiyet olsun...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #12 : Temmuz 16, 2010, 10:05:27 ÖÖ » |
|
Evet evet siz tutun ben yimeeee geliviririm gardaşlar. Usta balıktan çok gözüm karpuzda kaldı. Nasıl yiyo öle elemanlar yaf sulu sulu mmmmmmm ula erkek çocuyuz hemen hanıma kestirem bi karpuz nolmaz nolmaz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|