İbrahim Dayıcım! karizma konusunda beni gaza getiriyon gibime geliyor,bu gidişle göl kenarında amuda kalkıp balık tutturacan bana...Valla gaza gelip karizmayı çizdirecez diye korkuyom...
Hasan DURMUŞ Abim Benim! inşallah birgün bir tava balığı birlikte afiyetle yeme zevkini tadarız birlikte..
Ömer Kardeşim! teşekkürler.Ben zaten olta ile pek nadir balık tutarım,bir hafta gözlükle,bir hafta şapka ile,bir hafta ceket ile....Şimdiki hedefim amuda kalkıp karizma yapıp balıkları gölden kenara
zıplatmak suretiyle yakalamak...
Emre ÇETİNSOY Kardeş! teşekkürler,
Tufan TİRELİ Kardeşim! sanada çok çok teşekkürler...
Yıldıray İNCE Abim! teşekkürler,karizmatiklik pek bize kalmaz bu sitede ama...
Osman KARATEPE Kardeş! yem olarak solucan,takım olarak klasik kurşunlu dip oltası kullanıyoruz...
Çetin EKREN Gardaşım! sen düşmanmısın,dostmusun anlayamadım.Biz şurda üç-beş levrekle gözlük-mözlük diyerek karizma yapıp günü kurtarmaya çalışıyoruz,sen benekli alabalık resimleri atıp bizim
karizmaylı çizmeye çalışıyon!!!Alacağın olsun,bende sezon açılınca senin birkaç el kadar ördekli resimlerin üstüne 5-10 kaz resmi atayımda gör bakalım karizma nasıl çizilirmiş!!!
Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
Feridun BERİN Abicim! şu Çetoya bişeyler söylesene abiya...
Hüseyin ORHAN Kardeşim!teşekkürler yorumun için...
Cemal ÇIKRIKÇIOĞLU Abim! sizlerede değerli yorumunuz için çok çok teşekkürler...