WwW.aVKoLiK.NeT    [ Av Keyfiniz ] WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Mayıs 24, 2012, 04:11:29 ÖÖ

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: [1]   Aşağı git

Gönderen Konu: hırsız mürenin hazin sonu  (Okunma Sayısı 636 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ismail talay
Ziyaretçi
« : Aralık 30, 2007, 08:19:10 ÖS »

avkolik' hocamın bu balık ne hocam boyun kadar sorusuna hitaben bu onuyu acıyorum arkaşlar gecen yazdan kalma bir anım . sizlerle paylaşmak istedim .

dün asos a gittim zıpkınla balık avı için , dalga o biçim di öğleden sonra .. yok dedim bu suda dalınmazz, dalınsada fulu her yer görünmez, hadi dedim gelmişken gezeyim şu berhamkaleyi lakin; kaç kez dalış için geldiğim bu güzel yeri
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP  
gezmek aklıma gelmemişti hiç
gezi devam ederken o da ne ! bir den rüzgar kesildi saat akşamüzeri altı ,tabi ben hooooop hemen denize yıldırım hızı ile giydim elbiselerimi, attım kendimi akvaryuma(evet asos akvaryum gibidir, adeta
cam gibi ) bir iki mırmır , bir kefal , küçük bir karagöz kuşlukta( yani avda kuşları asıyoruzya, buda balıkları taktığımız kuşluk, yada ben kuşluk diyorum ) . acıkta derinlik yaklaşık 8 -9 metre taş altına dalıp yatıyorum(agaşon), ama o ne bişey kuşluğumdan asılıyor , irkildim ürperdim ki, ne irkilmek başımı arkaya cevirdim koca müren ! bu arada devam etmeden bilgilendireyim sizi mürenle ilgili
MÜREN
Murenea Helena,Mittelmeer Mur„ne,Murene
Merina Balığı da denir. Boyları 2 m. hatta daha da fazla olabilir. Etçil ve yırtıcı bir balıktır. Ürkütüldüğü veya tahrik edildiğinde fazla saldırgan olup, çevresindeki insanlar için tehlikeli olur. Avlanmasının tehlikesi ve denizlerde az bulunuşu nedeniyle fazla ekonomik sayılmaz. Ancak, Eski Roma çağlarından beri etinin çok lezzetli oluşu bilinmektedir. Bütün denizlerimizin az derinliklerinde ve kuytu yerlerde yaşar. Üremeleri ilkbahardan başlayarak sonbahara kadar sürer.
neyse bu kadar bilgi yeter, ne demiştik haa!! irkilmiştim yani korktum düpedüz Kahkaha ki; kaç sene oldu karşılaşmamıştım kendisiye. başımı geri atıp müreni görünce o hışımla cıktım yüzeye ama merakım ağır basmıştı su alması bu günlerde adet olan maskemin suyunu boşaltırken bir yandan da takılmıştı kafama hem merak ediyordum acaba vursam kıyıya alabilirmiyim, alabilirdim ama duyduğum kadarıyla saldırgandı muhterem, iyi vurmalıydım kafadan, kafada yetmiyor tam beyninden ve diğer balıklara göre daha üstte olan iki gözünün arasından geçmeliydi şiş ve cenesin altınıda kenetlemeliydi palamut yoksa allah muhafaza ağzını acarsa tırtıklardı beni. balıklarımı calmaya kalkışırsın sen ha dedim, üstelik ne kadar zor vurmuştum bu kıtlıkta ben o balıkları.. nefesimi aldım bir daha indim aşağıya aynı kayaya 0n saniyelik bir arayıştan sonra o meleğe hiç benzemeyen buz gibi soğuk yüzü ile karşımdaydı işte..3 saniyelik bakışmadan sonra cektim tetiği tam onu vurmak isteediğim yerden isabet!! zıpkını bıraktım ölece cıktım yüzeye geri indiğimde ne olacağını bilmiyordum cünkü vuruş anında şişi de cekmişti kayanın altına. ki ; zıpkın yüzeye cıkmamış yüzeyin iki metre altında asılı duruyordu, daldım asılarak zıpkını cekeyim dedim .. ama nerdeeeee sanki tombruk namussuz gelmiyor bir aşağı bir yüzeye ikileminden sonra gelmeye başladı ama hilafsız yarım saat uğraştırdı beni ve geliyordu artık, içimden gecenlerde , seni gidi seni sen benim balıklarımı calmaya kalkarsın haaa üstelik belimdeki balıkları , şimdi sen şiş ol bakalım hemde en trancasından , bir domates bir müren dilim, bir biber bir müren dilim , bir patlıcam bir müren dilim.. Utandım Utandım
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
« : Aralık 30, 2007, 08:19:10 ÖS »

VONKUJO
Ali Ekber ÇOMAK
SaruhanlaR
Administrator
*

SEVİYE = 141

« Yanıtla #1 : Aralık 30, 2007, 10:03:14 ÖS »

harikasın hocam sen ya...paylaşımlarını burda gördükten sonra, Çil ustamda avcılar aleminde mod.dur kendisi deyince gittim avcılar alemine üye oldum valla Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP    harika konuların ve harika çalışmalrın olmuş orda...bir sorumuza emek çekip müthiş bir anlatım yapmışsın..eline, yüreğine sağlık..sağol varol...

yalnız avcılar aleminde güzel konuların var dedimya, bazılarını buraya çalabilirmiyim Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP    Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Ali Ekber ÇOMAK'in Imzasi
Ali Ekber ÇOMAK
1975 - Kütahya A Rh (+)
0 506 950 69 69
Murat EMRE
aVKoLiK Üye

SEVİYE = 0

tilki gibi dostum olacağına,ASLAN gibi düşmanım ol

« Yanıtla #2 : Aralık 30, 2007, 10:55:17 ÖS »

valla bencede,çok güzel çalışmalar,kolay gelsin diyeyim.
Murat EMRE'in Imzasi
MURAT EMRE İNAN.
      KOCAELİ
         1975
         ORH+
ayakta ölmek,diz üstü yaşamaktan daha iyidir.
ismail talay
Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : Aralık 31, 2007, 02:19:48 ÖS »

harikasın hocam sen ya...paylaşımlarını burda gördükten sonra, Çil ustamda avcılar aleminde mod.dur kendisi deyince gittim avcılar alemine üye oldum valla Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP    harika konuların ve harika çalışmalrın olmuş orda...bir sorumuza emek çekip müthiş bir anlatım yapmışsın..eline, yüreğine sağlık..sağol varol...

yalnız avcılar aleminde güzel konuların var dedimya, bazılarını buraya çalabilirmiyim Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP    Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor

sevgili avkolik.orası burası farketmez bizler avcıyız. bu koca camia da elimizden geldiğince dost edinmeye calışıyoruz. unutmayalım ki ÖLÜM DE VAR.. konuları calmaya gelince Gülümseme ben sizlre elimden geldiğince aktarırım merak etmeyin . bu ay başlattığım bir kampanya sona erdi , avcilaralemi hatıra ormanı nı dikmeye gidiyoruz site olarak , aynı seyi sizlerde yapab,ilirsiniz avcı milletin savdığı gibi değil aynı zamanda doğa populasyonunun bir parcasıdır. ikibin kusur fidanı dikiyoruz bu ay . ve bu konuya ön ayak olmak bana seref verdi .dilerim sizlerle de güzel seyler yapacağız. yorumlarınız için de ayrıca teşekkür ederim
Cemal ÇIKRIKÇIOĞLU
Onursal Üye
*

SEVİYE = 18

AVKOLİKCİYİZ VESSELAM

« Yanıtla #4 : Aralık 31, 2007, 08:29:38 ÖS »

ÇOK HAKILISINIZ

Cemal ÇIKRIKÇIOĞLU'in Imzasi
Cep No:0533 771 89 15

ismail talay
Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : Ocak 01, 2008, 12:16:52 ÖS »

yorumlarınıza teşekkürler
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]

Sayfa: [1]   Yukarı git