|
|
 |
« : Haziran 05, 2009, 01:32:40 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|
 |
« : Haziran 05, 2009, 01:32:40 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : Haziran 05, 2009, 01:34:19 ÖS » |
|
Bölüm 2
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : Haziran 05, 2009, 01:35:10 ÖS » |
|
Bölüm 3
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : Haziran 05, 2009, 01:36:28 ÖS » |
|
Bölüm 4
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : Haziran 05, 2009, 01:57:07 ÖS » |
|
Abim yarım saattan önce kimse yorum yapamaz dördü birden kırkdakkayı aşıyor Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Ama süper gerçekten ilk bölümü Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : Haziran 05, 2009, 02:06:16 ÖS » |
|
Ali kardeşim gel gidem Karadenize alabalık çiftliği kurup yerleşiverem gali, muhteşem olur şart olsun. Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : Haziran 05, 2009, 03:59:03 ÖS » |
|
Ali Kardeşim! teşekkürler paylaşım için.... Valla 1.Bölümü biraz izledim gerisini ve diğer bölümleri akşam izleyeceğim. Mehmet Abi hepsi kırk dakikayı geçiyor deyince akşama bıraktım yani.... İlk bölüm izlediğim kadarı ile süper.... İnşallah diğer bölümlerden sonra yorum yaparız...... Saygılar.....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : Haziran 05, 2009, 08:04:03 ÖS » |
|
Ali kardeşim gel gidem Karadenize alabalık çiftliği kurup yerleşiverem gali, muhteşem olur şart olsun. Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
Mehmet abi hadi gidelim hem Recep abimin bir çayını içeriz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : Haziran 05, 2009, 08:11:02 ÖS » |
|
Mehmet abi hadi gidelim hem Recep abimin bir çayını içeriz Dur dükkanı kapatem geliyom, hinci ordayım. Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : Haziran 05, 2009, 08:24:08 ÖS » |
|
Belliki güzel belgesel, bende 40 dakikayı duyunca siteyi bi gezip ondan sonra bakayım diye düşündüm. Şimdiden sağolasın Ali
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #11 : Haziran 06, 2009, 12:23:02 ÖS » |
|
Ben izledim hayran kaldım, vakti olan arkadaşlar mutlaka izlesin. Görün bakın; keser, destere çekiçle koca, koca evler nasıl yapılıyo:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #12 : Haziran 06, 2009, 12:38:26 ÖS » |
|
Ali Ekber insanın ömrü uzar buralarda. Paylaşım için teşekkür ederim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|