WwW.aVKoLiK.NeT    [ Av Keyfiniz ] WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Mayıs 24, 2012, 05:10:31 ÖÖ

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: [1]   Aşağı git

Gönderen Konu: BARINAK YENİ SAHİBESİNİ BEKLİYOR  (Okunma Sayısı 1225 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Adil Karakus
Ziyaretçi
« : Ocak 26, 2008, 09:59:08 ÖS »

Değerli arkadaşlar ölen köpeğim lord oğlu lord için yapmıştım bu barınağı fakat fazla sefasını süremedi.

Şimdi yeni sahibini bekliyor barınak allahın izni ile.

Bu konuyu açmamın bir sebebide köpek besleyen arkadaşlarımızın barınak konusunda bigi ve tecrübe

paylaşımlarını ,paylaşmak istememden dolayıdır.Affınıza sığınarak.

Ben benim yuvanın zeminini toprak olarak tasarlamıştım fakat pire illetine baş edemedim bunu zeminin toprak

olmasına bağlıyorum şimdide çakıl yapmayı planlıyorum ne dersiniz.

saygılarLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP  

WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
« : Ocak 26, 2008, 09:59:08 ÖS »

VONKUJO
Fatih DEMİRCAN
DostKoliK Üye

SEVİYE = 0

Avımıza ve avlağımıza sahip cıkalım...

« Yanıtla #1 : Ocak 28, 2008, 07:42:27 ÖS »

sevgili adil abicim barınağın durumu gayet güzel.ama dediğin gibi zeminin toprak olması pire ile başa çıkmanı zorlaştırır kesin çözümler var ama bu seferde köpeğin sağlı bozulabilir yani senin anlııcan yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal misali.çakıl da %100 bir çözüm deil ama en azından daha daha başarılı olur.sana tavsiyem o kulübeyi ordan çıkar toprağın üzrine bolca kireç tozu serp üzerine de çakılları yay.sonra kulübenin tabanına da serpiştir ve tam tabanın ölçüsünde bir lastik kestir( hani kamyon kasalarının tabanına seriyorlarya onlardan).yanlız bu işlemleri yaparken köpeğin hiç bir şekilde o toza ulaşamııca tarzda yapman lazım.ama bütün bunların yanında mutlaka bir pire tasması takman lazım ben çok faydasını gördüm ne kene ne de pire çok büyük ölçüde yararlı.biraz meşekatli ama naapalım onlar bizim bir parçamız boşveremeyiz.
Fatih DEMİRCAN'in Imzasi
fatih demircan
balıkesir 1977
0 533 255 54 64
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP  Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Adil Karakus
Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : Ocak 28, 2008, 11:13:59 ÖS »

Fatihciğim iki hftadır ava çıkmıyorum  barınak ile uğraşıyorum bu pazar da uğraştım  mozaik ve kireç aldım aynen dediğin gibi tabana kireci bolca yaydım va mozaikide üzerine  yaydım etrafıda iyice kireçledim inşallah  olmaz artık pire zıkkımı.bu sezon hayvanı ilaçlamaktan zehir manyağı etmiştim kısmi zehirlenme  geçiriyorlardı zavallılar.
kene bu sen hiç olmadı desem yeridir.Ama bu pire yokmu pire başımın belası olmuştu.

Neyse hayırlısı ile yeni yavrumuzu bir teslim alalımda tasmasını masmasını ayarlarız.

ilgine teşekkür ederim
Mustafa ÇİL
DostKoliK Üye

SEVİYE = 1

aVKoLiK

« Yanıtla #3 : Ocak 29, 2008, 12:34:54 ÖÖ »

daha ne olacak abi,villamı yapacan,ne güzel olmuş işte..yeni ev sahibide büyümekle meşgul bu ara sen içini ferah tut...orayı yakında doldururuz
Mustafa ÇİL'in Imzasi
Mustafa ÇİL (05448332481)
Emet / Kütahya 1975
Adil Karakus
Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : Ocak 29, 2008, 12:29:28 ÖS »

Teşekküeler Mustafa gardaşım..

Vallahi ne yalan söliim son rütüşlardan sonra içine kanepe atıp oturasım geldi Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP   Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP   Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor

selamlar
Mehmet KANDAK
DostKoliK Üye

SEVİYE = 0

Nerden: KARDEŞLER SİGORTA ARACILIK HİZMETLERİ 0532-5151768 MENEMEN*İZMİR

« Yanıtla #5 : Ocak 29, 2008, 01:18:29 ÖS »

valla tek bişey dicem mustafa abimin yorumu yeterli hatta fazla bile....  villa yapcan.... ellerine sağlık kardeş güzel olmuş....
Mehmet KANDAK'in Imzasi
AVI DOĞRU VE BİLİNÇLİ YAPANLARDANIZ...
Adil Karakus
Ziyaretçi
« Yanıtla #6 : Ocak 29, 2008, 02:18:14 ÖS »

Sağolasın mehmet gardaş ...
Metin ÖZ
DostKoliK Üye

SEVİYE = 0

« Yanıtla #7 : Ocak 29, 2008, 02:47:19 ÖS »

ŞİMDİDEN YENİ SAHİBİNE HAYIRLI OLSUN. ABİ TEK TARAFINI OLSUN NAYLON VEYA TAHTA PARÇALARIYLA KAPATIRSAN CEYRAN YAPMAZ. ALTINI LÜTFEN BENİM GİBİ BETON YAPMA KOKU VE SOĞUK OLUYOR. ÇATI EĞİLİMİNİ TAM TERSİNE VEREBİLİRSEN İYİ OLUR. SAYGILAR.
Metin ÖZ'in Imzasi
METİN ÖZ
1977 BOZÜYÜK
Adil Karakus
Ziyaretçi
« Yanıtla #8 : Ocak 29, 2008, 03:01:36 ÖS »

Metin gardaş fotoraftan dolayı eğim tersmiş gibi geliyor bakınca ,aksine tam  tersine öne doğru akıntı eğimi var .

Benim çekim beceriksizliğim hehe.

Dediğin gibi bir tarafını kapatayım kulubenin arkasına gelen yer kuzey istikameti  tavsiyene uyup kuzeyi kapatayım,,son halini alınca resmini atayım yine.

Senin köpeklerin barınağıda gayet güzel olmuş eline sağlık bende beton zemin olayında takılmıştım bilgin faydalı oldu.Benimki gece kondu seninki lüks villa olmuş he he

ilgine teşekkür ederim

selamlar
Metin ÖZ
DostKoliK Üye

SEVİYE = 0

« Yanıtla #9 : Ocak 29, 2008, 04:33:48 ÖS »

ESTAFURULLAH ABİ. SENİNKİDE GÜZEL. SİTEDE BÖYLE YARDIMLAŞMALAR OLDUKÇA İŞİMİZ KOLAY OLUR. BENİM BAŞIMA GELDİĞİ İÇİN UYARAYIM DEDİM. YOKSA BİR DENSİZLİK YAPMADIM SAKIN YANLIŞ ANLAMA.
Metin ÖZ'in Imzasi
METİN ÖZ
1977 BOZÜYÜK
Mustafa ÇİL
DostKoliK Üye

SEVİYE = 1

aVKoLiK

« Yanıtla #10 : Ocak 30, 2008, 12:28:02 ÖÖ »

avukat sen ne vukaat adamsın yav.
senin kinin resmini de atayımmı gardaşım at dersen atarım bak
develili abim stede görmek istemiyo yavrusunu..sen at dersen atarım gardaşım vukaat avukat
Mustafa ÇİL'in Imzasi
Mustafa ÇİL (05448332481)
Emet / Kütahya 1975
Metin ÖZ
DostKoliK Üye

SEVİYE = 0

« Yanıtla #11 : Ocak 30, 2008, 09:50:27 ÖÖ »

MUSTAFA ABİ ATDA CÜMLE ALEM BİR KÖPEK GÖRSÜN. KÖPEK KÖPEKTİR.Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP  Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Metin ÖZ'in Imzasi
METİN ÖZ
1977 BOZÜYÜK
Fatih DEMİRCAN
DostKoliK Üye

SEVİYE = 0

Avımıza ve avlağımıza sahip cıkalım...

« Yanıtla #12 : Ocak 30, 2008, 10:09:43 ÖÖ »

metinim köpeklerinin barınağı gerçekten çok güzel benim barınakta seninki gibi altı beton dediğin gibi köpeğe zararı var hayvan sürekli negatif bir akım alıyo yerden
Fatih DEMİRCAN'in Imzasi
fatih demircan
balıkesir 1977
0 533 255 54 64
Metin ÖZ
DostKoliK Üye

SEVİYE = 0

« Yanıtla #13 : Ocak 30, 2008, 02:18:57 ÖS »

FATİHCİĞİM DEDİĞİN GİBİ BETON ZEMİN KÖPEĞE ÇOK ZARARLI. HELE BİDE YAVRU BAKILACAKSA YAŞAMA ŞANSI %50 AZALIYOR. YAZINDA ÇOK KÖTÜ KOKU OLUYOR. BETON KÖPEĞİN ÇİŞİNİ ÇEKMİYOR VE SİNEK KOKU YAPIYOR. YAZ BAŞINDA İLK İŞİM ZATEN BETONU KIRMAK OLUCAK
Metin ÖZ'in Imzasi
METİN ÖZ
1977 BOZÜYÜK
Yaşar YETİM
DostKoliK Üye

SEVİYE = 0

« Yanıtla #14 : Ocak 30, 2008, 11:13:15 ÖS »

çok güzel olmus allah kavustursun abı
Yaşar YETİM'in Imzasi
YASAR YETİM
KOCAELİ 1973