Mustafa Kardeşim Ben Belediye Mali Hizmetler Müdürüyüm ondan sana Mahkemeye gitme dedim. Bendede 3 Tane Av köpeği var. Önçeki Evde Otururken çok sıkıntı vardı komşularla şimdiki evim Sakin biryerde. Birde Ananı Seven Gadı kimden plaçan davacı derler ya biz Belediyeçiyiz diye şikayate gelmiyorlar.Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
Ama gerçekten şehirlerde zor bu işler.
Hanım Köpekler yüzünden en yakın komşuyla küs terketti Mahalleyi.
Güvercin ise başlı başına bir konu en büyük şikayette Pisliği balkon ve çamaşırlara.
Ama sen Papaza kızıp orucu bozma devam kardeşim.
Sağolun İbrahim bey, Ben Zabıta Müdürü ile de görüştüm aynen sizin söylediğinizi anlattı, çay ikram etti, sonradan öğrendim o da güvercin besliyormuş, hadi ben güvercin besliyorum, benim kavga ettiğim şahısların evlerinde güvercin dahi yok. Netice ben sizleri dinledim hiç uğraşmadan indirimli olarak 115 TL. ceza ödedim. Avıcılıktan ve dolayısı ile köpeklerimden vaz geçemeyeceğime göre, güvercinlerden vaz geçiyorum. Köpekler zaten aşılı ve kayıtlı, yavruları da satarız olur biter.