Köpeği olmayanlara müjde konusundaki pascal ismindeki köpeği nadi abime vermiştim. Acaba köpek ne durumda diyerek atladık gittik yanlarına. Ya adamlar süper bir kulüp kurmuşlar. Daha doğrusu kurulu bir kulübü geliştirmişler. Birlik beraberlik o biçim. Birde kulübe minübüs almışlar toplu ava gidiyorlar. Keklik kalmamış dağlarında keklik salımı yapmışlar olmamış. Ben kendilerine bu konuda yardımcı olacağıma söz verdim. Kanun nizamlara acayip bağlılar. Kendi arkadaşlarını yakalatmışlar. Üyelikten atmışlar uymayanları. Nadi abi siz adam gibi avcısınız. Sizi ayakta alkışlıyorum. Verdiğim köpeğe kendi evladı gibi bakıyor ve çok memnun. Köyleri bursayı tepeden görüyor. Mükemmel bir havası var. Görüntü harika Bursa ayaklarının altında sanki. Arkaları deniz. İnsanları cana yakın. Tüm misafirperverlik için teşekürler. Kendilerine LORD-NANDA yavrularından patronu vermek zorunda kaldım çünkü bu insanlar kırılacak kişiler ve avcılar değil. Herşey gönlünüzce olsun dostlarım. Kalın sağlıcakla...
Bu verdiğim yavrunun 45 günlük hali. Kendime ayırmıştım tabi şimdi 5 aylık. Hayırlısı olsun.
Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP