|
|
 |
« Yanıtla #30 : Mart 21, 2011, 11:08:30 ÖS » |
|
yaw komutan ben bu konuya bi geri dönüş yaptımda... sen akşama bakarım demişsin bakmamışsın... akşam oldu aloooo...hatta bayağı bir akşam geçmiş aradan...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|
 |
« Yanıtla #30 : Mart 21, 2011, 11:08:30 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #31 : Mart 22, 2011, 12:35:52 ÖÖ » |
|
çetin abi arkadaşlar herşeyi yazmış ben sadece şunu söylemek istiyorum bu sene sekiz yaşında olan köpeğim sedef kazayla avda vuruldu bizde anlamadık nasıl olduğunu genç bir avcının saçmalarına yenik düştü ekim ayıydı hiç unutmam yağmurlu bir pazar sabahıydı çok güzelde kuş vardı cumartesi günü güzel avcılık yaptım pazar sabahıda bizimkilere siz gidin benden bu kadar bıldırcını kapadım kısmet kekliğe dedik ama olmadı göç inmiş yağmurla beraber bursadan bir aile dostumuz davet edilmiş merayı bulamayınca eve geldi beni götür dedi misafir kıramadık hadi gittik çifliğe çizme filan derken benim koca kız dururmu başladı feryada benide al diye hadi bakalım öyle olsun dedim aldım kızımı gittik meraya bizimkiler avlanıyor neyse misafiri aldım yanıma benim eller çepte tüfek almadım dediğim dediktir bıldırcını kapadım hava alıyorum misafir çat çut vurmaya başladı bizim kız veriyor fermayı oda arkasında bende aval aval seyrediyorum ama oda çok zevkli oluyor taki başıma kaynar sular dökülene kadar bizimkilerle buluştuk önümüzde bele yakın bir otluk köpekler içeride fermada saten haley meyal gözüküyorlar genç birkardeşim kalkan bıldırcına tüfek attı arkadan bir bağrış ki halen kulaklarımda çınlar koca kızım sedef yanıma bir hışımla geldi ve ayaklarımın yanına devrildi sol kaburganın içine altı saçma girmiş suratınada birkaç tane gelmiş hemen eğildim kucağıma aldım gözlerimi içine öylesine bir baktıki sanki bana elveda sahip der gibi iki dakika kadar sadece hırıltısı duydum ve gözleri benden bir saniye bile olsun ayırmadı ve başına yavaşta kucağıma devirip yaşamını yitirdi bilmiyorum başında ne kadar ağladığımı sanki hayat durmuştu bizimkiler neye uğradığını şaşırdı kucağıma aldım ve çifliğe getirdim halen ağlıyordum ne gelir elden kızmak bağırmak çağırmak hiç aklıma gelmedi kıramadım kardeşimi üzüntümü içime attım anlıyorsun dime abi sanki çocuğumu kaybetmiştim benim için köpeklerimin değiri bu kadar büyüktür
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #32 : Mart 22, 2011, 09:06:24 ÖÖ » |
|
Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
Arkadaşlar kusura bakmayın konuyu kaşırmışım bu fotoğrafa bakıpta Hilmi kardeşimi normal bir erkek ölçülerinde olduğunu sanarak köpeği küçük görebilir Hilmi kardeşimin abarttığını düşünebilirsiniz... Şimdi aradaki farkı anlamanız için bir resim atıyorum Ben 1.68 boyunda 73 kg ağırlığındayım varın gerisini siz düşünün... Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
Uploaded with Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP ImageShack.us
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
Uploaded with Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP ImageShack.us
Yorum sizlerin....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #33 : Mart 22, 2011, 02:45:57 ÖS » |
|
çetin abi arkadaşlar herşeyi yazmış ben sadece şunu söylemek istiyorum bu sene sekiz yaşında olan köpeğim sedef kazayla avda vuruldu bizde anlamadık nasıl olduğunu genç bir avcının saçmalarına yenik düştü ekim ayıydı hiç unutmam yağmurlu bir pazar sabahıydı çok güzelde kuş vardı
cumartesi günü güzel avcılık yaptım pazar sabahıda bizimkilere siz gidin benden bu kadar bıldırcını kapadım kısmet kekliğe dedik ama olmadı göç inmiş yağmurla beraber bursadan bir aile dostumuz davet edilmiş merayı bulamayınca eve geldi beni götür dedi misafir kıramadık hadi gittik çifliğe çizme filan derken benim koca kız dururmu başladı feryada benide al diye hadi bakalım öyle olsun dedim aldım kızımı gittik meraya bizimkiler avlanıyor neyse misafiri aldım yanıma benim eller çepte tüfek almadım dediğim dediktir bıldırcını kapadım hava alıyorum misafir çat çut vurmaya başladı bizim kız veriyor fermayı oda arkasında bende aval aval seyrediyorum ama oda çok zevkli oluyor taki başıma kaynar sular dökülene kadar bizimkilerle buluştuk önümüzde bele yakın bir otluk köpekler içeride fermada saten haley meyal gözüküyorlar genç birkardeşim kalkan bıldırcına tüfek attı arkadan bir bağrış ki halen kulaklarımda çınlar koca kızım sedef yanıma bir hışımla geldi ve ayaklarımın yanına devrildi sol kaburganın içine altı saçma girmiş suratınada birkaç tane gelmiş hemen eğildim kucağıma aldım gözlerimi içine öylesine bir baktıki sanki bana elveda sahip der gibi iki dakika kadar sadece hırıltısı duydum ve gözleri benden bir saniye bile olsun ayırmadı ve başına yavaşta kucağıma devirip yaşamını yitirdi bilmiyorum başında ne kadar ağladığımı sanki hayat durmuştu bizimkiler neye uğradığını şaşırdı kucağıma aldım ve çifliğe getirdim halen ağlıyordum ne gelir elden kızmak bağırmak çağırmak hiç aklıma gelmedi kıramadım kardeşimi üzüntümü içime attım anlıyorsun dime abi sanki çocuğumu kaybetmiştim benim için köpeklerimin değiri bu kadar büyüktür
Ersin vallahi ağlayacaktım ya.. Çok üzüldüm abi. Benzer bi olayda benim başıma geldi. Köpeğim çalındı. Köpeğim diyorum ama çocuğum gibiydi. Yüz ifademden ne yapması gerektiğini anlardı desem abartmış olmam. bende deliler gibi aradım. Bütün sülaleme arattım ama olmadı. Şimdiki köpeğime yine onun adını koydum ama o başkaydı.. ne desek boş, Zaten biz hayvanları sevfdiğimiz için avcıyız. Bunu avcı olmayanlar anlayamaz selamlar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #34 : Mart 22, 2011, 06:08:19 ÖS » |
|
Çetin abi mahkemeden beraat ettik. Çünkü benim çiftlikte yakalanan köpekler mahkemeye çıkarılamadı. Nasıl olduysa bizi seven arkadaşlar bir gece ansızın köpekleri çalmışlar. Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Hay Allah nasıl olduysa kim yaptıysa. Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Barınaktan köpekler çalınınca mahkeme köpek yoksa kanıt yok dedi. Zaten biz pitbull yoktu cinsleri karıştırdılar diye ifade vermiştik. Yoksa 13.500 tl girecekti bize. Yapandan Allah razı olsun ne diyem. Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Sonra pitbull yasağıda kaldırıldı. Dogo Arjantin zaten hiç yasak olmadı.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #35 : Mart 22, 2011, 11:50:47 ÖS » |
|
ibrahim özel ve avcı arkadaşlara selam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #36 : Mart 22, 2011, 11:57:02 ÖS » |
|
çetin abi arkadaşlar herşeyi yazmış ben sadece şunu söylemek istiyorum bu sene sekiz yaşında olan köpeğim sedef kazayla avda vuruldu bizde anlamadık nasıl olduğunu genç bir avcının saçmalarına yenik düştü ekim ayıydı hiç unutmam yağmurlu bir pazar sabahıydı çok güzelde kuş vardı
cumartesi günü güzel avcılık yaptım pazar sabahıda bizimkilere siz gidin benden bu kadar bıldırcını kapadım kısmet kekliğe dedik ama olmadı göç inmiş yağmurla beraber bursadan bir aile dostumuz davet edilmiş merayı bulamayınca eve geldi beni götür dedi misafir kıramadık hadi gittik çifliğe çizme filan derken benim koca kız dururmu başladı feryada benide al diye hadi bakalım öyle olsun dedim aldım kızımı gittik meraya bizimkiler avlanıyor neyse misafiri aldım yanıma benim eller çepte tüfek almadım dediğim dediktir bıldırcını kapadım hava alıyorum misafir çat çut vurmaya başladı bizim kız veriyor fermayı oda arkasında bende aval aval seyrediyorum ama oda çok zevkli oluyor taki başıma kaynar sular dökülene kadar bizimkilerle buluştuk önümüzde bele yakın bir otluk köpekler içeride fermada saten haley meyal gözüküyorlar genç birkardeşim kalkan bıldırcına tüfek attı arkadan bir bağrış ki halen kulaklarımda çınlar koca kızım sedef yanıma bir hışımla geldi ve ayaklarımın yanına devrildi sol kaburganın içine altı saçma girmiş suratınada birkaç tane gelmiş hemen eğildim kucağıma aldım gözlerimi içine öylesine bir baktıki sanki bana elveda sahip der gibi iki dakika kadar sadece hırıltısı duydum ve gözleri benden bir saniye bile olsun ayırmadı ve başına yavaşta kucağıma devirip yaşamını yitirdi bilmiyorum başında ne kadar ağladığımı sanki hayat durmuştu bizimkiler neye uğradığını şaşırdı kucağıma aldım ve çifliğe getirdim halen ağlıyordum ne gelir elden kızmak bağırmak çağırmak hiç aklıma gelmedi kıramadım kardeşimi üzüntümü içime attım anlıyorsun dime abi sanki çocuğumu kaybetmiştim benim için köpeklerimin değiri bu kadar büyüktür
ersin inan çok üzüldüm... gerçekden o duruma düşmek en son istediğim şey olabilir... inşallah buda senin enson gördüğün üzücü olay olur kardeşim..., köpek deyip geçmemek lazım denir...ölürken bile sadakatini yitirmiyor...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #37 : Mart 23, 2011, 12:00:32 ÖÖ » |
|
Çetin abi mahkemeden beraat ettik. Çünkü benim çiftlikte yakalanan köpekler mahkemeye çıkarılamadı. Nasıl olduysa bizi seven arkadaşlar bir gece ansızın köpekleri çalmışlar. Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Hay Allah nasıl olduysa kim yaptıysa. Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Barınaktan köpekler çalınınca mahkeme köpek yoksa kanıt yok dedi. Zaten biz pitbull yoktu cinsleri karıştırdılar diye ifade vermiştik. Yoksa 13.500 tl girecekti bize. Yapandan Allah razı olsun ne diyem. Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Sonra pitbull yasağıda kaldırıldı. Dogo Arjantin zaten hiç yasak olmadı.
karakolda doğruyu söyler,mahkemede şaşar... olayı biliyorum zaten komutan elli sefer anlatmışdın bana... ama bencede en iyisi ileride sakatlık doğuracak köpeklerden uzak durmak... neme lazım...av köpeğinin boğazına elini soksan gıkı çıkmaz hele birde bunlarda denede göreyim...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #38 : Mart 23, 2011, 12:03:36 ÖÖ » |
|
ibrahim abi görüşemiyoruz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #39 : Mart 23, 2011, 12:05:20 ÖÖ » |
|
Bu duyguyu çok iyi anlıyorum Ersin'im çocukken ölen köpeğime günlerce ağlamış gecelerce mezarında tilki nöbeti tutmuştum ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #40 : Mart 23, 2011, 12:22:41 ÖÖ » |
|
nacim çetin abim osman abim teşekkürler işallah hiç bir dostumun başına gelmez böylesi üzücü bir olay
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #41 : Mart 23, 2011, 10:10:24 ÖS » |
|
Ersin kardeşim acını icine gömebilmişsin allahtan elinde silah olsa sıkabilirdinde kardeşim konunu okuyunca benimde gzlerim yaşardı inan kolay diyildir bende tilki hapı aldırdımda dayımın köpeğine eskiden öldü kac yıl gecmesine rağmen unutamıyorum işte allah böyle acılar kimselere yaşatmasın dileğimle kardeşim Cetin kardeşim konu bayada derinleşmiş belliki allah kolaylık versin diyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #42 : Mart 24, 2011, 01:28:47 ÖS » |
|
mesut abim olmuş bir olaya çare yok malesef bir hatada üstüne yapılsa gerçekten daha üzücü olaylar yaşanırdı cezalandırmak yerine bir daha olmaması için kuluğını çektim sadece abi gençleri eğitelimki yarın onlarda devamını getirebilsin teşekkürler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #43 : Mart 24, 2011, 03:24:47 ÖS » |
|
mesut abim olmuş bir olaya çare yok malesef bir hatada üstüne yapılsa gerçekten daha üzücü olaylar yaşanırdı cezalandırmak yerine bir daha olmaması için kuluğını çektim sadece abi gençleri eğitelimki yarın onlarda devamını getirebilsin
teşekkürler
En doğrusunu yapmışsın kardeşim insan cinnet gecirir derlerya işta o an olabilirdi de neyseki ya sabır diyelim allah kimselere bu duruma düşürmesin selamlar sayğılar şimdiden
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|