|
|
 |
« Yanıtla #15 : Mart 09, 2010, 10:59:14 ÖS » |
|
maşallah kareyi tamamlamışsınız. hepsi çok güzeller.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|
 |
« Yanıtla #15 : Mart 09, 2010, 10:59:14 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #16 : Mart 09, 2010, 11:12:11 ÖS » |
|
alah utandırmasın hepsinin maşallahı var....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #17 : Mart 10, 2010, 01:03:30 ÖÖ » |
|
İbrahim abi maşallah çok güzel kareler... Rabbim nazarlardan saklasın köpekler de kalite olunca söyleyecek bir şey kalmıyor... Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
Saygılarımla...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #18 : Mart 10, 2010, 09:11:39 ÖÖ » |
|
komutan bundan sonra başın çok ağrıyacak ALLAH utandırmasın gardaşım çektiğin çileyi ve emeği yakından gördüm...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #19 : Mart 10, 2010, 01:11:21 ÖS » |
|
allah nazardan sakınsın abiherşey gönlünce olsun hepsi harika maşallahhhhhhhhhhhhhhhh
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #20 : Mart 10, 2010, 04:20:39 ÖS » |
|
slm ibrahim abi köpek çiftliğin adana damı bursadamı biraz konu dişi oldu kusura bakma Allah sağlıklı sahatlı yaşamalarını nasıp etsin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #21 : Mart 11, 2010, 01:21:18 ÖÖ » |
|
Burak kardeşim ben adanalıyım ama bursada görev yapıyorum. Çiftlik bursa gemlik te. İyi dilekler için saol ersin kardeş. Sayın Mustafa ÇİL. Seni nerden tanıdım arkadaşım yada nerden aldım bu LORD denen uyuz kırmayı senden. Arkadaş çekmeye geliyorlar. Köpeği beğenmiyorum yada anlaşamıyoruz adamların bir dövmediği kalıyor. Bende akıllı adam değilim bilirsin bende kükreyeceğim bakıyorum mekan benim bana yakışmaz ya ellerimi ısırmaktan sinirden kopartacağım ya. Noluyor arkadaş bu insanlara zorlamı ya çekmeyeceğim köpeği. Yada güzel köpek getirin LORD soyuna yakışsın eyvallah. Yok anam bacım bu iş beni çabuk öldürür allahıma kitabıma.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #22 : Mart 11, 2010, 08:25:10 ÖÖ » |
|
ibrahim abi topragım türkiyenin en ün yapmış bir damızlıgını bir adanalının alması beni gururlandırdı yanlış annaşılmasın elbet birgün adana ya gelirse lord benimde görme imkanım olur belki gerçi torunu ARMİ aldım bende mustafa abimden saygılar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #23 : Mart 11, 2010, 09:39:43 ÖÖ » |
|
hepsininde maşşallahı var.nazar değmesin.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #24 : Mart 11, 2010, 01:23:35 ÖS » |
|
abi boşversen insanları herkez iyi köpek hasibi olamaz herkez dost sahibi olamaz bu işler parayla değil adamlıkla olur saygılar abi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #25 : Mart 11, 2010, 06:54:38 ÖS » |
|
Çok saolun arkadaşlar. Beni az çok tanıdınız. Yeni sezonda Türkiye'nin her yanında av yapacağım inşallah...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #26 : Mart 11, 2010, 10:38:47 ÖS » |
|
Hayırlı uğurlu olsun Allah utandırmasın. İnşallah istediğiniz gibi olur.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #27 : Mart 13, 2010, 04:36:33 ÖS » |
|
Saol oğuz kardeş...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #28 : Mart 15, 2010, 05:38:36 ÖS » |
|
İbrahim bey desene evliya çelebi olacaksın rasgele Kayseriyede yolun düşerse görüşürüz inşallah
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #29 : Mart 16, 2010, 02:14:51 ÖÖ » |
|
İnşallah görüşürüz Cemal bi. Bu ay bitmeden petşowun açılışınıda yapacağım inşallah davetlim olarak gelirsin...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|