arkadaşlar herkeze selamlar
manisadan katılıyorum formunuza ama bilesinizki bende o diyarın topraklarında büyüyüp av yapan avcı kardeşinizim
geçen hafta cumartesi akşamı emette idim bir ingiliz pointer almak için ve aldım kardeşlerim
ilk köpek ve ilk köpek eğitimine başlıyacağım
konu kakkında yardımlarınızı bekliyorum
bazı sorularım olacak izin verirseniz kardeşlerim
mustafa abi sen beni belki tanımıyor olabilirsin fakat ben seni çok iyi tanıyorum özellikle sizden o değerli bilgilerini zi paylaşmanızı istiyorum
arkadaşlar köpeğim üç aylık ingiliz pointer sarı kafa
ben ilk olarak köpeğime itaat eğitimi verdim başarılı olmak üzereyim
köpeğimle ilgilenen sadece benim mama yemek herşeyi ile ben ilgileniyorum bunu belirtmek istedim
aport eğitiminde evde koridorda çalışıyorum..evde attığım birşeyi alıp geliyor fakat dışarı çıkardığımda köpeğim fırlattığım şeye koşuyor fakat yanına gittikten sonra oynayıp geri dönüyor...bunu nasıl çözebilirim
bu hafta sonu cumartesi ve pazar günü ovaya götürdüm silah sesine alıştırayım diye
köpek zaten silah sesiyle ilgili problem yaratmadı..sesten kaçmayı bırakın atmış olduğum silahtan çıkan boş hardüclarle oyun oynadı
ewt pointerim daha bebek fakat
köpeğim ne zaman ferme vermeye başlar ota haraketli bir nesnelere kuşlara böceklere ferma vermeye başlasa eğitim dahada zevkli bir hale gelecek
evimde bakıyorum köpeğime hersabah ve akşam temizlik ihtiyacı için dışarıya çıkarıyorum hafta sonlarıda 16,00 dan sonra ovaya gezmek dolaşmak için götürüyorum ..
köpeğimin doğayı öğrenmesi ve kendine olan güveni için bu yeterlimidir..
arkadaşlar sorular bitmez..zaman doldu gitmem lazım
sizden ve mustafa abimden ricam
3 aylık köpeğe ne eğitimleri vereyim
bana yardımcı olursanız çok mutlu olacağım
şimdiden yardımlarınız için teşekkürler
saygılar sevgiler
iyi akşamlar