WwW.aVKoLiK.NeT    [ Av Keyfiniz ] WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Şubat 11, 2012, 02:49:40 ÖÖ

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: 1 2 [3]   Aşağı git

Gönderen Konu: Ortada bir iddia vardı ve bu iddiaya cevap verildi.  (Okunma Sayısı 1677 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Fatih KALAYCI
Yeni Üye
*

« Yanıtla #30 : Ağustos 30, 2009, 02:09:24 ÖÖ »

Çok değerli avcı dostlarım.öncelikle ramazan ayınızı kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim.
Ben fatih kalaycı .Gökhan ,a bu köpeğği veren kişi.
Arkadaşlarım ve siz degerli av cı  dostlarıma,bukonuyu açıklamaya,mecbur hissettiğim için aramızdaki geçen leri anlatacağım.
Daha önce Dostlarımdan Mehmetve İsmail hocam,bazışeyler yazmışlar.
Sebep ,Fatih,e yavru borcunu Vermiyorda,Buve başkasitelerde .Yavruların satılık ilanlarıvardiye.
Arkadan konuşmamışlar,Gökhan ın askerdeoduğunu nereden bilsinler,bende bilmiyordu

Ben bu internet ortam larında bulunmam.Pekte beceremem zaten.
Buköpeği,Kütahya avcılar kulubu başkanı,Ahmet Baysan ,abimden 400tl.te aldım.Birde
pointer verdim.
Birsezon avlandım .
Hayatımda ilk defa bir köpeksattım,oda gökhan türk ,tür.
Birçokdefa köpek aldım paraile hepsinide,hediye ettim.
Beni emette kime isterseniz sorun.

Köpeğimi çok kızana geliyor vede yavrulatamayacağım için ilk önce arkadaşa hediye ettim.
Pointer besleyeceğim diye 1 ay sonra geri getirdi.
Köpek satımı ile uğraşan halil arkadaşıma SAtmasını söyledim.
Birsüre sonra bu arkadaşlar köpek almak için buraya halilin yanına geldiler.
geç vakitlee kadar kulubte,muhabbet ettik.
Ertesi sabah Halil benim köpeği arkadaşların görmak istediklerini söyledi.
Gördüler,hamile olduğunu söyledim.Hamile olduğunu bildiklerini söylediler.Başka köpeklerede baktılar.

KÖpeği istediler,1000 tl.dedim.(paranın bir kısmıile Yavru alıp babalık hakkını ödeyecektim)
Yavrulardan 2 tanesini verelim dediler.
Ben ne aydına gelebilirim ,nede Yolunu bilirim dedim.
Eğer buraya getirirseniz,hem misafirim olursunuz hem ,ördek avına gideriz dedim.
Oda 15 ,Tatilde okullar kapanınca getireyim,zaten başkada tatilinin olmadığını söyledi.
Ben de getirmeyeceksen  ,1000tl.egergetirirsen 600tl,te veryim dedim.Yanımda Hüseyin duru abim vardı.Öğretmen adam sözünde durur,ver dedi.
Kendiside Bizde yamuk olmaz dedi ,verdim götürdüler.

Tatilde yavrular 2.2,5 aylıktı tahminim.
Sitelerde Satılık ilan larını görenler,söylediler.
tanesini Aradım4 tanesini sattıgını ,4tane daha olduğunu söyledi.
Tatilinin az olduğunu ,dersanede ,işlerinin olduğunu bir şekilde ulaştıracağını,söyledi.
Birmüdetsonra,Halil yavruların,asker getirecek kişiler tarafından kütahyaya geleceğini söyledi.
Gökhan,ı aradım doğru dedi.Ama son anda vaz geçmişler.Getirecek kişiler.
AZbir zaman geçtikten sonra,Arkadaslardan 4 kişi.İzmir yarışmasına,gideceklerini,izmir,aydın 100km.civarı olduğunu,
oraya yavruları getirirse,Emet,e getirebileceklerini söylediler.

Hemen gökhan,ı aradım dedim.
26 Yaşında olduğunu izmirle aydın arası,26yıldır.126km.Oduğunu söyleyerek,Kzgın birsekilde,Telefonda ,100km.Deyen arkadaşlarıma,hakaret,etmeye başladı.
Ben de ha 100,ha126 km.getiriver.onlara ver dedim.
Kızgınbir şekilde,Araba oraya 30,35tl.civarında parayakar,maddi durumunun okadar iyi olmadığını söyledi.
ŞOK olmuştum.Yavruları getirmesi ni ısrar ettim.Ağzım dan enufak bir kötü söz çıkmadı.
Yavru felan vermeyeceğini,2 yavru kaldığını 1000tl.Getirirsiniz,yavruları götürürsünüz   dedi.

Birdaha ne aradım.ne sordum.
Bana köpekte lazım değil.
bu tür kişilerde.
Köpek dediğin nedirki.
9 Tanesini 1 köpek doğuruyor.
Önemli olan İNSANLIK.

Bukonu hakkında ilkve son yazışımdır.
Başka konularda Buluşuruz,işallah.
SELAMLAR

Fatih KALAYCI'in Imzasi
Kütahya/Emet    -Avcılar Kulubü- A Rh + 1978 -
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
« Yanıtla #30 : Ağustos 30, 2009, 02:09:24 ÖÖ »

Murat PAMUK
aVKoLiK Üye

« Yanıtla #31 : Ağustos 30, 2009, 08:44:45 ÖÖ »

Fatih abi bende bu olayları ilk baştan bu yana okuyorum.  Mehmet abi ve İsmail hocamlar biraz fazla yüklenmişler anladığım kadarıyla Gökhan hocama. Çünkü Gökhan hocamın anlattıkları ile sizin anlattıklarınız birbirini tutuyor. Ama ilk yazılanlara bakarsakda bu yazılanların dışında gelişmiş olaylar gibi gözüküyor.

Göaskerkhan hocam de galiba hala
Sizin bu konu hakkındaki ilk ve son yazınız
Mehmet abi ve İsmail hocam bir şeyler yazmadılar
Rıdvan Kocataş siteden uzaklaşmış.
Sanırım bu iddia ile ilgili gerekenler söylenmiş.
İsmail TAVACI
aVKoLiK Üye

« Yanıtla #32 : Ağustos 30, 2009, 08:32:07 ÖS »

Herkesin yazdığı mesajları neden alıntı yapmayıp da cımbızla laf ayırmaya gerek duyduğunuzu anlamadım!!! Nedenine gelince de bizim şahsiyetimiz de karakterimiz de ortada ve ustamızın da söylediği sözü aynen alıntı yapıyorum...

Saygılarımla...

bu tür olaylara şahsın kendisi cevap verir ise daha güzel olur dostlar
  ismail hocamı da ben yakından tanırım,durup dururken bu şekilde bir şey yazacağını zannetmiyorum dostlar

İsmail TAVACI'in Imzasi
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP  
İsmail ŞEN
YAZILIM&WEB TASARIM&GRAFİK TASARIM
Onursal Üye
*

Avkolik {{ Veteriner Sağlık Teknisyeni }}

« Yanıtla #33 : Ağustos 30, 2009, 08:36:24 ÖS »

YÖNETİM olarak konunun ciddi manada takibindeyiz. Kimseye kimsenin arkasından konuşmasına da izin vermeyiz şimdiye kadar böyle bir izin de kimseye verilmemiştir... Rıdvan Kocataşın uzaklaşması konusuna gelince de şahsın kendi isteğidir...

Saygılarımla

İsmail ŞEN
İsmail ŞEN'in Imzasi
İletişim Tel: 0542 382 58 85

AvKoLiK.NeT Veteriner Sağlık TeknisyeniLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Murat PAMUK
aVKoLiK Üye

« Yanıtla #34 : Ağustos 30, 2009, 10:21:22 ÖS »

YÖNETİM olarak konunun ciddi manada takibindeyiz. Kimseye kimsenin arkasından konuşmasına da izin vermeyiz şimdiye kadar böyle bir izin de kimseye verilmemiştir... Rıdvan Kocataşın uzaklaşması konusuna gelince de şahsın kendi isteğidir...

Saygılarımla

İsmail ŞEN

İsmail abi Rıdvan abiyle yerlerimiz birbirine yakın. Siteden neden uzaklaştığını anlattı. O konuda bir sıkıntı yok. Kendi isteği ile ayrıldığını söylemişti. İşleri çok yoğun. Zaman zaman akşamları buluşurduk ama 1 haftadır görüşemez olduk. Eminimki yazılanları oda okuyacaktır.
Fevzi DURSUN
aVKoLiK Yönetici
*

BİR YENGECE, DOĞRU YÜRÜMESİNİ ASLA ÖĞRETEMEZSİNİZ

« Yanıtla #35 : Ağustos 30, 2009, 11:21:38 ÖS »

bu gereksiz konunun gidişatında tek üzüldüğüm nokta rıdvan kardeşimin incir çekirdeğini doldurmuycak bir meseleden dolayı yok yere kızıp bir anlık sinirle üyeliğini silmiş olmasıdır. (onu anlayamıyorum çünkü ne de olsa  drahthaar sahibi Gülümseme )

bir puanterci olarak onun drahthaarcı tutumunu ve yorumlarını beğeniyordum.   sitede bazı konularda rıdvana drahthaar konusunda takıldığım ve latifeyle kuyruğuna da basıtığım günler çok oldu.  Gülümseme 

umuyorum sitemizde benim gibi bir çok dostlarıda bulunmakta, bunu gözardı ederek rıdvan kardeşimin tekrar sitemize üye olmasını diliyorum. umarım bu çağrıma kulak verirde, tekrar sitemizde üyeliğini tazeler ve dostlarını memnun eder.

keçiborluya ve fanatik bir drahthaar aşığı olan sevgili kardeşim rıdvana selamlarımı iletiyorum
Fevzi DURSUN'in Imzasi
İZMİR/Buca  1971
0535 549 89 96
Murat PAMUK
aVKoLiK Üye

« Yanıtla #36 : Ağustos 31, 2009, 01:06:54 ÖÖ »

Abi elimdeki drahthaarı Rıdvan abi aracılığı ile aldım. Her zaman hayır dua ile yadederim. Bu zamana kadar gördüğümüz köpek çatalburunlar ve kırma köpekler. Bir kaç seferde pointer. Ama drahthaarı ve drahthaarın avlarını ben ondan gördüm. Beraber çok ava gittik. Bu bilgisayardan sitenize çok yazılar yazdı. Staj yaptığım yere gelir vaktinin çoğunu burda geçirir, bir çok siteyede buradan yazardı. Çok dertleştik. Köpekleri oskar ve lusi kendi köpeklerim gibi bana alışık ve bir dediğimi iki etmez. Rıdvan abi olmadan çok ava gittik köpekleriyle. Stillerinden, hırslarından, patroneli fermalarından çok hoşlandım. Her fırsattada drahthaarlar hakkında çok bilgi aldım. Kendiside drahthaar ile tanışalı 2-3 sene anca olmuş ve bu ırklara her ava gidişinde dahada aşık olduğunu söyler. Siteden ayrılmasını bende istemezdim. Ama sadece köpek satışından başka mesajları olmayan bir yabancı yüzünden, yazdığı mesajının modlar tarafından değiştirildiğini, özelden ikaz yapıldığı takdirde bunu kendisininde yapabileceğini ama üst taraftaki moderatörün yazdığı mesajının kendisi tarafından değiştirldiği halde kendi mesajının alenen değiştirilmesine kızdığını söyledi. Siteye üye olduğumu söylediğimde -iyi yapmışsın. Güzel arkadaşlar var demişti.
Bu arada sanki ölmüş gibi konuşuyoruz. İnşallah iyidir. Bende görüşemiyorum uzun zamandır. Konturde yok Kahkaha
Ali Ekber ÇOMAK
SaruhanlaR
Administrator
*

« Yanıtla #37 : Ağustos 31, 2009, 02:03:30 ÖÖ »

Rıdvan Beyin mesajları değiştirildi diye kızıp gitmesi elbette hoş değil..Mesajları editleyen benim.Ama konu tam olarak incelenirse sadece Rıdvan beyin mesajlarını değil sitede yönetimde bulunan arkadaşların mesajlarınıda editledim.O zaman yönetici arkdaşlarımda kızıp üyeliklerini silmelilerdi.

Anlatmak istediğim şudur arkadaşlar : " Biz hiçbir üyemize art niyetli değiliz.Adil olmaya çalışıyoruz.Bu durumda bütün üyelerimizden anlayış bekliyoruz.Burası ortak bir paylaşım sitesi ve hepimizin.Belli kurallar var ve uyulmadığı takdirde uymayan kim olursa olsun gereken yapılıyor.Bir örnek vermek gerekirse son iki gün içerisinde Mustafa ÇİL ustanın iki tane konusunu editleyip kilitledim.Böyle olması gerekiyor.Burda herkes özgürce paylaşımlarda bulunur.Ama bu özgürlüğü kullanırkende diğer paylaşımda bulunan arkadaşlarımızı rencide edemez.Üyemiz açtığı konuda veya yazdığı mesajda bir iddia ortaya atıyorsada cevap hakkı doğan üyenin cevaplaması ve iddianın ortada kalmaması için konuyu takip ediyoruz.Gereken cevaplar alındıktan sonra konu kaldırılıyor.Olay bundan ibaret arkadaşlar..."

Sitede bize destek olan tüm üyelerimize gösterdikleri anlayış ve ilgi için sonsuz teşekkürler...

Saygılar
Ali Ekber ÇOMAK'in Imzasi
Ali Ekber ÇOMAK
1975 - Kütahya A Rh (+)
0 506 950 69 69
Murat PAMUK
aVKoLiK Üye

« Yanıtla #38 : Ağustos 31, 2009, 06:31:59 ÖÖ »

Ali Ekber abi yukarıda Fevzi abininde dediği gibi çabuk kızmasını bende garipsemedim desem doğrudur. Çünkü zaman zaman bizde kızdırmaya çalışırdık ama hiç  oralı olmaz aksine biz kızar çıkardık. Özellikle diğer sitelerin birisinde bir kaç tane pointercilerin hakarete varan mesajlarını gülerek okur, ben bile o mesajlara kızdığım zamanda - boşver abisi. Onların köpeklerinin beyinleri kendilerinden daha fazla gelişmiş derdi. Biz hayret ederdik. Ufak sebepten dolayıda kızmasını bende garipsedim. İnşallah döner. Ben  drahthaar sever birisi olarak gelip drahthaar sayfasında yazılarını görmeyi isterim.
Mehmet TAVACI
aVKoLiK Üye

« Yanıtla #39 : Ağustos 31, 2009, 09:35:55 ÖÖ »

sevgili arkadaşlar
Fatih kardeşimin yazdıklarını okudunuz.Yorum sizlerin.Tamam belki biz Gökhan beye fazla yüklenmiş olabiliriz.Ama biz yalan birşey yazmadık.Fatih kardeşimiz çok zor duruma düştü.Gökhan bey bizleri hiç tanımadığını hatta hiç görmediğini söylemiş.Arkadaş biraz unutkan heralde. Kulüpte oturup muhabbet ettiğimizi unuttu galiba.Neyse fazla yazmak istemiyorum artık. saygılar....

Tufan TİRELİ
DostKoliK Üye

tยŦคภ tเгєlเ 05558407647

« Yanıtla #40 : Ağustos 31, 2009, 05:22:03 ÖS »

Valla okudum ama, anladığım kadarı ile  reklamlarda çIkan Neşe vardı bi.. saçında kepek sorunu vardı..onun kepek sorunu çözülür, bu iş çözülmez..alırken 15 gün okul tatilinde getiririm yavruları demişsiniz.. yağmurda olsa,karda olsa götüreceksin.. öyle demişsin çünkü.. yoksa ben uğraşamam deyip çatlatcan 1.000 tl yi bakcan dalgana.. sen sağ ben selamet.. dostluğunda ömür boyu baki kalacak. bu tür vakalarda yaşanmayacak.. haksızsam haksızsın de bana kardeşim.
« Son Düzenleme: Ağustos 31, 2009, 05:25:42 ÖS Gönderen: Tufan TİRELİ » Logged
Tufan TİRELİ'in Imzasi
DOĞA HAYATIM..AV YAŞAMIM..POİNTER TUTKUM..KINALI KEKLİK BIRANŞIM..!!
Tufan TİRELİ 1979 / AYDIN
Mehmet MUTLU
aVKoLiK Üye

« Yanıtla #41 : Eylül 03, 2009, 03:48:57 ÖS »

arnızda halledinkardeşim aydınlı adama efe torunusunuz digeri ankaralı yabancı degil siniz hemşerim biyol bulun kalp kırılması
Mehmet MUTLU'in Imzasi
mal cimrilerde silah korkaklarda söz zayıflarda olursa işler degişir
MSN: Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
TÜFEĞİ: HUĞLU 104 A SÜPERPOZE
LAKABI: COCO
NAMI: YÖRÜKOĞLU
MESLEĞİ : SİGORTA & KIRTASİYE
Ali Ekber ÇOMAK
SaruhanlaR
Administrator
*

« Yanıtla #42 : Eylül 03, 2009, 04:28:02 ÖS »

Bize doğru bir adam gelen herkese biz 10 adım yaklaşmaya çalışırız...Bunda hiçbir zaman değişiklik olmaz...

Konu hakkında lütfen üçüncü kişiler yorum yapmasın.Konu muhatapları burada ve isterlerse cevap yazarlar..Yazmazlarsa kilitler konuyu kaldırırız olur biter...
Ali Ekber ÇOMAK'in Imzasi
Ali Ekber ÇOMAK
1975 - Kütahya A Rh (+)
0 506 950 69 69
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]

Sayfa: 1 2 [3]   Yukarı git

aVKoLiK.NeT Etiketler
Ortada bir iddia vardı ve bu iddiaya cevap verildi.

Gitmek istediğiniz yer: