|
|
 |
« Yanıtla #45 : Mayıs 14, 2011, 03:06:38 ÖÖ » |
|
inşallah bu tür köpeğide bulacağız abi senin gibi vatansever abilerim mutlaka çıkacaktır.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|
 |
« Yanıtla #45 : Mayıs 14, 2011, 03:06:38 ÖÖ » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #46 : Mayıs 14, 2011, 03:42:22 ÖS » |
|
İbrahim abi bizde çatalburun konusunda biraz sıkıntı var..Açıkçası Mersin'de babamların grubunda mehmet abide var,sürekli avlandığımız yani bizimde sayılır..Konuyu ona telefonda açmıştım, 5 üzeri olsaydı sözü vardı..Ama malesef nedense sadece 2 yavru yapmış ve 1i ölmüş. Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Kaç senedir bir yavrusunu yetiştiremedik, 2 kez biri kaza diğeri belli olmayn sebebten öldü.Buarada Cemaldı heralde yanlış hatırlamıyorsam tarsus'lu bir abi vardı da hiç görünmüyor, onla irtibata geçilse iyi olur heralde.. Çatalburunun da bulunması temennisi ile komutanım selamlar.. Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #47 : Mayıs 15, 2011, 10:50:21 ÖÖ » |
|
devrem antepli oktay bşçvş bulur sana biliyosun adamımızın çevre geniş  )) onunda bir ara vardı çatalı.. fatihlerin fabrikada da vardı çatal...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #48 : Mayıs 16, 2011, 01:21:03 ÖÖ » |
|
Hadi inşallah bakam bulacaz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #49 : Mayıs 18, 2011, 05:39:33 ÖS » |
|
Ben gördüm sarı köpeği veteriner okulunda. Çok tatlı maşşallah.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #50 : Mayıs 18, 2011, 10:00:39 ÖS » |
|
sen istedikden sonra bulursun komutan... tabi gerçekden istersen...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #51 : Mayıs 18, 2011, 11:18:31 ÖS » |
|
Paşam az kullanılan köpekler olunca zorlanıyorum. Pointer kurtluzaar drahter olsa 2 günde yanımda.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #52 : Mayıs 19, 2011, 07:49:59 ÖS » |
|
ibrahim komutanım uzun zamandır siteye girmiyordum bu gün tesadüf oldu baktım tarsus çatal burun isteniyormuş bir tarsuslu olarak bu görev bizim için şereftir tarsus çatal burun bir enik bizden askeriye.ye hibe olarak kabul ederseniz bizi mutlu edersiniz .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #53 : Mayıs 20, 2011, 08:33:11 ÖÖ » |
|
Cemal abim ile telefonda konuştuk. 8 aylık bir çatalburun vermek istediler. Mustafa Kemal Keskin ve Cemal Karagözlü abilerime herkesin önünde çok çok teşekür ederim. İnşallah içimizden geldiği gibi olur ve eğitime cevap verirler.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #54 : Mayıs 23, 2011, 03:59:41 ÖS » |
|
Dediğim kişi buydu..İşte cemal abi, yakışanı yapmış tebrikler..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #55 : Mayıs 23, 2011, 04:57:07 ÖS » |
|
Allah razı olsun yaptı ama ben müsait olup bir türlü taşıma çantasını gönderemiyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|