|
|
 |
« : Ocak 25, 2011, 11:50:03 ÖS » |
|
arkadaşlarım abilerim köpeklerimin başına gelenleri sitede daha önce paylaşmıştım bir süredirde nete giremiyorum tüm çabalarıma rağmen bir köpek edinemedim maddi durumum şuan için iyi değil elinde fazla köpeği olanlardan yardım bekliyorum yaşlı olsada olur bahçeyi boş gördükçe kendi kendime sıkılıyorum lütfen yardımcı olun
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|
 |
« : Ocak 25, 2011, 11:50:03 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : Ocak 26, 2011, 12:18:30 ÖÖ » |
|
Ahmet yeğen KÜtahya emette bir sürü bu işlerle ilgili arkadaşlar var hafta sonu gezmeye git mutlaka yardımcı olurlar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : Ocak 26, 2011, 12:29:38 ÖÖ » |
|
cemal abim ilginden dolayı teşekkür ederim sitede kütahya bölgesinden bir çok üye olduğunu bildiğim için konu açtım abi çevrede çok artırma yaptım ama çok para istediler durumum olsa alırdım kendimi de kötü hissetmeye başldım çok alışmışım gözüm bahçede köpek arıyo iki senedir siteye üyeyim mecbur kalmasam inanın böyle birşey istemezdim affınıza sığınıyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : Ocak 26, 2011, 08:45:57 ÖÖ » |
|
sezon açılana kadar allah büyük kardeşim, bu dostkolikle dost edinmeye bak, selamlar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : Ocak 26, 2011, 09:07:21 ÖÖ » |
|
Sezon açılana kadar çok köpek gelir geçer Ahmet hele bir sezon kapansın acele etme....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : Ocak 26, 2011, 09:36:41 ÖÖ » |
|
Sen nerelerde kaldın be kardeşim İbrahim komutan KÖPEĞİ OLMAYANLARA MÜJDE diye 5-6 tane başlık açtı.kaçırdın. Neyse sabret gün doğmadan neler doğar...Siteyi takib et.uzak kalma ki mahrum olma...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : Ocak 26, 2011, 07:20:10 ÖS » |
|
sezon açılana kadar çok köpek gelir geçer Ahmet abi hele bir sezon kapansın acele etme....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : Ocak 26, 2011, 08:01:37 ÖS » |
|
abim tavşanlıda değerli büyüklerimiz var ama parayı sever o keratalar beklersen birkaç köpek doğuracak birkaç ay içinde lortdan sana bir tane hediye enik göndereyim yanlız bir şartla satmak ziyan etmek yok gelişimini bizzat paylaşacaksın söz verirsen benden haber bekle forumda numaram var beni bir ara konuşalım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : Ocak 26, 2011, 08:46:06 ÖS » |
|
Gelde Ersin kardeşimle gurur duyma. LORD'a çektiği köpeklerde nefis. Yavruları aman Yarabbim. Hadi hayırlısı bir LORD yavrusu daha dostkolik sitesinden hediye gidecek. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : Ocak 26, 2011, 09:05:03 ÖS » |
|
hayırlısı olsun bakalım... beklemede kal Ali kardeşim.... Ersin teşekkürler kardeşim...duyarlılığın için....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #10 : Ocak 26, 2011, 10:10:33 ÖS » |
|
Ersin kardeşim güzel düşüncen için seni kutlarım. Sindiye göz koyduk bilesin. Casper ve sindi güzel bir çift olurlar. Sende uygun görürsen damat adaylarına casperide yazarsan sevinirim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #11 : Ocak 26, 2011, 10:29:18 ÖS » |
|
abilerim kardeşlerim ilginize çok teşekkür ederim sözüm söz ersin abi satmak ziyan etmek yok gözüm gibi bakar sizlerle paylaşırım tek sorun size komşu geliyorum allah kısmet ederse cumartesi günü orhaneliye taşınıyorum bir süre sizlerden uzak kalacağım işleri yoluna koyar koymaz dostkoliğe döneceğim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #12 : Ocak 26, 2011, 10:41:55 ÖS » |
|
işte bu abilerim dost diye ben buna derim hadi hayırlısı ersin kardeşede teşekkürler darısı benim başıma
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #13 : Ocak 27, 2011, 12:56:47 ÖÖ » |
|
teşekürler dostlar kardeşlerimize sahip çıkmazsak geliceğimiz olmaz köpekler sadece aramızda kapı olur ancak önemli olan değerlerimizi koruyalım bizlere bu yeter recep abim bende ilk sıraya cespırı yazdım beyenin ve alakan için teşekkürler gemliğe selamlar abi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #14 : Ocak 27, 2011, 02:24:53 ÖÖ » |
|
ersinn senin sonunda aynneeennn b.............. gibi olacak hadi hayırlısı bakalım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|