|
|
 |
« : Mayıs 18, 2010, 10:40:48 ÖS » |
|
Arkadaşlar çiftliğimin envanterine, geçen sezon avına bayıldığım ŞİVA yı sonunda ekleyebildim. ŞİVA Orhangazi Avcılar Kulübü Yönetiminde bulunan Tamer Beyin LEYDİ ismindeki kesme karakafa köpeğinin Mustafa Beyin ( Topal Mustafa lakaplıdır) ALEX ismindeki Çanakkalede bulunan köpeğiyle eşleşmesinden dünyaya gelmiştir. Annesinin resmiyle beraber sizlerle paylaşmak istedim. İnşallah babasının resimlerinide yakında sizlerle paylaşma imkanı bulacağım. Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Anne 5 yaşına girdiği için somağında kırlaşmalar başlamış.Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|
 |
« : Mayıs 18, 2010, 10:40:48 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : Mayıs 18, 2010, 10:52:17 ÖS » |
|
masallah ALLAH nazardan saklasin ben burdayim diyor annenin renginde benimde vardi cok güzel avlar yapar bunlar yorulma nedir bilmezler ALLAH kazasiz belasiz ve bol avlar ihsan eylesin selamlar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : Mayıs 18, 2010, 11:07:39 ÖS » |
|
Hayırlı olsun abi. Maaşallah amma köpek oldu sende abi. işi biliosun vesselam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : Mayıs 18, 2010, 11:25:05 ÖS » |
|
yakışır abime maşallah abi çok güzel tam gaz yola devam abi durmak yok
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : Mayıs 18, 2010, 11:43:54 ÖS » |
|
Hayırlı olsun bunlara iyi sahip ol da belediyeye kaptırma bari bi daha ...Pitbullar gibi olmasın... Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
bak demedi deme ibrahim kamutan...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 18, 2010, 11:46:29 ÖS Gönderen: Mustafa AKSOY {Çanakkaleli} »
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : Mayıs 18, 2010, 11:47:28 ÖS » |
|
Hayırlı olsun Komutanım gerçekten güzel bi köpek. M A Ş A L L A H
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : Mayıs 19, 2010, 12:01:28 ÖÖ » |
|
Çömezim ne bu olaylar nerden buluyorsun bu kadar harika kanları bilmem. Kardeşim sen bu dürüstlüğünde devam et 5 sene içinde camiada hakettiğin yerdesin. Senin en çok sevdiğim yanın köpek konusunda damızlık olarak kümese bağlamıyor aynı zamanda süper avcılardan damızlık seçiyor yada yetiştiriyorsun. Nanda ismindeki köpeği Gaziantep'e bir daha getirme kardeşim rezil etti bizi o köpek. Keklik diyarında keklik olmayan memleketten gelen bir köpeğin yaptığı avı hayat boyu unutmayacağız ve sürekli bu konuda dedikodunu yapıyor köpeğinin fermalarını dilden dile aktarıyoruz...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : Mayıs 19, 2010, 12:24:23 ÖÖ » |
|
Saol abim sen emret NANDA senin olsun. Ama bu seferde Gaziantep'te keklik kalmaz soyu kurur be abi. Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP İstersen güzel bir eniğini vereyim dicem ama sen KURTLUZAAR cısın.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 19, 2010, 12:38:32 ÖÖ Gönderen: İbrahim ÖZEL »
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : Mayıs 19, 2010, 04:24:24 ÖS » |
|
HAYIRLI OLSUN İBRAHİM KARDEŞİM. ÜLKEM AVCISI AÇISINDAN GÜZEL BİR GELİŞME. EMEKLERİNE SAĞLIK. SELAMLAR...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : Mayıs 19, 2010, 07:10:01 ÖS » |
|
Maşallah abi hayırlı olsun allah utandırmasın...Çok güzel bir köpek zaten senin ne kadar seçici olduğunu biliyorum...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #10 : Mayıs 20, 2010, 07:48:51 ÖÖ » |
|
Hayırlı olsun ibrahim abi maşallah ne geniş bir çiftlik oldu. Sayende kırma olayı diye bir şey olmayacak yakın zamanda. Tüm safkanlar sende toplanıyor ee bunlar yakında başlar meyvelerini vermeye. Bu çalışmalarından dolayı seni ayrıca tebrik ediyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #11 : Mayıs 20, 2010, 08:38:17 ÖÖ » |
|
Maşallah.İbrahim çok güzel bir kan.Allah gönlüne göre versin.selamlar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #12 : Mayıs 20, 2010, 11:53:35 ÖÖ » |
|
Ülkemizde bu tür iyi ırkların yetiştirilmesi sevindirici.Emek veren herkesi saygıyla selamlıyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |