|
|
 |
« : Haziran 17, 2009, 04:20:29 ÖS » |
|
Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|
 |
« : Haziran 17, 2009, 04:20:29 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : Haziran 17, 2009, 05:24:37 ÖS » |
|
Hayatta olmayanların mekanı cennet olsun sağ olanların ömrü uzun dostlukları daim olsun nice yıllara nice avlara ve sohbetlere ulaşmanız dileğiyle Tufan kardeşim paylaşımın için teşekkürler. Manisadan umurluya kucak dolusu selam.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : Haziran 17, 2009, 06:12:55 ÖS » |
|
Tufanım şimdiye kadar gördüğüm nostaljilerin içinde en güzel pozları veren güzel bir grup teşekürler saygı ve sevgiler olsun Aydına
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : Haziran 17, 2009, 07:12:27 ÖS » |
|
merhaba tufan bey ne güzel resim koymuşsun.adamların yüzlerindeki av tutkusu resmen alınlarından okunuyo.o günün şartlarında olduğu için tüfeklerin çoğunluğu dolma tüfek,gerçekten çok güzel bir anı bu avcı büyüklerimi saygıyla anıyorum,ölen varsa ALLAH tan rahmet diliyorum tüm avcı kardeşlerim de ALLAH a emanet olsunlar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : Haziran 17, 2009, 08:21:45 ÖS » |
|
güzel gecmişin ebedi resmi vefat edene nur yaşayana uzun ömür dileğiyle salıcakla kal..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : Haziran 17, 2009, 09:01:46 ÖS » |
|
" GEÇMİŞİNİ BİLMEYEN, GELECEĞİNİ GÖREMEZ. " PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER. SİYAH BEYAZ RESİM GÖRDÜMÜ BEN BİR HOŞ OLUYORUM. DİLERİM ONLARIN EMANETİNE İYİ SAHİP ÇIKILIYORDUR. SELAMLAR, SAYGILAR...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : Haziran 18, 2009, 01:09:31 ÖÖ » |
|
Çok güzel bi paylaşım başka abilerdede nostaljik fotoğraflar varsa paylaşsınlar iyi olur birlikteliğin geçmiş yıllardan günümüze miras kaldığı daha net gözükür. Selamlar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : Haziran 18, 2009, 09:16:08 ÖÖ » |
|
ÇOK GÜZEL KARELER BİZİMLE PAYLAŞTIĞIN İÇİN TEŞEKKÜRLER.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : Haziran 18, 2009, 10:14:09 ÖÖ » |
|
ellerine sağlık kardeşim eksilen avcı abilerimize allahtan rahmet dilerim mekanları cennet olsun cok anlamlı kareler bunlar tam nostacik olmuş devamınıda bekleriz ha
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : Haziran 18, 2009, 10:19:31 ÖÖ » |
|
selam..görüntüleyen abilerimden teşekkür ederim.. elimden geldiği kadar sizlerle herşeyi paylaşacağım..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #10 : Haziran 18, 2009, 01:04:20 ÖS » |
|
Böyle güzel bir anıyı bizlerle paylaştığın için teşekkür ederim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #11 : Haziran 18, 2009, 01:14:55 ÖS » |
|
merhaba tufan bey ne güzel resim koymuşsun.adamların yüzlerindeki av tutkusu resmen alınlarından okunuyo.o günün şartlarında olduğu için tüfeklerin çoğunluğu dolma tüfek,gerçekten çok güzel bir anı bu avcı büyüklerimi saygıyla anıyorum,ölen varsa ALLAH tan rahmet diliyorum tüm avcı kardeşlerim de ALLAH a emanet olsunlar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #12 : Haziran 18, 2009, 05:18:59 ÖS » |
|
TUFAN kardeşim sen varya nekadar hayıra girdigini bilemezssin hem onları rahmet le andılar hayır aldın hemde o insanların ruhlarını birdaha yaşattın bence ben o mubarek insanların adına sana cok teşekkür ederim olurya bir gün bizde ölecegiz insallah bizden sonra gelenlerde aynı duygu ve düşüncelirin belki böyle bir ortamda veya daha başka güzel günlerinde bizleride hatırlasınlar insallah (coco)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|