|
|
 |
« : Kasım 29, 2008, 01:10:59 ÖS » |
|
arkadaşlar gune hiç guzel başlayamadık canımız saolsun guzel muhabbetlerle gunumuzu tamamladık gezdik yol katettik cok guzel bir gun gecirdik gune ufak bir trafik kazasıyla başladık..murat abi beni iş yerinden aldıktan sonra yolda eve dogru ilerlerken ufaktan muhabbet ederken arabanın altı yere vurdu eksoz koptu ...saglık olsun ne mutlu ne guzel bir gundu öncelikle herkese teşekkur ediyorum araba eksoz tamiri için tamirane önunde beklerken liza yla bir foto cekildik Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
murat abiyle yol katederken Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP buda benim kankim kestelli mustafam kankilik olaraak bize kıyak yaptı cantacımız oldu saolsun kocum Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP murat donmeak-ve ben semih acış Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP murat abi ve bizi misafir eden mustafa amca (burdan ona teşekkur ediyorum) Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP arkadaşlar zirveye yaklaşırken murat abi soluklanırken bir kare yakaladım (bu arada av yok) Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP kankim kestelli mustafa ve liza Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP murat abi semih zirvedeyiz Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP zirvede ufak molave muhabbet cok guzel Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP zirveden murat Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP muhabbet ederken [IMGLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP av bitişi Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP [/img] [/img]http://img146.imageshack.us/img146/6369/spa1093ie1.jpg [/img]
arkadaşlar avımızı bitirdik hiç bişey bulamadık ama atalarımızın dedigi gibi kırkgun taban eti bir gun av eti ama cok guzel muhabbetimiz vardı liza bizi cok mutlu etti lizaya caban köpegi sardı cok garip bir gundu ama gunumuz cok mutlu gecti mustafa amca cay hazırlarken bizde liza ya bıldırcın egitmi yaptırdık onu ayrı bir konuyla sizlerin begenisine sunacagım saygılarım la teşekkur ederim.............tum avcı arkadaşlara rastgelsin
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Kasım 29, 2008, 01:15:35 ÖS Gönderen: Semih AÇIŞ »
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|
 |
« : Kasım 29, 2008, 01:10:59 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : Kasım 29, 2008, 01:40:28 ÖS » |
|
semih maşallah kardeşim ellerinesağlık mustafa amcanın ellerinden öperim kardeşim hayırlısı olsunbidaki sefere av olur inşallah diyelim ayrıca gecmiş olsun eksoz önemli diyil köpeğede üzüldüm yeğenim arkadaşlarında selamlar sayğılar bizden şimdilik muğla milastan selamlar sayğılar diyorum hepinize av bu beli olmazsabır işdir bugün böyle olur yarın istemem dersin önüne önüne cıkar tüfeği asarsın 1 dakika ayağının dibinden kalkar tevekkeli diye boşuna dememişler dir rasgele şimdiden sizlere bende gitmedim bugün tam av havasıymış gitsemmi bilmem yinede belili olmazhni benim işim
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Kasım 29, 2008, 01:54:01 ÖS Gönderen: Mesut BÜLBÜL »
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : Kasım 29, 2008, 01:43:57 ÖS » |
|
abi gidersen rastgele allah herkese av nasip etsin ama bizim derdimiz av deildi ama cok guzel bir gundu başka diyecek bişey bulamuyorum tşk ederim sana mesut abi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : Kasım 29, 2008, 06:09:28 ÖS » |
|
Merhaba semih kardeş,üç nesil güzel bir doğa yürüyüşü olmuş,nasip kazasız belasız avlar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : Kasım 29, 2008, 06:10:59 ÖS » |
|
teşekkurler sami abicim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : Kasım 29, 2008, 06:49:36 ÖS » |
|
Semih kardeşim güzel kareler, Paylaşım için teşekkür ederim. Rastgele
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : Kasım 29, 2008, 07:11:15 ÖS » |
|
dostlunuz daim olsun gardaşım paylaşım için teşekkürler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : Kasım 29, 2008, 07:37:49 ÖS » |
|
semih güzel paylaşım eline sağlık herkeze sayğılar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : Kasım 29, 2008, 08:13:08 ÖS » |
|
iki kardeşimi bi arada görmek beni mutlu ettti. semihçim avın bi önemi yok. ne mutlu sana ki murat gibi dostla güzel bir gün geçirmişsiniz. zannedersem keçikalesi tarafları değilmi çıktığınız yerler. amcamında maşallahı var demekten kendimi alamıycam. fotoğraflarda öyle görünüyoki avcılığa başlarken çok doğru yoldasın. çok ta şanslısın maşallah ustalarımın ellerinden öperim selamlar. ha bu arada muratçım kulüpte çayın soğumak üzere haberin olsun. arayı fazla soğutma yaw.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : Kasım 29, 2008, 08:30:22 ÖS » |
|
Maşallah.Allah muhabbetinizi arttırsın.Avınız daim olsun.selamlar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #10 : Kasım 29, 2008, 09:37:18 ÖS » |
|
Fevzi abim sağ olasın şu hafta sonunu bi güzel atlatayım. Hafta arası kulupte yanındayım.Ayrıca Semih'e ve Mustafa kardeşim ve ihtiyar delikanlı mustafa amcaya çok teşekkür ederim.Çok güzel bi gün geçirdik.Av bahane,Dostluk şahane..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #11 : Kasım 29, 2008, 10:06:21 ÖS » |
|
semıh kardesım harıka goruntuler gercekten ıyı spor yapmıssınız doga havası
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #12 : Kasım 30, 2008, 09:23:33 ÖÖ » |
|
herkese tşk ederim cok mukemmel bir gundu cok guzel spor yaptım allah hep böyle arkadaşlarla ava cıkmak nasip etsin gercekten mutluluk verici bir gündü .....saygılarımla tum avcı arkadaşlara rastgelsin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #13 : Kasım 30, 2008, 10:50:00 ÖÖ » |
|
Murat ve semih kardeşim. Bu güzel günü yaşamış olmanıza inannın en çok ben sevindim. Lizanın lilaya bukadar benzemesi de çok hoşuma gitti. Maaşallah aranızda muhabbet kurulmaya başlamış. Sen ona değer verdikçe ilgilendikçe eminim anası gibi 10 numara 1 köpek olacaktır.
Samih kardeşim. Mustafa amcama da selamlarımı ilet. En yakın zamanda tanışmak istediğimi de selamlarıma ekle.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #14 : Kasım 30, 2008, 10:52:44 ÖÖ » |
|
tamam abicim iletildi bil ama bişi soluyum sakın mustafa amcayla ava gidelim deme yetişemeyiz maşallah dagları nasıl gidiyo gormelisin sanki 18 yaşında delikanlı gibi abi ben dahi tetişemedim...saygım sonsuz sizler gibi buyuk abilere herkese rastgelsin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|