|
|
 |
« : Eylül 26, 2008, 10:48:34 ÖÖ » |
|
bakıyorumda sitemizdeki köpek paylaşımlarına maşallah hepsi birbirinden güzel kandan gelen köpekler. bu işi artık ciddiye aldığımızın göstergesidir. zaten tarihimizde türkün elinden ne kurtulmuşki. dünya sivas kangalı konuştuğu gibi inanıyorum ki çok yakın zamanda tüm dünya ülkeleri bizim av köpeklerimizin kanlarından konuşacaklar. az kaldı. belki yarın belki yarındanda yakın.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|
 |
« : Eylül 26, 2008, 10:48:34 ÖÖ » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : Eylül 26, 2008, 10:58:15 ÖÖ » |
|
Bu konuda çok haklısın FEVZİ abi.artık ülkemizde güzel kanlar var ve yetiştiriliyor.bu kanların değerini bilmek gerekiyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : Eylül 26, 2008, 11:07:51 ÖÖ » |
|
İnşallah Fevzi abi o günleride görürüz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : Eylül 26, 2008, 01:31:48 ÖS » |
|
Bekleyin az kaldı en yakın zamanda Türkiye 1 numara olur
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : Eylül 26, 2008, 02:42:05 ÖS » |
|
burada ustalarımız boşunamı bas bas bağırıyor bizim memleketin safkanları diye
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : Eylül 26, 2008, 03:28:44 ÖS » |
|
sağol mustafam sağolasın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : Eylül 26, 2008, 03:44:37 ÖS » |
|
usta senin boncuğun veya lordun yavrularını kıbrısta 6 ay tutup serfitika ile geri türkiyeye getirmesi değil sonuç olarak her zaman dediğin gibi sertifika av yapmıyor anlatacağız bunu butun herkeze yavaş yavaş
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : Eylül 26, 2008, 04:22:26 ÖS » |
|
Evet abiler bende bu konada çok ümitliyim siz kütahyayı sıkı tutun bende denizliden çevirme yaparım inşallah sağlam kanlarla bende denizliyi kontröl altına alacağım ideallerim büyük kendim küçük olsamda.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : Eylül 26, 2008, 04:58:55 ÖS » |
|
emetin kırmaları dıye patentmi alsak ne yapsak:))))
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : Eylül 27, 2008, 01:40:43 ÖÖ » |
|
fevzi abi aykındır inşallah bizim tek eksiğimiz iyi kandan gelen köpeklerimizi eksik bir eğitimden ugraşsız fazla çaba göstermeden bilinçsiz eğitimlerden oldugu için iyi köpeklerin çoğu gün yüzüne çıkamıyor yabancıların bazı tipi bozuk köpekleri şov yapıyor itaat sözdinleme 10 numara adamlarda bizde bi eksiklik var hocam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #10 : Eylül 27, 2008, 07:20:55 ÖÖ » |
|
sebahattin kardeşim ben her zaman söylerim. köpeğimize vakit ayırdığımız zaman eğitime hazırlandığımız zaman kendi ruh halimize göre hazırlanalım. eğer stresli bir gün geçirdiğimizde köpeğimize o gün eğitim vermeyelim. köpeğimizi vede lkendimizi fazla üzmeyelim diye. her seferinde dile getirmişimdir.
ama nerde adamların yaşayış tarzıyla bizim yaşayış tarzımız bir değil.
bizler sabah bismillah deyip kapıdan çıktığımız an stres başlıyor. işe giderken yaşadığımız stresler büyük şehirde yaşayanlarlar beni çok iyi anlar. işyerindeki yaşantımız iş dönüşü yol stresleri. eve geliyoruz yemeğimizi izlerken hadi bir haberlere göz atalım diyosun. devlet büyüklerimizin bile hoş olmayan kelimelerle birbirlerine sataşıp kavgalar. hadi kanal değiştir trafik kazaları cinayetler, hadi kanal değiştir yolsuzluklar kapkaçlar tecavüz haberleri. savaşlar artık kanal kalmadı son bi kanal değiştir elektriğe zam suya zam bide bakıyosun içtiğimiz çeşme suyu yıllarca aşırı derecede yüksek kanser yapıcı maddeler bulunmakta. kapat abim televizyonu kapat.korku filmi izlemiş gibi tüylerim diken diken oldu. bence bu haberleri izleyenlere bile yaş sınırı getirmeleri lazım mesela 18+ denmeli.
ewet hiç umut yok. geleceğe dair iyi olcak haberler yok. herşey çok kötü. hepimiz çoluk çucuk yetiştiriyoruz gelecekleri konusunda endişeli yaşam tarzı. karamsarlık karamsarlık. evet sebahhattin kardeşim. bu düşğünceler karamsarlıklar bizde olduğu sürece köpeğimizi nasıl anlıycaz. nasıl eğitim vericez. gün içide sabrımızı bol bol harcadık zaten. şimdi sabırda kalmadı sağlıklı bir eğitim nasıl veriririz.
işte sebahattin eksiklerimiz. eğer eksiğimizi anlatabildiysem ne mutlu bana..
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Eylül 27, 2008, 07:36:34 ÖÖ Gönderen: Fevzi DURSUN »
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #11 : Eylül 28, 2008, 12:14:27 ÖÖ » |
|
eline sağlık abiçim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #12 : Eylül 29, 2008, 11:45:02 ÖÖ » |
|
maşallah fevzi kardeşim insanın sanki icini okumuş ğibi yazmışsı ellerine sağlık okudum cokda doğru deyimişsin bu yaşıma kadar ilk defa böyle bir kana sahip oldum cokta gurur verici sanki dememde şu ki avcılığa yeni başlamış ğibi yim bilmem anlata bildimmi kısacası bu sitedede cokta saf kan av köpekleri var biliyorum bende bu yavruyu alana kadar tam 4 ay 5ay internette aramıştım nasipte bu imiş izmirli erdal civtci kardeşşimede verdiği yavrusu icinde allah razı olsun teşekürler diyorum herkezede selamlar sayğılar muğla milastan şimdilik
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #13 : Eylül 29, 2008, 08:26:12 ÖS » |
|
Fevzi cigim çok güzel şeyler yazmışsın sana katılmamak elde degil.Ellerine saglık. selamlar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #14 : Eylül 30, 2008, 03:38:58 ÖÖ » |
|
fevzi abim eline sağlık yazın için Çil kardeşim bu taşlar sanamı hadi kırmalarla devam Saygılar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|