|
|
 |
« : Mayıs 05, 2009, 11:02:02 ÖÖ » |
|
sayın site sakinleri geçen hafta sitemize üye olan Oktay AYÇAKMAK abimle telefonla görüştük sağolsın beni kırmada yanıma uğradı biraz muhabbet ettik.laf köpekten açıldı Osman abi köpeğin varmı dedi yok dedim sana birtane hediye edeyim dedi ALLAH(cc) razı olsun köpeğin bu kadar para ettiği bir dönemde yeni tanıdığın birene sana köpek hediye edeyim demek herkesin harcı deyil.pazar günü oktay abinin ve av arkadaşlarının köpeklerinin bulunduğu yere ziyaretine gittim uzun zaman sonra güzel köpekleri sevme imkanım oldu.orda oktay abinin diyer avcı arkadaşıyla tanıştım labrador köpeğini aport için eğitiyordu.eminim muteşem olacak hatta ferma bile verecek gibi duruyordu.az önca oktay abi aradı nedenmi aradı derseniz pazar günü fazla oturamadık kusura bakma diye aramış.kendisinden 10 yaş küçük kardeşine tlf açıp kusura bakma diyen bir abim.abi herşey için sağolasın çok güzel bir gündü seni tanımak güzel. Bizlere eşşiz doslar edinmemizi sağlıyan avkolik sitesini kuran herkese çok teşekkür ederim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|
 |
« : Mayıs 05, 2009, 11:02:02 ÖÖ » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : Mayıs 05, 2009, 11:34:04 ÖÖ » |
|
ALLAH dostluğunuzu daim etsin, bu güzel paylaşımlarınızla bizleri de mutlu ettiniz teşekkürler, işte dostkolik farkı Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : Mayıs 05, 2009, 11:46:41 ÖÖ » |
|
burasi avkolik iste fark burada.Anıl abime fevzi dursun abim serkan abime oktay aycakmak abim 3000.uyeye mustafa cil abim kopek hediye etmistir.Sitenin digerlerinden farki iste bu dostluktur.verendende alandanda allah razi olsun.butun abilerime manisadan slm. Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : Mayıs 05, 2009, 01:15:16 ÖS » |
|
Serkan kardeşim insanlar ilk defa karşılaştığı anda karşılıklı güven oluşmuşsa çok güzel bir durum. Oktay abinle samimi olacaksınız demektir. Sitemizin güzelliklerinden bir tanesi de bu dostlukların oluşmasını sağlaması nice dostluklara. Saygılar/Sevgiler.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : Mayıs 05, 2009, 01:39:38 ÖS » |
|
İnşallah Avkolik üyeleri olarak sık sık karşılaşma,tanışma fırsatlarımız olur,sanal olan arkadaşlıklarımız,dostluklarımız yüz yüzede gerçekleşir, Herkese saygılar.....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : Mayıs 19, 2009, 12:53:43 ÖÖ » |
|
sayın site sakinleri geçen hafta sitemize üye olan Oktay AYÇAKMAK abimle telefonla görüştük sağolsın beni kırmada yanıma uğradı biraz muhabbet ettik.laf köpekten açıldı Osman abi köpeğin varmı dedi yok dedim sana birtane hediye edeyim dedi ALLAH(cc) razı olsun köpeğin bu kadar para ettiği bir dönemde yeni tanıdığın birene sana köpek hediye edeyim demek herkesin harcı deyil.pazar günü oktay abinin ve av arkadaşlarının köpeklerinin bulunduğu yere ziyaretine gittim uzun zaman sonra güzel köpekleri sevme imkanım oldu.orda oktay abinin diyer avcı arkadaşıyla tanıştım labrador köpeğini aport için eğitiyordu.eminim muteşem olacak hatta ferma bile verecek gibi duruyordu.az önca oktay abi aradı nedenmi aradı derseniz pazar günü fazla oturamadık kusura bakma diye aramış.kendisinden 10 yaş küçük kardeşine tlf açıp kusura bakma diyen bir abim.abi herşey için sağolasın çok güzel bir gündü seni tanımak güzel. Bizlere eşşiz doslar edinmemizi sağlıyan avkolik sitesini kuran herkese çok teşekkür ederim.
Saygı ve sevgi bizden...Sizler olmasanız katılmasanız tadı tuzu olmaz zaten... Şahsım adına bu site sayesinde öyle güzel dostlarla tanıştım ki saymakla bitmez...İnşallah bu tür güzellikler devam eder...Saygılar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : Mayıs 19, 2009, 12:59:55 ÖÖ » |
|
ALLAH dostluğunuzu daim etsin, bu güzel paylaşımlarınızla bizleri de mutlu ettiniz teşekkürler, işte dostkolik farkı Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : Mayıs 19, 2009, 11:26:31 ÖÖ » |
|
çok güzel hareket.işte dostkoliğin farkı.oktay ustamı bu hareketinden dolayı tebrikederim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : Mayıs 19, 2009, 11:41:35 ÖÖ » |
|
OKTAY BEYLE BENDE TELOFONLA TANIŞMA FIRSATINI BULDUM CANA YAKIN BİR KARDEŞİMİZ VATAN BEKÇİMİZ SAYGI SEVGİ BİZDEN.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : Mayıs 19, 2009, 02:53:20 ÖS » |
|
Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP ALLAH dostluğunuzu daim etsin, bu güzel paylaşımlarınızla bizleri de mutlu ettiniz teşekkürler, işte dostkolik farkı Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #11 : Mayıs 20, 2009, 12:24:25 ÖS » |
|
Tebrikler Allah bozmasın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #12 : Mayıs 20, 2009, 05:55:02 ÖS » |
|
allahım dostluğunuzu daim etsin gardaşım avkolik ve dostkolik olmak bambaşkadır
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #13 : Mayıs 20, 2009, 06:23:51 ÖS » |
|
bu haberden cok hoşlandım allah dosluğunuzu dayim etsin selamlar sizdeğerli doslarımıza
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #14 : Mayıs 20, 2009, 07:09:53 ÖS » |
|
Allah muhabbetinizi bomazsın Avkolik Avkolik olduğu sürece bu tip güzlliklerle her zaman karşılaşacağımızdan hiç şüphem yok. Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin ÜYE OL veya GİRİŞ YAP
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WwW.aVKoLiK.NeT [ Av Keyfiniz ]
|